Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By mousatos
soch έγραψε:Δεν βλέπω κάτι άλλο να μπορώ να κάνω. Ξεκούραση και υπομονή

Μπορείς, σεχ χωρίς happy ending .
Άβαταρ μέλους
By bill33
#529768 Πιεσόμετρο αυτόματο,πρέπει να μπορεί να μετράει την πίεση μόνη της.
Καρπού ή μπράτσου.Ένα οικονομικο των 25 - 30€ το εμπιστευόμαστε;Δεν έχω κάποιο υπόψη μου ακόμα.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#529769 Μπρατσου νομιζω ειναι πιο accurate.
Άβαταρ μέλους
By belgarion
bill33 έγραψε:Πιεσόμετρο αυτόματο,πρέπει να μπορεί να μετράει την πίεση μόνη της.
Καρπού ή μπράτσου.Ένα οικονομικο των 25 - 30€ το εμπιστευόμαστε;Δεν έχω κάποιο υπόψη μου ακόμα.
Όχι καρπού. Βραχίονα από καλή εταιρεία. Υπάρχει και μία λίστα με εγκεκριμένα πιεσόμετρα από την Ελληνική Εταιρεία Υπέρτασης, αν και είναι λίγο παλιά θα σου δώσει μια ιδέα.
https://www.hypertasi.gr/?pageid=260
< >
Άβαταρ μέλους
By trident1971
bill33 έγραψε:Πιεσόμετρο αυτόματο,πρέπει να μπορεί να μετράει την πίεση μόνη της.

Καρπου ειναι μακραν πιο βολικο, ειχα παρει ενα Βraun και το ειχε ο πατερας. Εφερνες το χερι στην καρδια περιπου οπως οι Αμερικανοι στον εθνικο υμνο και.μετραγε και παλμους.
Το μπρατσου εχει μια ιεροτελεστια.

Γνωμη μου, και ας με δειρουν οι γιατροι, ακομα και να μην ειναι τοοοοσο ακριβες, θα δειξει την ταση. Αν καθε μερα δειχνει 12 και.μια.μερα παιξει στο 15 κατι γινεται, αρα το ψαχνεις. Δεν ειναι αναγκη να ξερεις οτι πχ τα νουμερα ειναι 12.3 και 14.4 αντιστοιχα, την αλλαγη θα την πιασει.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#529775 Κοιταξτε και τι αλλο εβγαλαν
https://powerpharm.gr/shop/viometriko-roloi-ft8-red/

Αποκλειστικά από την Powerpharm το απόλυτο gadget για την παρακολούθηση της φυσικής σας κατάστασης!

Το μοναδικό FT8, είναι ένα προσωπικό βιομετρικό ρολόι με ενσωματωμένο πιεσόμετρο, μετρητή οξυγόνου στο αίμα και θερμιδομετρητή!

Είναι λεπτό, εύχρηστο, αξιόπιστο, ελαφρύ και με μοντέρνα σχεδίαση που ελέγχει καθημερινά την υγεία μας.

Το FT8 λειτουργεί και ως ένα κανονικό ψηφιακό ρολόι που δείχνει την ώρα, σας ειδοποιεί για τα μηνύματά σας και τις κλήσεις σας και συνδέεται με οποιοδήποτε smartphone.

Συνδέεται εύκολα και γρήγορα με την εφαρμογή υποστήριξης του κινητού σας και κρατά ιστορικό των μετρήσεων που πραγματοποιήσατε μέχρι και για ένα χρόνο!

Είναι τόσο εύκολο στη χρήση καθώς η λειτουργία του γίνεται απευθείας από το ρολόι με το πάτημα μόνο ενός κουμπιού ή απευθείας από την συσκευή του κινητού σας.

Κάντε τη ζωή σας πιο εύκολη!

Βασικά Χαρακτηριστικά Λειτουργίας Ρολογιού

Προβολή Ώρας – Ημερομηνίας – Μέρας (με την κίνηση του χεριού η οθόνη του ρολογιού φωτίζεται αυτόματα)
Μέτρηση Βημάτων: Μετρά και καταγράφει αυτόματα τα πραγματικά βήματα σας.
Μέτρηση Συνολικής Απόστασης: Μετρά την πραγματική απόσταση που διανύσατε βάση του βηματισμού σας.
Μέτρηση Θερμίδων: Εμφανίζει τις θερμίδες που καταναλώσατε από το περπάτημα.
Μέτρηση Καρδιακών Παλμών: Εμφανίζει τους καρδιακούς σας παλμούς σε πραγματικό χρόνο.
Μέτρηση Πίεσης Αίματος: Ανά πάσα ώρα και στιγμή μπορείτε να ελέγξετε την πίεσή σας.
Μέτρηση Ποσοστού Οξυγόνου στο αίμα: Ελέγξτε αυτόματα το επίπεδο του κορεσμού του αίματος σας σε οξυγόνο.
Μετρήσεις κατά τη διάρκεια του ύπνου: Μετράει αυτόματα την ποιότητα του ύπνου σας.
Ειδοποίηση Κλήσης: Ενεργοποιείστε στην εφαρμογή την ειδοποίηση κλήσης. Το ρολόι δονείται και σας εμφανίζει στην οθόνη του ποιος σας καλεί.
Ειδοποίηση Μηνύματος: Ενεργοποιείστε στην εφαρμογή την ειδοποίηση μηνύματος. Το ρολόι δονείται και σας ενημερώνει ότι έχετε λάβει μήνυμα.
Ειδοποιήσεις Social Media: Ενεργοποιείστε στην εφαρμογή την ειδοποίηση για άλλες εφαρμογές και το ρολόι θα σας κρατάει πάντα ενημερωμένους.
Αναζήτηση του κινητού, από το ρολόι.
Αναζήτηση του ρολογιού, από το κινητό.
Χρονόμετρο.
Λήψη Φωτογραφιών, από το κινητό σας απλά με την κίνηση του καρπού.
Άβαταρ μέλους
By italakias
#529792 Και σε τι χρησμευουν ολες αυτεςς οι μετρησεις;
Απλα μεσα απο την τεχνολογια δεν βγαινουν μονο χρησιμα αλλα και αχρηστα γκατζετακια.
Ακομη και την στιγμη που πας να τρεξεις να ξεφυγεις απο την καθημερινοτητα πρεπει να εχεις κολλημενα τα ματια σε μια κωλοοθονη.
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#529819 Geo..

Ασταδιαλα :rant:

Εμένα πλέον το βάρος μου έχει 8 μπροστά και έπαιξα και γουρουνοπούλα στα πανηγύρια :svivhaha:
Άβαταρ μέλους
By sknipper
QsisVTS έγραψε:...Εμένα πλέον το βάρος μου έχει 8 μπροστά ...
Θέλω κι εμένα το βάρος μου να αρχίζει από 8. Ζηλεύωωωω :s_cry :s_cry :s_cry
Συγχαρητήρια!
Άβαταρ μέλους
By xenos
#529946 Εμένα αρχίζει από 8, όμως μάλλον θα έπρεπε από 6. :ninja:
Άβαταρ μέλους
By markvag
#529973 Μπράβο, οι ηλίθιοι που δεν εμβολιάζουν τον εαυτό τους και τα παιδιά τους τα κατάφεραν!

Measles cases hit record high in Europe

More than 41,000 people have been infected in the first six months of 2018, leading to 37 deaths.

Last year there were 23,927 cases and the year before 5,273. Experts blame this surge in infections on a drop in the number of people being vaccinated.

But while most people recover completely, it can cause some serious complications, including:

encephalitis (infection and swelling of the brain)
meningitis
febrile convulsions
pneumonia
liver infection (hepatitis)

Σκέφτομαι σοβαρά να αρχίζω να σκυλοβρίζω επιτόπου όποιον μου λέει πως δεν εμβολιάζει τα παιδιά του because αυτισμός, φύση ή οποιαδήποτε άλλη βλακεία... :s_mad
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
#529994 Mάρκο ότι κάνεις ή πείς να είναι σε διπλούν σαν δώρο από εμένα στους ηλίθιους που θέλουν να ζούν στο μεσαίωνα τον 21ο αιώνα.
Άβαταρ μέλους
By markvag
#530059 Κάτι πρέπει να γίνει όμως, γιατί αυτοί οι ηλίθιοι βάζουν σε κίνδυνο εκτός από τον εαυτό τους, τα παιδιά τους και φυσικά όλους τους άλλους, ιδίως τους ανθρώπους που για τον Χ ή Ψ λόγο είτε δεν γίνεται να εμβολιαστούν είτε δεν τους πιάνει το εμβόλιο (και το δεύτερο μπορεί να είναι ο καθένας μας).

Πρέπει να ελέγχονται τα βιβλιάρια στα σχολεία και σε περίπτωση που δεν έχουν γίνει τα εμβόλια να πηγαίνει το θέμα στη δικαιοσύνη για ποινικές συνέπειες. Πλέον παίζουμε με ζωές και κατά βάση με ζωές παιδιών. :x