Forum για τη Formula 1

Ποιος θα είναι ο νικητής;

2
22%
0
N/A
2
22%
3
33%
0
N/A
1
11%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
1
11%
0
N/A
0
N/A
Άβαταρ μέλους
By g8777
#526380 Πες του Πιτμπουλ οτι ο Ναντος δεν ειναι Χορνερακος να καθεται να τον πηδανε (εντος, i say ΕΝΤΟΣ πιστας). Ετσι και βαλει το μαυρο τσεμπερι και ανοιξει το στομα του, δεν τον ξεπλενει ουτε η αυρα του Λουη μου. :inlove:

Εβγαλε στομα και η ρενω :s_sarcastic :s_sarcastic :s_sarcastic :s_sarcastic
Άβαταρ μέλους
By sparticle
#526407 Παρα τα λαθη και τις βλακειες του συνδυασμου Vettel-Ferrari απο την αρχη της χρονιας, εχετε συνειδητοποιησει οτι πλεον περασαμε στην εποχη που η Mercedes παρακαλαει για βροχη στα quals και παιζει ομαδικα για να κερδισει στην πιο αργη (μετα το Μονακο) πιστα του πρωταθληματος. Κι εχουμε και τον realzeus να μας πρηζει (ή...γκαντεμευει) για Σπα και Μοντσα (εγω βαζω και τη Σουζουκα).

Οχι πειτε, μετα την απογοητευση της εποχης 2009-2014 ή και το μετριοτατο 2016, ποιος το περιμενε αυτο απο τους σπαγγετοκουλτουριαρηδες;
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#526423 Νομιζω εισαι υπερβολικος Γιαννη.
Ξεραμε οτι η Ουγγαρια δεν ταιριαζει καθολου στην Μερκ. Οπως και περσυ.

Το οτι εβρεξε ηταν ενα δωρο.
Δεν ειδα ομως τπτ φοβερο απο τους κοκκινους στο βρεγμενο ουτε απο τους ταυρους.

Η φερραρι εχει κανει φοβερη δουλεια φετος.
Μενει να δουμε τι θα γινει μετα τις διακοπες...
Γιατι περσυ θυμασαι τι εγινε.

Εγω θελω να δω τα σπεκ 3 τι θα πουν...Αξιοπιστια και ταχυτητα...

Επισης μην ξεχναμε οτι στους τελευταιους αγωνες θα παιξουν και πεναλτυ λογω τεταρτων η ακομα και πεμπτων μερων του μοτερ.
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
sparticle έγραψε:Οχι πειτε, μετα την απογοητευση της εποχης 2009-2014 ή και το μετριοτατο 2016, ποιος το περιμενε αυτο απο τους σπαγγετοκουλτουριαρηδες;

Όλοι όσοι βλέπουν F1 πάνω από 2 χρόνια...
Άβαταρ μέλους
By g8777
#526429 Φοβερή πρόβλεψη δια. Να δεις μέσα από το μάτι της θαντερα ότι κάποια στιγμή τα Μερκ θα σταματήσουν να ρίχνουν 2 sec στον γύρο κσι ότι το κενό που θα αφήσουν θα καλυφθεί από τη Φοραδα η τα κατρουλοποτα. Έχω και γω μια πρόβλεψη Δια. Μέχρι το 2030 ο Ναντο θα το έχει κάνει το triple clown. Σε καροτσάκι; Σε Π; Δεν έχει σημασία. Θα το κάνει.

Όχι Κορτο πες, φταίω γω μετά;
Άβαταρ μέλους
By sparticle
#526435 Καλα realzeus εσυ ειδικα εκανες προβλεψη απο το 2013 οτι στην τουρμπο εποχη το μοτερ της Ferrari θα απαυτωνει και θα δερνει, αλλα μαλλον επρεπε να περιμενεις αλλα 5 χρονια για να το δεις αυτο. Τες πα, καικαλαδες ολοι το περιμενατε για φετος, αλλα πριν την Αυστραλια λεγατε οτι μας περασε κι η Red Bull!!

