otso έγραψε:Σε ταξιδι και εχοντας 2 παιδια γυμνασιου μεσα στο αυτοκινητο μου ηρθε η παραξενη ιδεα να ρωτησω για ονοματα πολεων νομους βουνα και ποταμια απο οπου περνουσαμε . Παντελης αγνοια μετα λυπης μου.
Σε ερωτηση πως μαθητες του 20 μπορουν να ειναι τοσο σκραπες ,εμαθα οτι γεωγραφια κανουν στην 5η δημοτικου και το μονο που τους ζητησαν ηταν να απομνημονευσουν τα ονοματα 15 νομων με τις πρωτευουσες τους , χωρις χαρτες , στο σχολειο δε
δεν υπηρχαν χαρτες ουτε ποτε ανοιξαν καποιον για να τους δειξουν κατι.
Ειχαμε σκατοκεφαλους δεξιους υπουργους ηρθε και η κουραδα γιαβρογλου να δεσει με τους κηφηνες δασκαλους καθηγητες
και εδεσε το συστημα.
JimClark έγραψε:Πάντως εχει 2 πηνειους. Δίνει διπλασιες πιθανοτητες από κατι άλλους.Ναι, αλλά ο dimik θέλει να του πουν τον έναν απ' τους δύο, αυτός αυτόν ξέρει.

Anonymous Founder έγραψε:Άντε να στο κάνω ταληράκια: το ποια γνώση είναι σημαντική, δεν θα το κρίνουμε εγώ, εσύ ή ο otso.
Το αν είναι σημαντικό να ξέρουμε πού πέφτει ο Πηνειός, δεν θα το κρίνεις εσύ, προσωπικά μου φαίνεται σχετικά ασήμαντο, είναι απλώς μια γνώση που κατέχεις επειδή βρέθηκες στα μέρη.
Υποθέτω πως δεν γνωρίζεις ποιους νομούς διέρχεται ο Αλιάκμονας, ή ο Λούσιος, ή ο Αχέροντας ή ακόμη ακόμη ο Άραχθος και ο Αχελώος.
Γενικώς, δεν βλέπω κανένα πρόβλημα κάποιος ν' αγνοεί πού είναι ο Πηνειός, αλλά και όλοι οι παραπάνω. Παρόλο που δεν ανήκω στην εν λόγω κατηγορία.
Γενικώς, είναι μια γνώση που δεν προσφέρει τίποτε σε ένα παιδί. Ούτε σε εσένα προφανώς, δεν σε κάνει σοφότερα κατά καμία έννοια.
Ανέβηκα από τις σκαλωσιές της οικοδομής στην κορυφ[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]