Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By NickTG
QsisVTS έγραψε:ο μόνος λόγος να πας σε κάρτα έτσι όπως είσαι μαθημένος είναι να βρεις άκρη για φοιτητικό

με το 10αρικο έχω τα 1500' και 2GB με 20αρικο αν μου χρειαστεί το διπλάσιο

απλά δεν είναι εύκολο να σου κάτσει η φάση

4GB έχει. Σιγά μην χρειάζεται φοιτητικό για να του βγει φθηνότερα.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
QsisVTS έγραψε:ο μόνος λόγος να πας σε κάρτα έτσι όπως είσαι μαθημένος είναι να βρεις άκρη για φοιτητικό

αυτο εκανα για το γιο και τη γυναικα μεσω μιας ανηψιας φοιτητριας.
Αυτα τα φοιτητικα για ποσο διαρκουν?
Άβαταρ μέλους
By red_monster
dimviii έγραψε:

αυτο εκανα για το γιο και τη γυναικα μεσω μιας ανηψιας φοιτητριας.
Αυτα τα φοιτητικα για ποσο διαρκουν?

Εγώ έχω σταματήσει να είμαι φοιτητής από το 2013 και ακόμα το έχω :lol:

Φίλος, softwareας στην cosmote μου είπε ότι προς το παρόν, δεν υπάρχει δυνατότητα να εντοπίσουν ποιοι σταμάτησαν να δικαιούνται τη φοιτητική ιδιότητα
Άβαταρ μέλους
By drdino
#531570 Ας μιλήσουν με τις τράπεζες που έχουν σωστό αλγόριθμο, νομίζω μπορούν να ζητάν επικαιροποίηση κάθε εξάμηνο με μια βεβαίωση φοίτησης από την γραμματεία
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#531582 Εγώ όσο ήμουν φοιτητής τελευταία φορά δεν είχα φοιτητικό μετά μου έδωσαν και πήρα τώρα επειδή έχω δικαρτο δεν ήθελα να έχω δύο συσκευές, αλλιώς δεν θα το σκεφτόμουν

Είναι κάποιες εταιρείες που δίνουν (συνεργάζονται με παρόχους μάλλον), αλλά δεν έχω το νούμερο τους τώρα.. αλλά μπορεί να σε πάρουν αυτοί για "προσφορά".
Πρακτικά πληρώνεις τα ελάχιστα της σιμ και το υπόλοιπο που παίρνεις με αυτήν και σε χρεώνουν και κάνα 10αρικο μεταφορικά (που κάνουν οι ίδιοι) από κει μάλλον βγάζουν τα πολλά, αλλά μπορείς να ζητήσεις περισσότερα από ένα νούμερο οπότε θα χρεωθείς μιας μεταφορά για όλα

Δεν με νοιάζει και να το κόψουν σαν φοιτητικό, έχω και το παλιό μου νούμερο παράλληλα, βέβαια και με απλή κάρτα την πάλευα, απλά τώρα είμαι φοβερά αερατος στις κλήσεις

Αλλά έχουμε πάρει 5 νούμερα έτσι..
Άβαταρ μέλους
By melos86
#534521 Ξερουμε τι ισχυει σε κλεισιμο επαγγελματικου καταστηματος που ειχε συμβολαιο με την cosmote? Ποια η διαδικασια?
Διακοπη συμβολαιου και ποινηκη ρητρα σαν να πηγαιναμε σε αλλο παροχο η μηπως προβλεπεται κατι ελαφρυτερο για τετοιες περιπτωσεις??
Το νουμερο δεν θα παραμεινει! :)
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Geo f1 έγραψε:Σκέφτομαι την λυση....wind...

Συμβολαιο

20 ευρ το μηνα
10 giga
100 mins
10 sms

Τι λεει γενικα η wind?

Βεβαια σε καθε περιοχη αλλαζουν οι επιδοσεις της καθε εταιριας, αλλα εχω την αισθηση οτι η Wind εχει συνολικα το χειροτερο σημα!
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Geo f1 έγραψε:Από καλυψη internet George?

Απο ταχυτητες Internet εδω και καμποσα χρονια η Cosmote ανακηρυσσεται πρωτη με διαφορα απο κατι ερευνες που γινονται.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#536248 Η cosmote μου προτεινε 2 συμβολαια.
Ένα με 83 ευρ και επιδοτηση 220 ευρ
Και ένα με 103 ευρ και επιδοτηση 375.
:lol:
Κλαιν.
Εγω data θελω μονο κατά 80% και μετα ομιλια.
Σμσ ειδικα 0!!!
Άβαταρ μέλους
By bebes
#536249 εχει βελτιωθεί πάρα πολύ η Wind σε ταχύτητα ιντερνετ εδω και πάνω απο ενα χρόνο.
Πλέον 4G εχει στις περισσότερες αστικες περιοχές.

Για να είσαι σίγουρος όμως, ρωτα χρήστες wind εκει που σε ενδιαφέρει (σπιτι, δουλεια κλπ) ή αν εχεις χρόνο παρε μια καρτούλα και δοκιμασε μόνος σου.

100' σου φτάνουν;
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#536250 Βασικα και αλλου το εχω διαβασει κατα καιρους, αλλα με λιγο ψαξιμο μολις βρηκα αυτο:

https://www.broadbandspeedchecker.co.uk ... thens.html

Η Wind μονο στον αριθμο των tets κερδιζει. Ισως οι χρηστες της κανουν και ξανακανουν tests μπας και δουνε λιγο καλυτερη τελικη ταχυτητα :s_tongue
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Geo f1 έγραψε:Η cosmote μου προτεινε 2 συμβολαια.
Ένα με 83 ευρ και επιδοτηση 220 ευρ
Και ένα με 103 ευρ και επιδοτηση 375.
:lol:
Κλαιν.
Εγω data θελω μονο κατά 80% και μετα ομιλια.
Σμσ ειδικα 0!!!

Οτι πληρωσεις παιρνεις φιλε...

Πριν μερικα χρονια γυρνουσα γυρω-γυρω με 3 ιδια κινητα και 3 διαφορετικες καρτες ωστε να βρω την καλυτερη εταιρια. Η σειρα στην οποια κατεληξα ηταν Cosmote-Vodafone-Wind. Η ιδια σειρα επιβεβαιωνεται και στο σπιτι μου που εχω λιγο θεμα με το σημα. Με Cosmote μιλαω απο το σαλονι, με Vodafone πρεπει να βγω στο μπαλκονι και με Wind πρεπει να ανεβω στην ταρατσα μπας και μιλησω.

Εδω και χρονια εχω καταληξει στην Cosmote και δε σκεφτομαι να αλλαξω. Χωρις να εχω ξανακανει τιποτα δοκιμες τελευταια, μια στο τοσο πεφτω σε καποιο αρθρο που αναφερει την Cosmote σα νικητρια στο σημα και τις ταχυτητες.

Βεβαια σημαντικο ειναι και τι κανει η καθε εταιρια στις περιοχες που κινεισαι και σε νοιαζει, αλλα λιγο-πολυ ολοι γυρναμε περα-δωθε, οποτε η συνολικα καλυτερη εταιρια ειναι μεγαλη υποθεση :s_yes