Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By babakos
#526145 Μια χαρά είναι πλέον η Wind , έχει βελτιώσει αρκετά το δικτυό της και το παλεύει ενώ οι τιμές της είναι πολύ ανταγωνιστικές.
Μαζί με μια κάρτα Cosmote (What'sup) για τα δύσκολα (για όσους θέλουν κάλυψη παντού) είναι ο καλύτερος συνδυασμός.
Άβαταρ μέλους
By xenos
QsisVTS έγραψε:Καλό ξεκαλο 15gb για 2μηνες με 10€ έχω αυτό το καλοκαίρι

Ποια η προσφορά της Vodafone για φέτος; Γιατί πέρυσι όσοι είμασταν διακοπές με voda είχαν καταστραφεί και περίμεναν να πιάσω πρίζα να μοιράσω internet

Και φετος κατεστραμμενοι, αστα.
Μονο εδωσε 7gb με 7€ για 30 μερες καποια στιγμη.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#527390 εαν παω σε μια vodafone ,θα μπορω να αλλαξω στην εταιρικη συνδεση την micro sd σε nano sd?
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#527398 Sim εννοείς λογικά, όχι sd. Θα πρέπει να τους ρωτήσεις αν γίνεται, ίσως υπάρχει πρόβλημα μιας και τυπικά δεν σου ανήκει η κάρτα.
Άβαταρ μέλους
By xenos
#527400 Ναι, πρεπει να εισαι ο «υπευθυνος» της εταιριας σχετικα με αυτο το θεμα. Μπορεις να ρωτησεις βεβαια κιολας, δεν χανεις κατι.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#527402 ναι σιμ ηθελα να πω.
Ευχαριστω παιδες.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#527447 τελικα πηγα σε μια βονταφον,μου εδωσαν νανοσιμ χωρις χρεωση,απλα χρειασθηκε να παρει τηλεφωνο ο υπευθυνος της εταιριας σε ενα τετραψηφιο για να γινει η ενεργοποιηση.
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#527486 Συγγνώμη που δεν διάβασα όλο το τοπικό, αλλά υπάρχει κάποιο aggregator όπου μπορώ να δω τιμές για σταθερά-internet? Θέλω απλά ένα φτηνό σταθερό νούμερο (κατά προτίμηση με μεταφορά αριθμού) και ένα σταθερό (stable) internet connection. Δεν ενδιαφέρουν οι μεγάλες ταχύτητες, απλά οι νορμάλ τιμές και η αξιοπιστία. Περιοχή Πλαγιαρίου Θεσσαλονίκης, αν παίζει κάποιον ρόλο.

Ήμουν fan του ΟΤΕ για 30 χρόνια, αλλά το παράχεσε πια από τότε που ιδιωτικοποιήθηκε. :thumbsdown: €120 το δίμηνο για ένα σταθερό τηλέφωνο και μια γραμμή internet 4 Mbps? :protest:
Άβαταρ μέλους
By otso
#527489 Αλεξανδρε και συ σε μπουρζουαδικη περιοχη βλεπω , γενικα ολοι οι βορειοι ειστε καλα ,κανενας απο κορδελιο, διαβατα.
Άβαταρ μέλους
By elteo
#527490 Δία σε έχουν πιάσει κωτσο. 120 ευρώ το δίμηνο;;;;; :s_shout Η μάνα μου για βασικό πακέτο και 24αρι Ίντερνετ πληρώνει προσοχή ΟΤΕ 52 ευρώ. Ζήτα τους προσφορά. Αν είναι δυνατόν. Σε κατάλαβαν ότι είσαι άσχετος. :lol:
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
elteo έγραψε:Δία σε έχουν πιάσει κωτσο. 120 ευρώ το δίμηνο;;;;; :s_shout Η μάνα μου για βασικό πακέτο και 24αρι Ίντερνετ πληρώνει προσοχή ΟΤΕ 52 ευρώ. Ζήτα τους προσφορά. Αν είναι δυνατόν. Σε κατάλαβαν ότι είσαι άσχετος.

