Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By IKE
#52695 Τι είναι η άποψης ποιότητας λειτουργίας ρε ΔΙΑ?

Για πες μας
Άβαταρ μέλους
By drdino
#52700 LOLWUT

Αν μη τι άλλο, αυτό που ακούγεται από την εξάτμιση είναι σαφώς πιο πραγματικό από αυτό που ακούγεται στην καμπίνα, με τα διάφορα κολπάκια (μεμβράνες, ηλεκτρονικά κλπ) που υπάρχουν.
Άβαταρ μέλους
By krom
#52703 prrr prprprpr prrrrr prprprpr rprprprpr rprrr rpprrrrrprrprrrrrp prpr pr pr pr pr prprrrr prprprp rpr

^
κακή ποιότητα λειτουργίας
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
drdino έγραψε:LOLWUT

Αν μη τι άλλο, αυτό που ακούγεται από την εξάτμιση είναι σαφώς πιο πραγματικό από αυτό που ακούγεται στην καμπίνα, με τα διάφορα κολπάκια (μεμβράνες, ηλεκτρονικά κλπ) που υπάρχουν.

Έχεις δίκιο ως προς τα εφέ του ηχοσυστήματος που είναι τραγικό ως concept. Πάντως δεν περιμένω ήχο ανάλογο των παλιών καλών 6κύλινδρων BMW, κι αυτό το καταλαβαίνεις με ανοιχτά παράθυρα. :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By KWSN-Men
Κίκιζας . έγραψε:Edit: @KWSN-Men
Το ειδα μετα, ειχα ετοιμο το Post, και το ανεβασα ολο μαζι, δεν εκατσα να δω το δικο σου video...

Kατι αλλο παντως που ειδα πριν λιγο σε διαφημισεις...
Η 316i απο 25,800? :omg:

Θα εχει τον ιδιο εξοπλισμο? με την μεχρι στιγμης εκδοση που ειχε τιμολογηθει στα 28,270ευρω με το οφελος αποσυρσης, συμφωνα με τον προσφατο καταλογο της bmw?

Ξερει κανεις κατι περισσοτερο επ' αυτου?

Ο ΓΚ πάντα τα βλέπει όλα, πρώτος.

Τι σε νοιάζει για την 316; Θα αντικαταστήσεις το Scirocco;
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
IKE έγραψε:Τι είναι η άποψης ποιότητας λειτουργίας ρε ΔΙΑ?

Για πες μας

Flame-bait [mod]

Θα μπορούσα να σου εξηγήσω, αλλά φαντάζομαι γνωρίζεις γιατί έχεις πολυκύλινδρα αυτοκίνητα με ροπή από χαμηλά, γραμμική απόδοση μέχρι τον κόφτη, πολλή δύναμη ψηλά, ελάχιστους κραδασμούς και ήχο που ποικίλει από το σχεδόν αθόρυβο, ως το βρυχηθμό των μεσαίων και το ουρλιαχτό των ψηλών. :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By IKE
#52714 Flame-bait [mod]
Άβαταρ μέλους
By Κίκιζας Γρηγόρης
KWSN-Men έγραψε:
Το ειδα μετα, ειχα ετοιμο το Post, και το ανεβασα ολο μαζι, δεν εκατσα να δω το δικο σου video...

Θα εχει τον ιδιο εξοπλισμο? με την μεχρι στιγμης εκδοση που ειχε τιμολογηθει στα 28,270ευρω με το οφελος αποσυρσης, συμφωνα με τον προσφατο καταλογο της bmw?

Aπλως δεν αλλαζω την δημοσιευση μου, οταν την στιγμη ακριβως που παω να την ανεβασω, πεταγεται σαν
σφηνοπ@υτσα μια αλλη... :shifty: Αν χρειαζεται διορθωση, προσθηκη, στην δικη μου δημοσιευση, την κανω μετα... :s_cool

KWSN-Men έγραψε:Τι σε νοιάζει για την 316; Θα αντικαταστήσεις το Scirocco;

Eτσι με νοιαζει...Θα αντικαταστησω το scirocco, και θα εχω ενα δευτερο μετα την Cayman... :s_tongue
Άβαταρ μέλους
By Κίκιζας Γρηγόρης
IKE έγραψε:Μη ξεχνάτε παίδες ότι ο 3κύλινδρος:

Α. Είναι ΤΡΑΧΥΣ
Β. Έχει ΚΡΑΔΑΣΜΟΥΣ
Γ. Πάσχει σε ΠΡΕΣΤΙΖ

:tomato: :tomato: :tomato: :tomato:

...και μονο το Γ να ισχυει, (αφου προφανως τα Α, Β, δεν θα παιζουν λογω κυριως του αξονα εξισορροπησης κραδασμων, συν το οτι πιθανοτατα η αποκριση και το στροφαρισμα θα ειναι καλυτερα συγκριτικα με τον Ι4, συμφωνα και με τα λεγομενα της Bmw, αλλα...) εμενα μου φτανει... :protest:

