Δεν εντυπωσιάστηκα απο ευστροφία αλλά ζητώ πολλά απο ντίζελ
rocsta έγραψε:Nαι ναι, ακόμα και στο golf 7 έδινε δυνατά.
και πάντα θα είναι στη σωστή σχέση στις Κρητικές φουρκέτες που πείραξαν το μικρό yaris (με 4 άτομα μέσα belgarion έγραψε:Τα ίδια ισχύουν και για το μοτέρ με τα 115 όπως μπαίνει σήμερα σε Λεόν και Ιμπιζα ή πνίγηκε μετά το dieselgate?
< >
MONMAN έγραψε:Ε, δεν έχω τέτοιο αμάξι, εγκυκλοπαιδικά ρωτάω για να το έχω στα υπ'όψιν -προτείνω όταν προκύψει. Και η ερώτηση αφορά περισσότερο την απόκριση -επιδόσεις μαμά, παρά τα περιθώρια βελτίωσης.belgarion έγραψε:Τα ίδια ισχύουν και για το μοτέρ με τα 115 όπως μπαίνει σήμερα σε Λεόν και Ιμπιζα ή πνίγηκε μετά το dieselgate?
< >
Κοίτα αν δουν τον εγκέφαλο που φοράς θα σου πουν σίγουρα αλλά θέλει επίσκεψη , μην τρομάξεις μόνο όταν θα σου πουν να τον βγάλουν για τον ελέγξουν , ξέρουν τι κάνουν το εχω δεί με τα μάτια μου![]()
Επίσης δεν είναι ακριβότεροι απο κάποια καλά tuning BOX αλλά σίγουρα η δουλειά στο αυτοκίνητο είναι ανώτερου επιπέδου , σε αυτοκίνητα με τoν 1,6 tdi που υπάρχει τεράστια βάση δεδομένων από αναβαθμίσεις δεν το συζητάμε καν!
), καλή ορατότητα γύρω γύρω. Ικανοποιητικό κάθισμα οδηγού με ρύθμιση καθ'ύψος. Πίσω καθίσματα δεν κοίταξα, στο πορτ μπαγκάζ είχα μόνο 1 χειραποσκευή να βάλω οπότε κι εκεί δεν είχα απαιτήσεις. Στο φινίρισμα των υλικών πάντως, οφείλω να πω ότι κατουράει άνετα κάτι Polo Mk5.
, εμεινα παγωτο. Το κοστος δλδ του commuting του ειναι 2-3λιρες. Για εμενα με την oyster δεν πεφτει κατω απο 8 λιρες καθημερινα. Μονο ποδηλατο πιο φθηνα αλλα με τρελο βαθμο επικινδυνοτητας.
ακομα και μετα απο μερικα χλμ αυτη η αισθηση του αποκοσμου φουτουριστικου ενθουσιασμου-φοβου παραμενει. Το πιο εντυπωσιακο (η επιταχγυνση ειναι καλη αλλα επιπεδου gti οχι κατι τρελο) ειναι το φρεναρισμα με φουλ επαναφορτιση, απλα δεν χρειαζεται να φρεναρεις.
.
και πισω στο γραφειο. Ηταν στο 80% και επεσε στο 76% ή κατι τετοιο κλάιν, μετα απο λιγο δεν δινεις καν σημασια.
γαμα το RS και τα hothatch.
citastak έγραψε:Ωραίο!
Φορτίζει σπίτι σε πόσες ώρες;
Το Λονδίνο γενικά έχει καλό δίκτυο ταχυφορτιστών (σε mall, supermarkets etc)?
https://i.postimg.cc/nzfV1jF7/2026091[…]
Δεν ξέρω για τα σποτ αλλά για την αντισεισμική τεχ[…]
Μπορεί να μην ενδιαφέρει κάποιους θεατές Αλλά αν […]
Η πρώτη είναι :lipsealed: :inlove:
Όλοι κάνανε standing start και ο Μαξ έκανε rollin[…]
Το παλευει και ο Ναντο να εχει ενα "14" […]
https://www.newsit.gr/ellada/tanagra-tmimata-tou-p[…]