Γιωργο δε λεω οτι η Ferrari εχει τη διαφορα που ειχε η Mercedes την τριετια 2014-2016, αλλα αυτη τη στιγμη εχει το πιο γρηγορο/δυνατο/αξιοπιστο μονοθεσιο. Και ειναι τραγικο που απο χαζομαρες στην ουσια δεν ειμαστε πρωτοι. Οντως μενει να δουμε μετα το διαλειμμα αν θα συνεχιστει αυτο αν και οπως βλεπεις και στο θεμα εξελιξη φετος η Ferrari μεχρι στιγμης ειναι η πιο δυνατη
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
g8777 έγραψε:Φοβερή πρόβλεψη δια. Να δεις μέσα από το μάτι της θαντερα ότι κάποια στιγμή τα Μερκ θα σταματήσουν να ρίχνουν 2 sec στον γύρο κσι ότι το κενό που θα αφήσουν θα καλυφθεί από τη Φοραδα η τα κατρουλοποτα. Έχω και γω μια πρόβλεψη Δια. Μέχρι το 2030 ο Ναντο θα το έχει κάνει το triple clown. Σε καροτσάκι; Σε Π; Δεν έχει σημασία. Θα το κάνει.

Πουλάκι μου για ποια πρόβλεψη μιλάς; :dizzy:

sparticle έγραψε:Καλα realzeus εσυ ειδικα εκανες προβλεψη απο το 2013 οτι στην τουρμπο εποχη το μοτερ της Ferrari θα απαυτωνει και θα δερνει, αλλα μαλλον επρεπε να περιμενεις αλλα 5 χρονια για να το δεις αυτο. Τες πα, καικαλαδες ολοι το περιμενατε για φετος, αλλα πριν την Αυστραλια λεγατε οτι μας περασε κι η Red Bull!!

Θέλω να μου το δείξεις που το έγραψα αυτό, καθώς πάντα έλεγα ότι το expertise της Ferrari είναι στα πολυκύλινδρα και πολύστροφα ατμοσφαιρικά μοτέρ!!! :rtfm:
Αυτό που έγραψα σήμερα περί επαναφοράς, κάποια στιγμή, της Ferrari στην κορυφή, βασίζεται στο απλό δεδομένο ότι είναι μία από τις μόλις τρεις πραγματικά εργοστασιακές ομάδες, με 16 Τίτλους και τεράστιο βάθος, εμπειρία και δυναμικό!!! :s_roses
Άβαταρ μέλους
By sparticle
#526483 Καλα το παιρνω πισω. Παντως δεν ειναι και τοσο προφανες οτι θα το ξαναεκανε το αλμα η Scuderia. Το μπατζετ και το δυναμικο ηταν εκει και το 2010 και το 2011 κλπ κλπ αλλα πηγαιναμε απο το κακο στο χειροτερο. Τότε τι εφταιγε; Ο Μοντετζεμολο; Ο Ντομενικαλι; Ο Τομπαζης; Ο Αλονσο; Ο Τηγανιας; (Τελικα απολυθηκαν ολοι βεβαια)
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#526484 Δεν είσαι χθεσινός και απορώ με αυτές τις ερωτήσεις. Όλες οι ομάδες κάνουν τους κύκλους τους. Η Ferrari έχει να πάρει Πρωτάθλημα 10 χρόνια. Η McLaren 20 και η Williams 21!!! Η διαφορά είναι ότι η Ferrari α) έχει με διαφορά το καλύτερο ιστορικό (νίκες/αγώνες) και β) είναι εργοστασιακή συμμετοχή (κινητήρας και σασί). Ε τι κάνει νιάου-νιάου στα κεραμίδια; Κάποια στιγμή θα έπιανε και πάλι κορυφή. Ξεχάσαμε μήπως ότι και στα "χρυσά χρόνια" δεν είχαμε πάρει Πρωτάθλημα από το '65 ως και το '74;
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#526509 Δια νομιζω ότι αυτά τα λες για παρηγορια.
Οκ καλη και η ιστορια αλλα τα πρωταθλήματα του 50 και του 60 εμενα πχ δεν μου λενε και πολλα πλεον.

Δεν ζουσα κιολας τοτε.
Αλλα το 1979 που γεννηθηκα πηρε η φεεραρι τιτλο. Και μετα ξαναπηρε όταν απολυομουν από φαντάρος (1999) :lol: :lol:
Ειδες ε? Δεν ειπα του 2000 που το πηρε ο Σουμι.Αλλα το 1999 που το πηρε η Φερραρι (με τον Χακκινεν πρωταθλητη)
Άβαταρ μέλους
By sparticle
#526585 Βασικά οι ερωτήσεις είναι μάλλον ρητορικές και εντελώς :offtopic: , αλλά αναρωτιέμαι αν τελικά δικαιώθηκε η απόλυση/ξήλωμα όλου εκείνου του team της εποχής 2009-2014.

Ακόμα κι αν η Ferrari δεν πάρει φέτος το πρωτάθλημα, νομίζω ήδη στη συνείδηση του κόσμου έχει ένα καλύτερο αυτοκίνητο από ό,τι πχ το 2012 που δεν μπορούσε ούτε front row τα Σάββατα.
Άβαταρ μέλους
By ripper
#526678 Η ουσία είναι μία και ο μπακλαβάς γωνία.
Λούης>Σεβαστιανός μέχρι τώρα.
Και περισσότερα μηχανικά προβλήματα είχε και συνολικά λίγο χειρότερο μονοθέσιο και πρώτος είναι.

Τα περί επίτηδες του Bottas (που ποτέ δεν έχει χτυπήσει Ferrari όσο είναι στην Mercedes) είναι αστειότητες.
Αντί να κοιτάτε το πως κατάφερε η Ferrari να βγάλει τον Vettel πίσω από τον Bottas (μιλάμε για άθλο) κλαίτε γιατί; Έπρεπε να κάνει στην άκρη δηλαδή; :lol:
Στο συμβάν με τον Vettel κακώς δεν του αφήνει χώρο ο Seb αφού τον είχε πάρει άνετα, ενώ με τον Ricciardo δεν είχε πλέον grip για να στρίψει, κακώς επέμεινε και καλώς τιμωρήθηκε.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#526679 Διαβάζοντας σχόλια των απανταχού φοραδιστι περί Μποτας δεν χρειάστηκε να δω το ριπλέι, ήμουν σίγουρος ότι τα πράγματα έγιναν όπως τα σχολίασες ripper. Όντως, αν θέλει για κάπου ξύλο ο Βαλτερι είναι στη φάση με τον Ρικιαρντο, σα σανίδα πήγε πάνω στον Αυστραλό. Εδώ ο Φεττελακος έδωκε αφεση αμαρτιών στον Φινλανδο, άσε τους ξινοζι να νιαουριζουν. Ελπίζω αυτή τη στιγμή που μιλάμε ο Άγιος Ζετσε :inlove: :inlove: :inlove: να μοίραζει Pizza Fan (από ένα κομμάτι, γεύση μαργαρίτα) στα κοπρόσκυλα στο Μπρακλει και να έχει ζεστό γαλλικό (ΑΒ, ιδιωτική ετικέτα) γιατί προβλέπεται να δουν φως ανήμερα τσπαναιας. :adminpower:
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
Geo f1 έγραψε:Αλλα το 1979 που γεννηθηκα πηρε η φεεραρι τιτλο. Και μετα ξαναπηρε όταν απολυομουν από φαντάρος (1999)
Ειδες ε? Δεν ειπα του 2000 που το πηρε ο Σουμι.Αλλα το 1999 που το πηρε η Φερραρι (με τον Χακκινεν πρωταθλητη)

Γκεάκο μένεις μεταξεταστέος. Πέρνα ξανά τον Σεπτέμβριο. Η Ferrari πήρε το Πρωταθλήματα και το 1982 και το 1983. :rtfm:

sparticle έγραψε:Ακόμα κι αν η Ferrari δεν πάρει φέτος το πρωτάθλημα, νομίζω ήδη στη συνείδηση του κόσμου έχει ένα καλύτερο αυτοκίνητο από ό,τι πχ το 2012 που δεν μπορούσε ούτε front row τα Σάββατα.

Αν δεν το πάρει φέτος που έχει το καλύτερο μονοθέσιο, σημαίνει ότι θα το χάσουν από χαζομάρα τους.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
REALZEUS έγραψε:
Geo f1 έγραψε:Αλλα το 1979 που γεννηθηκα πηρε η φεεραρι τιτλο. Και μετα ξαναπηρε όταν απολυομουν από φαντάρος (1999)

Γκεάκο μένεις μεταξεταστέος. Πέρνα ξανά τον Σεπτέμβριο. Η Ferrari πήρε το Πρωταθλήματα και το 1982 και το 1983. :rtfm:

Δεν είναι Γιάννης , είναι Γιαννακης :lol: