italakias έγραψε:Τα παρασιτα της κοινωνιας αμα θες να ξερεις ειναι μεσα στα γραφεια και εκμεταλλευονται τον κοπο ανθρωπων σαν εμενα και αλλων.
italakias έγραψε:Τα παρασιτα της κοινωνιας αμα θες να ξερεις ειναι μεσα στα γραφεια και εκμεταλλευονται τον κοπο ανθρωπων σαν εμενα και αλλων.
italakias έγραψε:Ειμαι μαγκας γιατι στην δουλεια μου ειμαι πολυ καλος και μπορω να ζητησω καλα λεφτα.
Και με αυτην την λογικη εχω παψει να ασχολουμαι με μνημονια, κοιταζω την δουλεια μου και πως θα επιβιωσω.
QsisVTS έγραψε:Καλά ρε παιδιά δεν γίνεται και κάνα φοβερό όργιο μαύρων χρημάτων σε μισθωτούς μην τρελαθουμε τώρα
bill33 έγραψε:Καλά αν πιάσουμε τα δελτία αποστολής που δεν γίνονται ποτέ τιμολόγια τα μαυρα σε μισθωτούς είναι σταγόνα στον ωκεανό.
italakias έγραψε:Εγω προσεφερα στην ελλαδα με την εργασια μου και οχι εσυ που τι εχεις κανει λαου λαου για τους καλους μισθους στο εξωτερικο.
Ελπίζω να έρθει σύντομα η μέρα αυτή που το κράτος θα βάλει ένα πολύ χοντρό χέρι σε όλους εσάς τους κλέφτες φοροφυγάδες, μπας και ελαφρυνθεί λίγο η κατάσταση των υπολοίπων που αναγκάζονται να πληρώνουν τους φόρους που μερικοί σαν κι εσένα κλέβουν. Για να έχουμε όλοι νοσοκομεία, σχολεία, αστυνομία, στρατό, πυροσβεστική, κτλ... Τα οποία και φυσικά οι αγύρτες που φοροδιεφεύγουν εκμεταλλεύονται ασύστολα.

italakias έγραψε:Δεν πας να κανεις καμια δουλεια ρε κοροιδο που ολη μερα παρλαρεις στο φορουμ.
italakias έγραψε:Δεν πας να κανεις καμια δουλεια ρε κοροιδο που ολη μερα παρλαρεις στο φορουμ.

markvag έγραψε:italakias έγραψε:Δεν πας να κανεις καμια δουλεια ρε κοροιδο που ολη μερα παρλαρεις στο φορουμ.
Και που το ξέρεις πως αυτή δεν είναι η δουλειά μου;;;![]()
Thomas_C200K έγραψε:markvag έγραψε:italakias έγραψε:Δεν πας να κανεις καμια δουλεια ρε κοροιδο που ολη μερα παρλαρεις στο φορουμ.
Και που το ξέρεις πως αυτή δεν είναι η δουλειά μου;;;![]()
0.60?![]()
![]()
![]()
Καλά περνάτε κύριοι εδώ μέσα, από το εξωτερικό πιάσαμε το εσωτερικό και την φοροδιαφυγή

italakias έγραψε:Εγω προσεφερα στην ελλαδα με την εργασια μου και οχι εσυ που τι εχεις κανει λαου λαου για τους καλους μισθους στο εξωτερικο.Προσοχή δε μιλάω σε σένα προσωπικά αλλά γενικά σε όσους πιπιλάνε την ίδια καραμέλα, εμείς εδώ δουλεύουμε για την Ελλάδα ενώ εσείς οι άλλοι φύγατε για τους καλούς μισθούς. Φυσικά το παρακάτω σκεπτικό είναι περιορισμένου βεληνεκούς αλλά είναι μια όχι κακή ιδέα.
xenos έγραψε:Δλδ ενας που σπουδαζει γιατρος πχ (με εξοδα ποιανου;) και στο καπακι φευγει εξωτερικο, εχει προσφερει τπτ σε αυτη τη χωρα; Συνεχιζει να προσφερει οσο ειναι εξω;Ο φοιτητής δεν μετράει σαν ξενιτεμένος.
Και ολοι εδω κλεβουμε την εφορια; Μηπως να συνελθετε λιγο;
sknipper έγραψε:Δεν εννοεί τον φοιτητή αλλά τον απόφοιτο του δωρεάν Ελληνικού Πανεπιστημίου που μόλις παίρνει το πτυχίο που έχει κοστίσει μερικές χιλιάδες ευρώ στην ελληνική πολιτεία προσφέρει τις ικανότητες του σε μια ξένη χώρα. Προσωπικά πάντως θα πω ότι όποιος ζει και εργάζεται με νομοταγη τρόπο είτε εδώ είτε στο εξωτερικό , προσφέρει περισσότερο ή λιγότερο στη χώρα και δεν υπάρχει λόγος αντιπαράθεσης των μεν με τους δε.xenos έγραψε:Δλδ ενας που σπουδαζει γιατρος πχ (με εξοδα ποιανου;) και στο καπακι φευγει εξωτερικο, εχει προσφερει τπτ σε αυτη τη χωρα; Συνεχιζει να προσφερει οσο ειναι εξω;Ο φοιτητής δεν μετράει σαν ξενιτεμένος.
xenos έγραψε:Δλδ ενας που σπουδαζει γιατρος πχ (με εξοδα ποιανου;) και στο καπακι φευγει εξωτερικο, εχει προσφερει τπτ σε αυτη τη χωρα; Συνεχιζει να προσφερει οσο ειναι εξω;

Βλεπεις το σημερινο κουαλι του Λουη... Ή αλλα πλαν[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]
SHIELD: Η γεωκτιριοσύζευξη αλλάζει τη μάχη με τον[…]
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]