Τεχνικά θέματα. Προβλήματα, προτάσεις, λύσεις, βελτιώσεις.
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#525946 Για €12, το καλό που του θέλω να ξεζαντάρισε, να έτριψε με τροχό εσωτερικά, να έβαλε εσωτερικό μπάλωμα, να ξαναζαντάρισε και να ζυγοστάθμισε. Στην Σαλονική κανείς δεν παίρνει πάνω από 10 για αυτά όλα.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#525947 Από αυτά που αναφέρεις, μόνο το τελευταίο δεν έκανε (ζυγοστάθμιση).
Και σ' εμένα πολλά ακούστηκαν τα 12, μιας και δεν ασχολήθηκε πάνω από 10 λεπτά.
Άβαταρ μέλους
By Y.V
#525974 Εμενα που ειχα παει του γυιου με βιδα σε εναν στην Λ Πεντελης, 10 ευρω μου πήρε, ακριβως γι αυτα που εγραψε ο Διας.
Άβαταρ μέλους
By bill33
#525986 Μπροστά ή πίσω ρόδα; Στις πίσω πέφτει κιμωλία στο σημείο που είναι η βαλβίδα και καλά να πέφτει στα ίδια.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#525988 Μπροστινή ρόδα (του οδηγού). Α, ώστε γι αυτό έβαλε κιμωλία πριν βγάλει το λάστιχο από τη ζάντα :oops:
Άβαταρ μέλους
By xeno
#526998 Πρέπει να αλλάξω λάστιχα στο suzuki μου (1.3 gti), διαστάσεις 185/55/14R H.
Οι επιλογές μου:
Barum 270e
Bf Goodrich 280e
Kleber 280e
Kormoran 170e
Matador 240e
Uniroyal rainsport3 300e (αυτά που φοράει είναι Uniroyal και έχω καλές εντυπώσεις από επίδοση και διάρκεια)
Goodyear, Dunlop , ... 320e
To αυτοκίνητο κυκλοφορεί στα βροχερά Γιάννενα (πόλη και περίχωρα) μόνο και δεν γράφει πολλά χιλιόμετρα.
Αξίζει να πάω σε φτηνά ή λόγω περιορισμένων χλμ. να πάρω premium μάρκα; Τί προτείνετε;

Επίσης στην w211 παρήγγειλα (για 3 συνεχόμενη τετράδα) τα goodyear efficient grip performance (225/55/16R, 95 W) από τα οποία είμαι ευχαριστημένος σε γενικές γραμμές (στρίψιμο, φρενάρισμα, σε στεγνό και βρεγμένο, καλό επίπεδο θορύβου και κύλισης) με μειονέκτημα την υδρολίσθηση όταν έχει αρκετά νερά ο δρόμος.
Σεφτόμουν να αλλάξω σε conti premiumcontact 6, έκανα καλά ή να αλλάξω την παραγγελία;
Άβαταρ μέλους
By georgetz
#527005 Uniroyal RainExpert3 για το Suzuki , για τις συνθήκες που περιγράφεις ακούγεται ταμάμ, είμαι ικανοποιημένος απο τη συμπεριφόρα τους σε Yaris.

Σε W203 με παρόμοια διάσταση, έχουν φορεθεί μέχρι τώρα
Dunlop Sp Sport 01
Pirelli P7
Continental PremiumContact5
Continental SportContact2

Θα πρότεινα τα τελευταία αφού δείχνουν να του πηγαίνουν πολύ καλά σε όλες τι συνθήκες,
δεν περιμένω φοβερή διάρκεια βέβαια.

Επειδή είναι ακόμα πιο βαρύ η W211, θα κοιτούσα και κάτι σε Bridgestone.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#527313 RX-i Digital Tyre Inflator Car Tyre Pump - 12v Portable Compressor With Auto Cut Off FREE Bonus Deluxe Carry Case
https://www.amazon.co.uk/dp/B01MF8OM7I/ ... zBbD445354

Έχουμε να προτείνουμε κάτι καλύτερο; Για ποδήλατα, μπάλες και αυτοκίνητο προορίζεται.

< >
Άβαταρ μέλους
By xeno
georgetz έγραψε:Uniroyal RainExpert3 για το Suzuki , για τις συνθήκες που περιγράφεις ακούγεται ταμάμ, είμαι ικανοποιημένος απο τη συμπεριφόρα τους σε Yaris.

Dunlop Sp Sport 01
Pirelli P7

Θα πρότεινα τα τελευταία αφού δείχνουν να του πηγαίνουν πολύ καλά σε όλες τι συνθήκες,

Ευχαριστώ,
θα μείνω μάλλον στα goodyear. Από τα bridgestone δεν είχα καλές εντυπώσεις (είχα δοκιμάσει τα turanza ER300 ).
Άβαταρ μέλους
By belgarion
xeno έγραψε:
georgetz έγραψε:Uniroyal RainExpert3 για το Suzuki , για τις συνθήκες που περιγράφεις ακούγεται ταμάμ, είμαι ικανοποιημένος απο τη συμπεριφόρα τους σε Yaris.

Dunlop Sp Sport 01
Pirelli P7

Ευχαριστώ,
θα μείνω μάλλον στα goodyear. Από τα bridgestone δεν είχα καλές εντυπώσεις (είχα δοκιμάσει τα turanza ER300 ).
Διαβάζω ότι τα Premium Contact 6 έχουν αρκετά σκληρά πλαϊνά αφού σε κάποιες διαστάσεις (νομίζω μέχρι 17") αντικαθιστούν και τα προηγούμενα Sport Contact , οπότε αν θες πιο σπορ συμπεριφορά θα είναι καλύτερα από τα Goodyear. Από Bridgestone , τα Τ001 Εβο έχουν καλές κριτικές με μεγάλη βελτίωση στο βρεγμένο σε σχέση με παλιότερα.

< >
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#527423 Χθες, που άλλαξα τακάκια στην αντιπροσωπεία, μου είπαν πως καλό θα ήταν να κάνω ευθυγράμμιση. Αυτοί θέλουν 55£ για ευθυγράμμιση. Θα ρωτήσω και στα KwikFit, που έχουν Hunter Hawkeye aligner (απ' ό,τι διάβασα το προτιμάνε πολλοί). Το ερώτημα: έχει να κάνει η ευθυγράμμιση με τα ελαστικά ή μπορώ να την κάνω και τώρα (πριν βάλω τα νέα ελαστικά); Επίσης, να προτιμήσω αντιπροσωπεία ή KwikFit;

< >