Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By belgarion
Zorz έγραψε:
italakias έγραψε:
mirage έγραψε:Μη γκρινιαζεις μετά ομως που είναι το κράτος.

Και βεβαια θα γκρινιαζω.
Ειναι δουλεια του κρατους να κυνηγα την εισφοροδιαφυγη και οχι του πολιτη που εχει και ελαχιστες επιλογες εργασιας.

"Φταίει το κράτος που με αφήνει να κλέβω" :rtfm:
+" φταίει το κράτος που με αφήνει να χτίζω ο,τι θέλω και όπου θέλω"
+"φταίνε οι τράπεζες που με δάνειζαν" κλπ...

< >
Άβαταρ μέλους
By italakias
Zorz έγραψε:
italakias έγραψε:

Και βεβαια θα γκρινιαζω.
Ειναι δουλεια του κρατους να κυνηγα την εισφοροδιαφυγη και οχι του πολιτη που εχει και ελαχιστες επιλογες εργασιας.

Με την λογικη την δικη σου το 80% των ελληνων πολιτων ειναι κλεφτες.
Αλλα ευτυχως δεν παυει να εινααι μια επιφανειακη και βλακωδης λογικη.
Άβαταρ μέλους
By mirage
#530942 Πιο βλακώδης και επιφανειακή απο την δικιά σου αποκλείεται να ειναι. Άντε και καλο παράδεισο. Μνημόνια μέχρι αυτο το 80% να πάρει πουλο απο την καημενη την Ελλάδα. Αλλα επειδη ειστε κατι σαν τις κατσαρίδες αποκλειεται να συμβεί.
Άβαταρ μέλους
By belgarion
bibendum έγραψε:Sorry αλλα οι τραπεζες σαν ΑΕ φταινε που δανειζαν χωρις να υπολογιζουν ρισκο οσον αφορα το επιχειρηματικο κομματι.

< >
Για το εαυτό τους και τους μετόχους τους προφανώς και φταίνε οι τράπεζες, αλλά όχι ότι δεν υπάρχει και ατομική ευθύνη όταν δανειζόταν κάποιος με δόση σχεδόν όση και το εισόδημα του κλπ

< >
Άβαταρ μέλους
By italakias
mirage έγραψε:Πιο βλακώδης και επιφανειακή απο την δικιά σου αποκλείεται να ειναι. Άντε και καλο παράδεισο. Μνημόνια μέχρι αυτο το 80% να πάρει πουλο απο την καημενη την Ελλάδα. Αλλα επειδη ειστε κατι σαν τις κατσαρίδες αποκλειεται να συμβεί.

Δεν καταλαβες.
Εμενα στα παπαρια μου τα μνημονια.
Ειμαι μαγκας εξυπνος και βγαζω λεφτα για να ζησω με αξιοπρεπεια και να κανω και τα γουστα μου.
Άβαταρ μέλους
By bibendum
belgarion έγραψε:
bibendum έγραψε:Sorry αλλα οι τραπεζες σαν ΑΕ φταινε που δανειζαν χωρις να υπολογιζουν ρισκο οσον αφορα το επιχειρηματικο κομματι.

< >
Για το εαυτό τους και τους μετόχους τους προφανώς και φταίνε οι τράπεζες, αλλά όχι ότι δεν υπάρχει και ατομική ευθύνη όταν δανειζόταν κάποιος με δόση σχεδόν όση και το εισόδημα του κλπ

< >

ο καθενας το μεριδιο που του αναλογει, γι αυτο εκανα την παρεμβαση. :)
Άβαταρ μέλους
By mirage
italakias έγραψε:
mirage έγραψε:Πιο βλακώδης και επιφανειακή απο την δικιά σου αποκλείεται να ειναι. Άντε και καλο παράδεισο. Μνημόνια μέχρι αυτο το 80% να πάρει πουλο απο την καημενη την Ελλάδα. Αλλα επειδη ειστε κατι σαν τις κατσαρίδες αποκλειεται να συμβεί.

Δεν καταλαβες.
Ειμαι μαγκας εξυπνος και βγαζω λεφτα για να ζησω με αξιοπρεπεια και να κανω και τα γουστα μου.

Κι εγω ελπίζω να πεσει μια θερμοπυρηνικη βομβα στο κεφαλι σου, και καθε εξυπνακια σαν κι εσενα που καταστρεφει την Ελλαδα, μπας και παρετε τον πουλο απο την χωρα μου. Αλλα οπως ειπα ειστε σαν τις κατσαριδες και ακομα και ετσι θα επιβιώσετε.
Και επισης στα παπαρια μου αν επιβιωνεις αφου εισαι παράσιτο της κοινωνιας. Το προβλημα της Ελλαδας ειναι κατι κουραδομαγκες σαν κι εσενα.
Άβαταρ μέλους
By red_monster
italakias έγραψε:
Zorz έγραψε:
italakias έγραψε:

Και βεβαια θα γκρινιαζω.

Με την λογικη την δικη σου το 80% των ελληνων πολιτων ειναι κλεφτες.
Αλλα ευτυχως δεν παυει να εινααι μια επιφανειακη και βλακωδης λογικη.

Οποίος δεν αποδίδει τα νόμιμα είναι κλέφτης.-

Αν τα νόμιμα είναι ηθικά και τούμπαλιν είναι άλλη ιστορία
Άβαταρ μέλους
By red_monster
mirage έγραψε:
italakias έγραψε:

Δεν καταλαβες.

Κι εγω ελπίζω να πεσει μια θερμοπυρηνικη βομβα στο κεφαλι σου, και καθε εξυπνακια σαν κι εσενα που καταστρεφει την Ελλαδα, μπας και παρετε τον πουλο απο την χωρα μου. Αλλα οπως ειπα ειστε σαν τις κατσαριδες και ακομα και ετσι θα επιβιώσετε.
Και επισης στα παπαρια μου αν επιβιωνεις αφου εισαι παράσιτο της κοινωνιας. Το προβλημα της Ελλαδας ειναι κατι κουραδομαγκες σαν κι εσενα.

Πιπέρι κυριακάτικα
Άβαταρ μέλους
By italakias
mirage έγραψε:Τα γραφω εργοταξιακα για να τα καταλαβαίνει.

Α ωραια θα στα γραψω κι εγω εργοταξιακα.
Ειμαι υπαλληλος.
Κοβω βραχο 10 ωρες την ημερα με υδραυλικη σφυρα σε εκσκαφες για τοποθετηση ανεμογεννητριων και κανω διανοιξεις δρομων παλι σε βραχο.
Δεν χρωσταω πουθενα, δουλεψα ξεχρεωσα οτι χρωσταγα σε τεβε και εφορια, παιρνω καλα λεφτα αλλα δουλευω, τα κερδιζω με τον κοπο μου.
Και θα με πεις παρασιτο της κοινωνιας;
Τα παρασιτα της κοινωνιας αμα θες να ξερεις ειναι μεσα στα γραφεια και εκμεταλλευονται τον κοπο ανθρωπων σαν εμενα και αλλων.
Και δεν ειναι χωρα σου, ειναι χωρα μου.
Εγω προσεφερα στην ελλαδα με την εργασια μου και οχι εσυ που τι εχεις κανει λαου λαου για τους καλους μισθους στο εξωτερικο.
Ειστε καποια ατομα εδω μεσα που μενετε σε ξενες χωρες και συνεχεια κουνατε το δαχτυλο.
Γιατι το κανετε αυτο;
Να το βαλετε στον πατο σας το δαχτυλο.
Άβαταρ μέλους
By mirage
#530970 Ιταλακια μου ποσα λιγα ξέρεις.
Αλλωστε ειπε πως εισαι μανγκας και δεν πληρωνεις εφορια. Μη μου τα γυριζεις τωρα.
Επίσης για οσο καιρό θα πληρώνω φόρους, που εσυ δεν, θα ειναι και χωρα μου.
Άβαταρ μέλους
By italakias
mirage έγραψε:Ιταλακια μου ποσα λιγα ξέρεις.
Αλλωστε ειπε πως εισαι μανγκας και δεν πληρωνεις εφορια. Μη μου τα γυριζεις τωρα.
Επίσης για οσο καιρό θα πληρώνω φόρους, που εσυ δεν, θα ειναι και χωρα μου.

Δεν γυριζω τιποτα και δεν ειπα οτι δεν πληρωνω φορους εξαλλου υπαλληλος ειμαι.( ποσες φορες πρεπει να στο πω) :dizzy:
Ειμαι μαγκας γιατι στην δουλεια μου ειμαι πολυ καλος και μπορω να ζητησω καλα λεφτα.
Και με αυτην την λογικη εχω παψει να ασχολουμαι με μνημονια, κοιταζω την δουλεια μου και πως θα επιβιωσω.

Θες να ειναι και χωρα σου, δεν εχω προβλημα, ας ειναι. :lol: :shifty: