MIXOStsi έγραψε:Ήσουν κάποια ειδική περίπτωση (πχ έλεγχος, αναπηρία κλπ) ή έτσι? Πήγαινε στο γραφείο εισοδήματος της ΔΟΥς σου με αποδεικτικό κατάθεσης απ' το TAXISnet και ρώτα τους...
μονο τροποποιητικη ειχα κανει στις 2 Ιουλιου.
MIXOStsi έγραψε:Ήσουν κάποια ειδική περίπτωση (πχ έλεγχος, αναπηρία κλπ) ή έτσι? Πήγαινε στο γραφείο εισοδήματος της ΔΟΥς σου με αποδεικτικό κατάθεσης απ' το TAXISnet και ρώτα τους...

MIXOStsi έγραψε:@dimviii Αυτό στην έκανε... Πήγαινε στη ΔΟΥ και πίεσε να στην κάνουν και να στην δώσουν επιτόπου.

Dodger έγραψε:Έχω ιδιοκτησία μου ένα μαγαζί, το οποίο τα τελευταία χρόνια είναι ξενοίκιαστο. Όταν έφυγε ο τελευταίος νοικάρης, βγάλαμε και το ρολόι της ΔΕΗ (το οποίο ρολόι όλοι οι νοικάρηδες το "έπαιρναν" στο όνομά τους. Μου ζήτησε η λογίστριά μου τον αριθμό του ρολογιού που είχε το μαγαζί, αλλά εγώ ΔΕΝ το έχω, γιατί δεν είχα ποτέ κάποιο λογαριασμό. Δεν έχω δει βέβαια αν έχω τίποτα χαρτιά από διακοπή-παροχή κτλ, αλλά δε νομίζω να έχω κάτι. Πως μπορώ να το βρω τώρα; Πάω στη ΔΕΗ και το ψάχνουμε με ΑΦΜ και διεύθυνση;
giannik1977 έγραψε:Dodger έγραψε:Έχω ιδιοκτησία μου ένα μαγαζί, το οποίο τα τελευταία χρόνια είναι ξενοίκιαστο. Όταν έφυγε ο τελευταίος νοικάρης, βγάλαμε και το ρολόι της ΔΕΗ (το οποίο ρολόι όλοι οι νοικάρηδες το "έπαιρναν" στο όνομά τους. Μου ζήτησε η λογίστριά μου τον αριθμό του ρολογιού που είχε το μαγαζί, αλλά εγώ ΔΕΝ το έχω, γιατί δεν είχα ποτέ κάποιο λογαριασμό. Δεν έχω δει βέβαια αν έχω τίποτα χαρτιά από διακοπή-παροχή κτλ, αλλά δε νομίζω να έχω κάτι. Πως μπορώ να το βρω τώρα; Πάω στη ΔΕΗ και το ψάχνουμε με ΑΦΜ και διεύθυνση;
Πανω στο ρολοι ρε συ δεν το γραφει;
224v έγραψε:Στο Ε9 οταν δηλωνεις μια μονοκατοικια νομιμη εντος σχεδιου κ.λ.π. στη γραμμη με τα στοιχεια της, προχωρας και συμπληρωνεις επισης και τα στοιχεια του οικοπεδου της?? π.χ. μονοκατοικια 120 τμ σε οικοπεδο 150 τμ τα βαζεις και τα δυο στην ιδια γραμμη??
giannik1977 έγραψε:Dodger έγραψε:Έχω ιδιοκτησία μου ένα μαγαζί, το οποίο τα τελευταία χρόνια είναι ξενοίκιαστο. Όταν έφυγε ο τελευταίος νοικάρης, βγάλαμε και το ρολόι της ΔΕΗ (το οποίο ρολόι όλοι οι νοικάρηδες το "έπαιρναν" στο όνομά τους. Μου ζήτησε η λογίστριά μου τον αριθμό του ρολογιού που είχε το μαγαζί, αλλά εγώ ΔΕΝ το έχω, γιατί δεν είχα ποτέ κάποιο λογαριασμό. Δεν έχω δει βέβαια αν έχω τίποτα χαρτιά από διακοπή-παροχή κτλ, αλλά δε νομίζω να έχω κάτι. Πως μπορώ να το βρω τώρα; Πάω στη ΔΕΗ και το ψάχνουμε με ΑΦΜ και διεύθυνση;
Πανω στο ρολοι ρε συ δεν το γραφει;
kacey έγραψε:Ο.Ε. που απο το Νοεμβρη '13 υπαρχει μονο στα χαρτια (αρα εντος του 2014 δεν εκανε καμμια ή σχεδον καμμια συναλλαγη = θα δειξει μεγαλες ζημιες για το '14 στην επομενη δηλωση), φετος εκτος απο το φορο για τη περσινη κερδοφορα χρηση, πληρωσε γυρω στα 5μιση χιλιαρικα προκαταβολη για την φορολογηση της φετινης χρησης (αυτη που τελικα θα βγαλει ζημιες).
Αυτα τα 5μιση χιλιαρικα (μειον το τελος επιτηδευματος που θα χρεωθει τη 1/1/15) θα πρεπει να τα παρει πισω με το επομενο εκκαθαριστικο. Καπου διαβαζω για υποχρεωτικο συμψηφισμο χρεων με επιστροφες, το θεμα ειναι οτι η ΟΕ ουτε εχει ουτε μπορει να "δημιουργησει" χρεη (αφου ουσιαστικα δεν λειτουργει). Τι γινεται σε αυτη τη περιπτωση με την επιστροφη?
Bayern7 έγραψε:224v έγραψε:Στο Ε9 οταν δηλωνεις μια μονοκατοικια νομιμη εντος σχεδιου κ.λ.π. στη γραμμη με τα στοιχεια της, προχωρας και συμπληρωνεις επισης και τα στοιχεια του οικοπεδου της?? π.χ. μονοκατοικια 120 τμ σε οικοπεδο 150 τμ τα βαζεις και τα δυο στην ιδια γραμμη??
Ναι.
Αν είναι εκτός σχεδίου, χτισμένη σε αγροτεμάχιο δλδ, δεν δηλώνεις το χωράφι εκεί αλλά στον άλλο πίνακα και γήπεδα κλπ.
fubar.gr έγραψε:@Kacey
Γνωστός μου παλεύει εδώ και 1-2 χρόνια για παρόμοια περίπτωση οπου τα ποσά μάλιστα ξεπερνούν τα 100Κ. Άκρη δέν έχει βρεί μέχρι τώρα.
Δεν καταργώ το έργο της αδράνειας. Καταργώ την ανε[…]
Η πρώτη είναι :lipsealed: :inlove: Ζούν ανάμεσ[…]
https://i.postimg.cc/dQ2ksQfX/IMG-202[…]
Μπορεί να μην ενδιαφέρει κάποιους θεατές Αλλά αν […]
Όλοι κάνανε standing start και ο Μαξ έκανε rollin[…]