Ηχητικα, τουλαχιστον σε πρωτο ακουσμα της Bmw 1 series απο video, και του νεου Cooper που οδηγησα, εμενα ΔΕΝ με πειθει, και εαν πχ μεχρι πρωτινως ημουν θετικος στο να την επιλεξω ως 4κυλινδρη, με τον συγκεκριμενο 3κυλινδρο, θα ειχα πολλες αμφιβολιες...
Άβαταρ μέλους
By NickTG
#52734 Κρίμα που σε έχασαν, τόσο καλό πελάτη!
Άβαταρ μέλους
By GTS
Κίκιζας . έγραψε:
IKE έγραψε:Μη ξεχνάτε παίδες ότι ο 3κύλινδρος:

Α. Είναι ΤΡΑΧΥΣ
Β. Έχει ΚΡΑΔΑΣΜΟΥΣ
Γ. Πάσχει σε ΠΡΕΣΤΙΖ

:tomato: :tomato: :tomato: :tomato:

...και μονο το Γ να ισχυει, (αφου προφανως τα Α, Β, δεν θα παιζουν λογω κυριως του αξονα εξισορροπησης κραδασμων, συν το οτι πιθανοτατα η αποκριση και το στροφαρισμα θα ειναι καλυτερα συγκριτικα με τον Ι4, συμφωνα και με τα λεγομενα της Bmw, αλλα...) εμενα μου φτανει... :protest:

Ηχητικα, τουλαχιστον σε πρωτο ακουσμα της Bmw 1 series απο video, και του νεου Cooper που οδηγησα, εμενα ΔΕΝ με πειθει, και εαν πχ μεχρι πρωτινως ημουν θετικος στο να την επιλεξω ως 4κυλινδρη, με τον συγκεκριμενο 3κυλινδρο, θα ειχα πολλες αμφιβολιες...

Vectra δεν ειχες;

Άλλο: μιλησα προσφατα με Βαυαρο που δουλευει στην εταιρεια στην Ελλαδα και μου ειπε ότι το ξερουν το πρόβλημα που εχουν υψηλες αρχικες τιμες και πρεπει να κανουν 5000 εκπτωση για να είναι ανταγωνιστικοι και δευτερον θα απαντησουν συντομα στα 5 χρονια εγγυηση που δινει η Audi.
Άβαταρ μέλους
By KWSN-Men
Κίκιζας . έγραψε:
KWSN-Men έγραψε:

Aπλως δεν αλλαζω την δημοσιευση μου, οταν την στιγμη ακριβως που παω να την ανεβασω, πεταγεται σαν
σφηνοπ@υτσα μια αλλη... :shifty: Αν χρειαζεται διορθωση, προσθηκη, στην δικη μου δημοσιευση, την κανω μετα... :s_cool

KWSN-Men έγραψε:Τι σε νοιάζει για την 316; Θα αντικαταστήσεις το Scirocco;

Eτσι με νοιαζει...Θα αντικαταστησω το scirocco, και θα εχω ενα δευτερο μετα την Cayman... :s_tongue

Σφηνόπουτσα, 26 λεπτά νωρίτερα. Άσε που δεν το κατάλαβες, εγώ σου είπα ότι είναι το ίδιο αυτοκίνητο.

Με το οδηγοκεντρικό Vectra ακολουθείς την κίνηση;
Άβαταρ μέλους
By JBT
#52764 Είναι πασιφανές ότι κινείται σε παράλληλο χωροχρονο με το διαγαλαξιακο όχημα. Ένα όνομα, 26 λεπτά Ταξίδι στο χρόνο.

VECTRA με τα ανάποδα ψαλίδια Και τους υστερουντες τυπου μακφερσον ζήσαν αυτοί καλά κι εσύ πιο γρήγορα.
Άβαταρ μέλους
By Κίκιζας Γρηγόρης
GTS έγραψε:

...Vectra δεν ειχες;
...το εχω ακομα...

GTS έγραψε: Άλλο: μιλησα προσφατα με Βαυαρο που δουλευει στην εταιρεια στην Ελλαδα και μου ειπε ότι το ξερουν το πρόβλημα που εχουν υψηλες αρχικες τιμες και πρεπει να κανουν 5000 εκπτωση για να είναι ανταγωνιστικοι και δευτερον θα απαντησουν συντομα στα 5 χρονια εγγυηση που δινει η Audi.

Eνδιαφερουσα εξελιξη, βεβαια μενει να διαπιστωθει και εξοπλιστικα εαν υπαρχουν τυχον διαφοροποιησεις...

@ NickTG
Δεν ειναι ακομα τιποτε ξεκαθαρο, μην βιαζεσαι... :lol:

@KWSN-Men
Δυστυχως για εσενα το καταλαβα, αλλα απαντω με κατι ασχετο, οπως εσυ αναφερεσαι σε προηγουμενη δημοσιευση μου με κατι ασχετο...Ωστε να με καταλαβαινεις βρε... :s_biggrin

@ CARυοθραύστης
Μιλαμε για υπεργαλαξιακες ταχυτητες... :superman:
Ο Λουκυ Λουκ σε σχεση με την σκια του, ειναι συγκριτικα σε κατασταση...slow motion... :svivhaha: