Δεν είναι τόσο πολύ αν το απαιτεί η δουλειά σου.
Δεν είναι τόσο πολύ αν το απαιτεί η δουλειά σου.

Από τις 25 Δεκεμβρίου έως και 31 Δεκεμβρίου, όλοι οι συνδρομητές συμβολαίου Vodafone, ιδιώτες και επαγγελματίες θα ζήσουν την εμπειρία των Vodafone Red απολαμβάνοντας 1500 λεπτά ομιλίας προς όλους, 1500 SMS προς όλους καθώς και 2GB mobile internet, εντελώς δωρεάν. Με το αξιόπιστο και γρήγορο δίκτυο της Vodafone θα μιλήσουν ελεύθερα, θα στείλουν μηνύματα και θα σερφάρουν ξέγνοιαστα για να μοιραστούν τις ευχές τους με όλους.
Για την ενεργοποίηση της προσφοράς, οι συνδρομητές Vodafone θα πρέπει να στείλουν δωρεάν SMS με τη λέξη “RED” στο 1339. Η εγγραφή στην προσφορά θα μπορεί να πραγματοποιηθεί από τις 16 έως 31 Δεκεμβρίου.
Geo f1 έγραψε:Από τις 25 Δεκεμβρίου έως και 31 Δεκεμβρίου, όλοι οι συνδρομητές συμβολαίου Vodafone, ιδιώτες και επαγγελματίες θα ζήσουν την εμπειρία των Vodafone Red απολαμβάνοντας 1500 λεπτά ομιλίας προς όλους, 1500 SMS προς όλους καθώς και 2GB mobile internet, εντελώς δωρεάν. Με το αξιόπιστο και γρήγορο δίκτυο της Vodafone θα μιλήσουν ελεύθερα, θα στείλουν μηνύματα και θα σερφάρουν ξέγνοιαστα για να μοιραστούν τις ευχές τους με όλους.
Για την ενεργοποίηση της προσφοράς, οι συνδρομητές Vodafone θα πρέπει να στείλουν δωρεάν SMS με τη λέξη “RED” στο 1339. Η εγγραφή στην προσφορά θα μπορεί να πραγματοποιηθεί από τις 16 έως 31 Δεκεμβρίου.
![]()
Μη στειλετε εσεις με τις καρτες![]()
Geo f1 έγραψε:Από τις 25 Δεκεμβρίου έως και 31 Δεκεμβρίου, όλοι οι συνδρομητές συμβολαίου Vodafone, ιδιώτες και επαγγελματίες θα ζήσουν την εμπειρία των Vodafone Red απολαμβάνοντας 1500 λεπτά ομιλίας προς όλους, 1500 SMS προς όλους καθώς και 2GB mobile internet, εντελώς δωρεάν. Με το αξιόπιστο και γρήγορο δίκτυο της Vodafone θα μιλήσουν ελεύθερα, θα στείλουν μηνύματα και θα σερφάρουν ξέγνοιαστα για να μοιραστούν τις ευχές τους με όλους.
![]()
Μη στειλετε εσεις με τις καρτες![]()

vasilis έγραψε:μάλιστα,
άρα πάμε με όπλο τη φορητότητα προς voda στη μάχη για αναπροσαρμογή του συμβολαίου που τελειώνει σε κανα δίμηνο
JasonLouk έγραψε: γνωρίζεις και κάτι λέρες σαν τον blackpug106 αλλά δεν πειράζει
panos2171 έγραψε:Aν δεν κάνω λάθος δεν είναι ακριβώς έτσι. Δηλαδή τα 300' προς όλους ή μέχρι 1GB με 10αρα ανανέωση ισχύει μόνο για παλιούς συνδρομητές. Γιατί σε μένα ισχύει αυτό με τα 300 ή το 1GB (ταυτόχρονα με 10€ ανανέωση δε στα δίνει και τα δύο, ή το ένα ή το άλλο) ενώ στης μητέρας μου που πήγε από συμβόλαιο wind σε f2g το καλοκαίρι δεν υπάρχει αυτό το bonus.
Λέω κάτι λάθος;

έχει voda......Bayern7 έγραψε:Μια που είναι στην μόδα τώρα λέω να κάνω και εγώ το δικό μου από συμβόλαιο, καρτοκινητό.
Αλλά δεν ξέρω που να πάω ρε γμτ. Η wind έχει καλύτερα πακέτα, η cosmote καλύτερο σήμα (για ιντερνετ) και ηέχει voda......
Πιασ' τ' αυγό και κούρευ' το....
Θέλω περίπου 500' προς όλους, καμιά 150αρια SMS (κυρίως προς voda), και 1GB internet. Πόσο περίπου θα μου βγαίνει αυτό;
Τι προτείνετε ινστρούχτορες της καρτοκινητής;
Thomas_C200K έγραψε:Bayern7 έγραψε:Μια που είναι στην μόδα τώρα λέω να κάνω και εγώ το δικό μου από συμβόλαιο, καρτοκινητό.
Αλλά δεν ξέρω που να πάω ρε γμτ. Η wind έχει καλύτερα πακέτα, η cosmote καλύτερο σήμα (για ιντερνετ) και ηέχει voda......
Θέλω περίπου 500' προς όλους, καμιά 150αρια SMS (κυρίως προς voda), και 1GB internet. Πόσο περίπου θα μου βγαίνει αυτό;
WIND!
Bayern7 έγραψε:Μια που είναι στην μόδα τώρα λέω να κάνω και εγώ το δικό μου από συμβόλαιο, καρτοκινητό.
Ωραίος αγώνας. Όπως είπατε αν η Φεράρι είχε κρατήσ[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]
SHIELD: Η γεωκτιριοσύζευξη αλλάζει τη μάχη με τον[…]
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]