Για πες μας
τα λέω χύμα και τσουβαλάτα, αν παρεξηγηθεί κανείς, ξυδάκι!! (όχι εντάξει, πλάκα κάνω, όλοι φιλαράκια είμαστε βρε παιδιά!)
drdino έγραψε:LOLWUT
Αν μη τι άλλο, αυτό που ακούγεται από την εξάτμιση είναι σαφώς πιο πραγματικό από αυτό που ακούγεται στην καμπίνα, με τα διάφορα κολπάκια (μεμβράνες, ηλεκτρονικά κλπ) που υπάρχουν.
Κίκιζας . έγραψε:Edit: @KWSN-Men
Το ειδα μετα, ειχα ετοιμο το Post, και το ανεβασα ολο μαζι, δεν εκατσα να δω το δικο σου video...
Kατι αλλο παντως που ειδα πριν λιγο σε διαφημισεις...
Η 316i απο 25,800?![]()
Θα εχει τον ιδιο εξοπλισμο? με την μεχρι στιγμης εκδοση που ειχε τιμολογηθει στα 28,270ευρω με το οφελος αποσυρσης, συμφωνα με τον προσφατο καταλογο της bmw?
Ξερει κανεις κατι περισσοτερο επ' αυτου?
IKE έγραψε:Τι είναι η άποψης ποιότητας λειτουργίας ρε ΔΙΑ?
Για πες μας
KWSN-Men έγραψε:Κίκιζας . έγραψε:Edit: @KWSN-Men
Το ειδα μετα, ειχα ετοιμο το Post, και το ανεβασα ολο μαζι, δεν εκατσα να δω το δικο σου video...
Η 316i απο 25,800?![]()
Θα εχει τον ιδιο εξοπλισμο? με την μεχρι στιγμης εκδοση που ειχε τιμολογηθει στα 28,270ευρω με το οφελος αποσυρσης, συμφωνα με τον προσφατο καταλογο της bmw?
Ο ΓΚ πάντα τα βλέπει όλα, πρώτος.
Αν χρειαζεται διορθωση, προσθηκη, στην δικη μου δημοσιευση, την κανω μετα...
KWSN-Men έγραψε:Τι σε νοιάζει για την 316; Θα αντικαταστήσεις το Scirocco;
IKE έγραψε:Μη ξεχνάτε παίδες ότι ο 3κύλινδρος:
Α. Είναι ΤΡΑΧΥΣ
Β. Έχει ΚΡΑΔΑΣΜΟΥΣ
Γ. Πάσχει σε ΠΡΕΣΤΙΖ
![]()
![]()
![]()
Κίκιζας . έγραψε:IKE έγραψε:Μη ξεχνάτε παίδες ότι ο 3κύλινδρος:
Α. Είναι ΤΡΑΧΥΣ
Β. Έχει ΚΡΑΔΑΣΜΟΥΣ
Γ. Πάσχει σε ΠΡΕΣΤΙΖ
![]()
![]()
![]()
...και μονο το Γ να ισχυει, (αφου προφανως τα Α, Β, δεν θα παιζουν λογω κυριως του αξονα εξισορροπησης κραδασμων, συν το οτι πιθανοτατα η αποκριση και το στροφαρισμα θα ειναι καλυτερα συγκριτικα με τον Ι4, συμφωνα και με τα λεγομενα της Bmw, αλλα...) εμενα μου φτανει...![]()
Ηχητικα, τουλαχιστον σε πρωτο ακουσμα της Bmw 1 series απο video, και του νεου Cooper που οδηγησα, εμενα ΔΕΝ με πειθει, και εαν πχ μεχρι πρωτινως ημουν θετικος στο να την επιλεξω ως 4κυλινδρη, με τον συγκεκριμενο 3κυλινδρο, θα ειχα πολλες αμφιβολιες...
Κίκιζας . έγραψε:KWSN-Men έγραψε:Κίκιζας . έγραψε:Edit: @KWSN-Men
Η 316i απο 25,800?![]()
Ο ΓΚ πάντα τα βλέπει όλα, πρώτος.
Aπλως δεν αλλαζω την δημοσιευση μου, οταν την στιγμη ακριβως που παω να την ανεβασω, πεταγεται σαν
σφηνοπ@υτσα μια αλλη...Αν χρειαζεται διορθωση, προσθηκη, στην δικη μου δημοσιευση, την κανω μετα...
KWSN-Men έγραψε:Τι σε νοιάζει για την 316; Θα αντικαταστήσεις το Scirocco;
Eτσι με νοιαζει...Θα αντικαταστησω το scirocco, και θα εχω ενα δευτερο μετα την Cayman...
GTS έγραψε:...το εχω ακομα...
...Vectra δεν ειχες;
GTS έγραψε: Άλλο: μιλησα προσφατα με Βαυαρο που δουλευει στην εταιρεια στην Ελλαδα και μου ειπε ότι το ξερουν το πρόβλημα που εχουν υψηλες αρχικες τιμες και πρεπει να κανουν 5000 εκπτωση για να είναι ανταγωνιστικοι και δευτερον θα απαντησουν συντομα στα 5 χρονια εγγυηση που δινει η Audi.

Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]