Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
Νίκος Παππάς έγραψε:
21 quadra έγραψε:
Αν δεν αυθαιρετούσε η πολιτεία κανείς πολίτης δεν θα μπορούσε να κάνει ότι θέλει,

Ο πολιτης θελει να αυθαιρετει η πολιτεια. Το ζητα, το επιδιωκει και ψηφιζει αναλογα. Επιβραβευει τον πολιτικο που θα του κανει τις χαρες και απαιτει να ειναι ετσι ολοι.

Μικρη μειοψηφια που δεν θελει τετοια πραγματα και χαρες δεν επηρεαζει το αποτελεσμα.

Αφου λοιπον τετοιοι πολιτες ειμαστε και τετοιους πολιτικους θελουμε γιατι ενοχλουμαστε οταν βλεπουμε τις συνεπειες;

Καλή η πρόταση σου να κοιτάμε το ταβάνι αδιαφορώντας, θα το κάνω στην επόμενη καταστροφή.
Άβαταρ μέλους
By Serf
Νίκος Παππάς έγραψε:
21 quadra έγραψε:
Αν δεν αυθαιρετούσε η πολιτεία κανείς πολίτης δεν θα μπορούσε να κάνει ότι θέλει,

Ο πολιτης θελει να αυθαιρετει η πολιτεια. Το ζητα, το επιδιωκει και ψηφιζει αναλογα. Επιβραβευει τον πολιτικο που θα του κανει τις χαρες και απαιτει να ειναι ετσι ολοι.

Μικρη μειοψηφια που δεν θελει τετοια πραγματα και χαρες δεν επηρεαζει το αποτελεσμα.

Αφου λοιπον τετοιοι πολιτες ειμαστε και τετοιους πολιτικους θελουμε γιατι ενοχλουμαστε οταν βλεπουμε τις συνεπειες;
Πες τα Χρυσοστομε!! Λες και η πολιτεία δεν αποτελείται από τον γείτονα δημοτικό σύμβουλο, τον γείτονα δημοτικό υπάλληλο, τον γείτονα υπάλληλο της πολεοδομίας, τον γείτονα υπάλληλο της ΔΕΗ, κτλ. Η πολιτεία αποτελείται από Αρειανούς που κάνουν το οκτάωρο τους κι επιστρέφουν στον Άρη. Χωρίς κοινωνικές επαφές με τους υπολοίπους.

< Note >
Άβαταρ μέλους
By Asimov
Serf έγραψε:Το συγκεκριμένο οικόπεδο καταλήγει 5-10 μέτρα πάνω από το επίπεδο της θάλασσας σε βράχια. Εμένα δε μου κάνει για αποκλεισμό πρόσβασης στη θάλασσα. Είμαι τόσο περίεργος και διαφωνούν μαζί μου όλοι οι σχολιαστές του post;;Εικόνα

< Note >
Αν δεν δει το συμβόλαιο κάποιος που γνωρίζει, δεν μπορείς να πεις αν είναι νόμιμος ή παράνομος.
Πάντως το ότι όλο το σόι έχει εμπλοκή με την τοπική αυτοδιοίκηση εμένα θα με προβληματιζε και θα τον ερευνουσα 800 φορές.
Αυτό άσχετο βέβαια με το ότι είναι θρασυπουστας και του αξίζει δημόσια διαπόμπευση και μόνο γι' αυτό.
Άβαταρ μέλους
By Serf
#525805 Η μια συζήτηση είναι κατά πόσο όντως του ανήκει το συγκεκριμένο οικόπεδο και είναι οικοδομήσιμο. Αυτό φαίνεται από τα συμβόλαια. Αν όχι, δεν υπάρχει κάτι άλλο να πούμε. Αν ναι, αρχίζει η συζητηση κατά πόσο έπρεπε να αφήσει δίοδο προς την θάλασσα. Ε εγώ δε βλέπω γιατί να έπρεπε να αφήσει διάδρομο/πρόσβαση αφού δεν ειναι στο επίπεδο της θάλασσας και δεν υπάρχει παραλία.

< Note >
Άβαταρ μέλους
By axel12p
#525808 Κυκλοφορεί ένα κείμενο στο Facebook που αναφέρει ότι η περιοχή δεν ήταν δάσος όταν άρχισε να κατοικείται, αλλά πως στην πορεία προέκυψε το δάσος.

Και πράγματι, ρίχνοντας μια ματιά στις δορυφορικές εικόνες από το Εθνικό Κτηματολόγιο και το Google Maps, φαίνεται ότι πράγματι πριν το 1960 η περιοχή δεν ήταν δάσος

Η πρώτη φωτογραφία είναι από την περίοδο 1945-1960 (δεν αναφέρει ακριβώς)
Εικόνα

Η δεύτερη είναι από το 2004
Εικόνα

Η φάση είναι πως υπάρχει μεγάλη διαφορά ακόμη και μέσα στα χρόνια που μεσολάβησαν μέχρι σήμερα (φωτογραφία του 2017).
Εικόνα

Οπότε πλέον έχουμε και το ενιαίο δάσος που επεκτείνεται από τον Ν. Βουτζά μέχρι την θάλασσα.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#525820 Ταυτοποιηθηκαν και τα δίδυμα κοριτσάκια με την γιαγια και τον παππου ειπαν μολις :(

.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#525821 μολις τωρα ανακοινωσαν στον σκαι,οτι ταυτοποιηθηκε το dna απο τα διδυμα κοριτσακια.
Eιχαν πεθανει αγκαλια με τον παππου και τη γιαγια τους.

.. :(
Άβαταρ μέλους
By Hellenic tifosi
#525828 Καλύτερα δεν είναι έτσι; Θέλω να πω, να αποκτήσεις ένα “closure”, ώστε να μαζέψεις όσο μπορείς τα κομμάτια σου και να συνεχίσεις να ζεις.

Σε αντίθετη περίπτωση, αν μείνουν «αιωνίως αγνοούμενα», ποτέ δε θα μπορέσεις να ησυχάσεις. (Όχι ότι τώρα θα μπορέσεις, αλλά τέλος πάντων).

Μόλις πήγα κι έδωσα ένα φιλί στην κόρη μου που κοιμάται.

Σκατα :(
Άβαταρ μέλους
By drdino
#525831 Πολύ δύσκολη κατάσταση, ούτε να το φανταστώ. :(

Theo, στην υπηρεσία μετά από τέτοια περιστατικά υπάρχει στήριξη; Ψυχολογική κλπ.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
Serf έγραψε:Το συγκεκριμένο οικόπεδο καταλήγει 5-10 μέτρα πάνω από το επίπεδο της θάλασσας σε βράχια. Εμένα δε μου κάνει για αποκλεισμό πρόσβασης στη θάλασσα. Είμαι τόσο περίεργος και διαφωνούν μαζί μου όλοι οι σχολιαστές του post;;Εικόνα

< Note >

Μπορεί να μην υπάρχει πρόσβαση στη θάλασσα, υπάρχει όμως πρόσβαση στη ΝΔ.

Όσο η οποία συζήτηση χρωματίζεται σκόπιμα, τόσο θα απομακρύνεται από την ταμπακιέρα.