Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By g8777
#531577 Το θεμα δεν ειναι οτι ειναι ωραια γκομενα. Το θεμα ειναι οτι ειναι μονο αυτο .
Η μαλλον το θεμα ειναι οτι υπαρχει ακομα απυθμενο θρασος και υποκρισια.
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
dimik έγραψε:Speaking of μαχιμους

http://www.iefimerida.gr/news/438102/fa ... ypeythynoi

Κλαίνε οι χήρες κλαίνε και οι παντρεμένες.

< >

Καλά οι σπαρτακοι είναι για γέλια

Από την άλλη κανένα λογικό βύσμα δεν θέλει να πάει στα κααυ και συνήθως γίνεται αφού του τάξουν κάποιο αντάλλαγμα.

Εγώ στο σχετικό παιδομάζωμα είχα κλασικά κρυφτεί σε τρύπα
Άβαταρ μέλους
By cabala10
Anonymous Founder έγραψε:Κάθε φορά που υπουργοποιείται ωραία γκόμενα σ' αυτή τη χώρα, τα αστεία(;) είναι τα ίδια βλέπω...
Θα ξαναπώ πάντως πως εγώ σταθερά "ψηφίζω" την παρακάτω:
Εικόνα

@cabala10
Τι βλέπουμε στην φωτό; :hmmm:

γερμανοτσολιας οπως ελεγε η γεμ στην αθηνα :innocent:
Εικόνα
οποιος βρει ποσο κοστιζει αυτο που φοραει στο ΑΡΙΣΤΕΡΟ χερι της κερδιζει κουλουρι :inlove:
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
Άβαταρ μέλους
By g8777
cabala10 έγραψε:
Anonymous Founder έγραψε:Κάθε φορά που υπουργοποιείται ωραία γκόμενα σ' αυτή τη χώρα, τα αστεία(;) είναι τα ίδια βλέπω...
Θα ξαναπώ πάντως πως εγώ σταθερά "ψηφίζω" την παρακάτω:
Εικόνα

@cabala10
Τι βλέπουμε στην φωτό; :hmmm:

γερμανοτσολιας οπως ελεγε η γεμ στην αθηνα :innocent:
Εικόνα
οποιος βρει ποσο κοστιζει αυτο που φοραει στο ΑΡΙΣΤΕΡΟ χερι της κερδιζει κουλουρι :inlove:

Καμπαλα ΑΛΆΝΙ αν μου βρεις τι έχει στην δεξιά τσέπη του παντελονιού θα σου στείλω γυμνές φώτο του wagner. :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#531627 υπουργοποίησε όλους τους βορειοελλαδίτες για να μη του κάνουν κάνα καψόνι με το μακεδονικό
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#531725 Εικόνα

Δεν ξέρω αν το έχετε αντιληφθεί παίδες αλλά ζούμε μέρες 'καλοκαίρι 2009'.

Ο αγώνας των αγανακτισμένων® τώρα θα βρει δικαίωση.

εδιτ
inb4 τρίαινα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By Asimov

Για όνομα...
Άβαταρ μέλους
By Zorz
Asimov έγραψε:

Για όνομα...

Και εις ανώτερα:

:superman:
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#532614 Και τώρα λίγα ταληρακια από τον καλύτερο υπουργό οικονομικών που είχε τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια η χώρα σύμφωνα με τα κριτήρια αξιολόγησης Γιανι

https://m.huffingtonpost.gr/entry/yiory ... mg00000001

Από το 2016 ζει και διδάσκει εκεί, ως Καθηγητής στην Έδρα Κωνσταντίνος Καραμανλής στο Fletcher School του Πανεπιστήμιου Tufts. Σε ένα ακαδημαϊκό περιβάλλον «όπου αναδεικνύονται οι πιο σύγχρονες ιδέες στην οικονομική θεωρία»

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By trident1971
EDDIE_147 έγραψε:
εδιτ
inb4 τρίαινα
Εικόνα

"Fart in a crowded elevator". Κάποτε θα το δούμε στο MoMA αυτο το γλυπτο. :rtfm:
Συμβολίζει την διαρκή παλη του ανθρώπου για επιβίωση, τη διψα να ζησει ενα δευτερόλεπτο ακομα στην ασφυκτική μοντέρνα κοινωνία, την αέναη αναζήτηση του φταίχτη κλανιάρη.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#532627 Έπαθες edit [Mod] τρίαινα και το ριξες στην ποίηση;
:lol:
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#532647 Εικόνα

^Εργαζόμενοι της ερτ οχυρωμένοι μέσα στην αγία παρασκευή υπό το διακριτικό βλέμμα του τράϊντεντ (colorized).