Και απεριόριστα σταθερά εννοείται.
Άβαταρ μέλους
By babakos
#527501 Καλύτερο (σταθερότερο) internet από την Cosmote δεν θα βρείς εκτός αν έχεις HCN στην περιοχή σου οπότε μπορείς να βάλεις FTTH
Αν στην περιοχή σου δεν προσφέρεται VDSL τότε όπου και να πας θα έχεις τις ιδιες ταχύτητες απλά θα πληρώνεις λιγότερο

Το οτι συγχρονιζεις 4Mbps λογικά σημαίνει οτι είσαι πολύ μακριά από το ΑΚ του ΟΤΕ από το οποίο λαμβάνεις υπηρεσία
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
otso έγραψε:Αλεξανδρε και συ σε μπουρζουαδικη περιοχη βλεπω

Όχι Ότσο μου. Αποκεντρωθείτε μας έλεγαν, θα περνάτε καλά μας έλεγαν. Το τυρί το είδαμε, την φάκα όχι... Κι έτσι έφυγα κι εγώ από την περιοχή Μπότσαρη (οδός Γαμβέτα), σαν να λέμε ΜΕΤΣ στο περίπου, και πήγα στο Πλαγιάρι, σαν να λέμε Ανάβυσσος περίπου. Τα καλά; Έχω ησυχία και πάρκινγκ. Τα κακά; Για ένα αλεύρι πρέπει να πάρω αυτοκίνητο και να οδηγήσω μερικά χιλιόμετρα, για να μη μιλήσω για τον ΕΝΦΙΑ! :vava:

otso έγραψε:κανενας απο κορδελιο, διαβατα.

Κοίτα, έτσι πως πάει το πράγμα, Διαβατά με βλέπω. Μέσα, 2η Πτέρυγα. :whistlink:

elteo έγραψε:Δία σε έχουν πιάσει κωτσο. 120 ευρώ το δίμηνο;;;;; Η μάνα μου για βασικό πακέτο και 24αρι Ίντερνετ πληρώνει προσοχή ΟΤΕ 52 ευρώ. Ζήτα τους προσφορά. Αν είναι δυνατόν. Σε κατάλαβαν ότι είσαι άσχετος.

Για αυτό ζήτησα την βοήθειά σας. :help:

babakos έγραψε:HCN στην περιοχή σου οπότε μπορείς να βάλεις FTTH

Το Leo1 Α5 φέρει ΣΕΠ EMES 18 με Βοηθητικό Σκοπευτικό TZF3A και Πανοραματικό Τηλεσκόπιο ΑΠΜΑ TRP5A. :lol: Συγγνώμη φίλε μου, αλλά κάπως έτσι κονγκολέζικα μου φάνηκαν κι εμένα αυτά που μου έγραψες. :lol: (Ξέρω ότι ήθελες να με βοηθήσεις, χιούμορ κάνω, μην το πάρεις στραβά σε παρακαλώ).

babakos έγραψε:Το οτι συγχρονιζεις 4Mbps λογικά σημαίνει οτι είσαι πολύ μακριά από το ΑΚ του ΟΤΕ από το οποίο λαμβάνεις υπηρεσία
. :lol:

4 είναι το συμβόλαιο μου. Λογικά ο συγχρονισμός θα είναι ακόμα χειρότερος.

babakos έγραψε:Καλύτερο (σταθερότερο) internet από την Cosmote δεν θα βρείς

Έτσι ήξερα κι εγώ, απλά τα 60 τον μήνα μου κακοφάνηκαν.
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#527586 Είναι πολύ απλό. Μπαίνεις εδώ, επιλέγεις , πληρώνεις σε 2 λεπτά και είσαι σχεδόν* έτοιμος:
https://www.cosmote.gr/eshop/browse/Fixed-Plans/_/N-7xq

* εκτός κι αν δεν έχεις το κατάλληλο μόντεμ οπότε περιμένεις λίγες μέρες για να στο στείλουν
Άβαταρ μέλους
By babakos
#527649 Αυτές οι τιμές/ προγράμματα είναι για εταιρικούς πελάτες. Αν υπάρχει επαγγελματικό ΑΦΜ τότε μια χαρά

Τα προγράμματα για ιδιώτες ειναι

https://www.cosmote.gr/eshop/browse/Fix ... teUS%29%29

H HCN ειναι μια μικρή εταιρεία που δίνει fiber to the home με πολύ υψηλές ταχύτητες.
Ανάλογη εταιρεία είναι και η Inalan που ξεκίνησε από Αθήνα και τον τελευταίο καιρό έχει αρχίσει να επεκτείνεται στην Θεσσαλονίκη. Νομίζω όμως οτι καμμία από τις 2 δεν καλύπτουν την περιοχή σου.

http://www.hcn.gr/el/kalupsi-diktuou/
https://www.inalan.gr/