Χρήστος Λάππας έγραψε:Σήμερα με πήρε ο Σπανός και θα επωμιστούν αυτοί το κόστος, με μόνη υποχρέωση από την μεριά μου τα εργατικά (€160).
Χρήστος Λάππας έγραψε:Σήμερα με πήρε ο Σπανός και θα επωμιστούν αυτοί το κόστος, με μόνη υποχρέωση από την μεριά μου τα εργατικά (€160).
IKE έγραψε:Μη ξεχνάτε παίδες ότι ο 3κύλινδρος:
Α. Είναι ΤΡΑΧΥΣ
Β. Έχει ΚΡΑΔΑΣΜΟΥΣ
Γ. Πάσχει σε ΠΡΕΣΤΙΖ
![]()
![]()
![]()
drdino έγραψε:Χρήστος Λάππας έγραψε:Σήμερα με πήρε ο Σπανός και θα επωμιστούν αυτοί το κόστος, με μόνη υποχρέωση από την μεριά μου τα εργατικά (€160).
Τι είχε τελικά;
Χρήστος Λάππας έγραψε:drdino έγραψε:Χρήστος Λάππας έγραψε:Σήμερα με πήρε ο Σπανός και θα επωμιστούν αυτοί το κόστος, με μόνη υποχρέωση από την μεριά μου τα εργατικά (€160).
Τι είχε τελικά;
Πολλαπλασιαστές σίγουρα και κάτι άλλα που δεν μπορούσε να θυμηθεί ο father (εγώ ήμουν στην δουλειά). Αύριο θα τους το πάω το πρωί, και το απόγευμα θα το έχω λογικά.
This engine represents a new family for BMW that also will be produced in four- and six-cylinder form, all with the same half-liter per cylinder. There will also be closely related diesels in the three configurations—the 1.5-liter triple, a 2.0-liter four, and a 3.0-liter inline-six.
The B38 is about 20 pounds lighter than the current four-cylinder N20 and a few inches shorter. More important, it is expected to deliver up to 15 percent better fuel efficiency, thanks to its reduced friction, more-efficient combustion, and more highly loaded operation.
Including the shared half-liter cylinders, the gasoline members of this family are expected to share up to 60 percent of their parts, although that commonality drops considerably with the diesel version. However, both types of engines will be manufactured on the same production lines, allowing BMW flexibility to quickly alter engines types and sizes to match market demand.
Σχολίασε κανείς το καραγκιοζιλίκι του τελευταίου […]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]
Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]