otso έγραψε:Θα ηθελα να ρωτησω τον mjacob τι αμαξια εχει .
Μου περασε σαν φλασια χθες , οτι εγω προσωπικα δεν εχω διαβασει καποια ερωτηση, κατι που να τον εχει εκνευρισει
ουτε καν διαμαρτυρια για καποιο σερβις ,εναν μηχανικο .
otso έγραψε:Μπα αυτο θα καιει τον αγλεουρα και ο mjacob ειναι της οικολογικης θρησκειας.
Δηλαδη δεν εχει αυτοκινητο; και γραφει σε αυτοκινητιστικο φορουμ;
παει διακοπες με λεωφορειο;
g8777 έγραψε:Είναι της οικολογικής θρησκείας με δεξιές τσέπες.Τι έχει ο Αχλαδόκαμπος δηλαδή;;;
Ποια οικολογική θρησκεία βρε οτσο; Το καύσιμο που θα καταναλώσει η Ντακότα που θα πάει αυτόν και τους άλλους 20 κατσαπλιαδες στον Αχλαδοκαμπο της Μαλαισίας (για να δουν πώς πηδιουνται οι κουτσομουρες) θα κάψει όσα καίει το Legend σε 30 χρόνια.
Οτσο σε θέλω πονηρό.
otso έγραψε:Μπα αυτο θα καιει τον αγλεουρα και ο mjacob ειναι της οικολογικης θρησκειας.
Serf έγραψε:g8777 έγραψε:Είναι της οικολογικής θρησκείας με δεξιές τσέπες.Τι έχει ο Αχλαδόκαμπος δηλαδή;;;
Ποια οικολογική θρησκεία βρε οτσο; Το καύσιμο που θα καταναλώσει η Ντακότα που θα πάει αυτόν και τους άλλους 20 κατσαπλιαδες στον Αχλαδοκαμπο της Μαλαισίας (για να δουν πώς πηδιουνται οι κουτσομουρες) θα κάψει όσα καίει το Legend σε 30 χρόνια.
Οτσο σε θέλω πονηρό.
< Note >
g8777 έγραψε:Εγώ ξέρω αυτόν της Αργολίδας. Ο δικός σου μου πέφτει μακριά :-)Serf έγραψε:g8777 έγραψε:Είναι της οικολογικής θρησκείας με δεξιές τσέπες.Τι έχει ο Αχλαδόκαμπος δηλαδή;;;
Οτσο σε θέλω πονηρό.
< Note >
Ανάλογα για ποιον Αχλαδοκαμπο μιλάμε.![]()

drdino έγραψε:Θυμάσαι αν ήταν ο Storm από το άλλο φόρουμ;otso έγραψε:Μπα αυτο θα καιει τον αγλεουρα και ο mjacob ειναι της οικολογικης θρησκειας.
ΧΑχαχαχα, τώρα θυμήθηκα μια κουβέντα παλιότερα από συμφορουμίτη που έψαχνε να πάει εκδρομές με κτελ και πούλμαν![]()
![]()
![]()

Γαμάτος :lol: https://x.com/evrythngformu1a/stat[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]
SHIELD: Η γεωκτιριοσύζευξη αλλάζει τη μάχη με τον[…]
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]