Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By g8777
#524809 Δεν το εδιωξε επειδη ηταν στον λεβιε. Για να μην προχωρησει παραπερα το εκανε. :lipsealed:
Άβαταρ μέλους
By otso
dimviii έγραψε:
otso έγραψε:
stavrosg έγραψε:Στο δικό μου συνοδηγός κάθεται η γυναίκα, και η πεθερά από πίσω... Τώρα αν κάνω κόρη θα δείξει ποια θα κάθεται :hmmm: :ninja:

* * *

Κιούση εσύ παλεύεις ακόμα με δηλώσεις ή τελείωσες; Γιατί εμένα η κατάσταση είναι :s_shout :s_shout :s_shout

Εμενα μου βαραγε και το χερι επειδη το αφηνα πανω στον μοχλο ταχυτητων . της το ειχε πει οτι απαγορευεται ο δασκαλος οδηγησης που ετρεχε και αγωνες , οποτε αυθεντια .
κομμενα και το τσιγαρο στο ενα χερι και το μπουκαλι η μπυρα διπλα.

Οτσο βλεπω τα τσαμπουκαλικια ολα εδω τα κανεις.Στη πεθερα κοκοκο. :thumbsdown:
εγω θα τη παταγα κατω για να ξερεις ετσι και μου εδιωχνε το χερι απο τον λεβιε.. :s_yes

Τι περιμενεις ρε μητσο , Αντρες του παλιου καιρου , εξω λυμενο το ζουναρι για καυγα και ολο τσαμπουκαδες
σπιτι παντοφλα απο γυναικα και πεθερα.

Τωρα στο προκειμενο δεν ξερουμε κανεναν για κανα μικρο σιδερικο ;
Άβαταρ μέλους
By dimviii
otso έγραψε:
Τωρα στο προκειμενο δεν ξερουμε κανεναν για κανα μικρο σιδερικο ;

o g εχει κατι ακριες.Για στειλε του κανα πμ.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#524852 Οτσο αυριο πεταω για Κρητη. Εχω κατι πελατες που ασχολουνται ερασιτεχνικα με αυτα :shifty: ,αλλα δεν ασχολουνται με φλομπερ.
Να κανω καμια ερωτηση για κανα ακ 47?
Άβαταρ μέλους
By bill33
g8777 έγραψε:Κανα κιλο ριγανη να φερεις, απο την αγρια.

Ασκολύμπρους να ζητήσεις.Ξέρουν αυτοί!
Άβαταρ μέλους
By DAP
#525157 Αμα σε ενα ανοικτο στον καθενα μεσο διαλογου μιλας για τετοια θεματα τι αλλο θες για να καταλαβεις οτι κανεις βλακειες εστω και αν ειναι για καλαμπουρι και ξεκαρφωμα......
Εξ αλλου υπαρχουν και το πμ......
Άβαταρ μέλους
By otso
#525457 Υπαρχει ονλαιν το βιβλιο που διναμε παλια για σηματα; η τι δινουν τωρα τελος παντων . Επισης κανενα προγραμμα για να μαθεις οδηγηση και δεν εννοω ακριβως simulator .
Εχω ξεκινησει τα πιτσιρικια οδηγηση στους χωματοδρομους , αλλα θα ηθελα να ειχαν πληρη θεωρητικη καταρτιση.
Άβαταρ μέλους
By otso
Dodger έγραψε:Υπάρχει application για δίπλωμα οδήγησης. Κατέβασε το.

ευχαριστω γιαννη

Σημερα μετα απο βροχη καθομουνα μολις τελειωσε και η γυναικα την δουλεια το απογευμα , μου ηρθε η εμπνευση , θυμηθηκα
οτι εχει παζαρι στην χαλκιδα , μαζεψτε τα λεω στην οικογενεια . Πηγαμε απο θηβα ,μουρικι ,Λουκισια στην δροσια στην παραλια , και ηταν υπεροχα , παρεπιμπτωντως στα λουκισια θα ηθελα να ειχα σπιτι με αυτη την υπεροχη θεα που εχουν .
Μετα το μπανιο πηγα και ανακατευτηκα με την πλεμπα στο παζαρι , κοσμος απιστευτα πολυς , φαγαμε πρωτη φορα καμιναδα του δουναβη , υπεροχο δεν το ειχα ξαναδει , μου εκανε εντυπωση που τα παντα ηταν τσιμπημενα , ας πουμε ο χαλβας φαρσαλων εφτασε τα 9ε , πιστευω ειναι απιστευτη κοροιδια , και τα παπουτσια μαιμου απο 20 περισυ φετος πηγαν 25ε .
Ρωταγα τους μαγαζατορες και μου ειπαν οτι φετος θα κανουν κοντα στον διπλασιο τζιρο , που στο διαλο βρηκαν ολοι λεφτα .
Ωραια φαση ηταν με καποιον που πουλαγε βιβλια , μου ειπε οτι ηταν τριτη γενια βιβλιοπωλης και οτι του αρεσε η δουλεια του
και δεν τον πειραζε το οτι ποτε δεν θα γινοταν πλουσιος , εκοβε δε σε ολους αποδειξεις , μου εκανε εντυπωση που ειδα σε παζαρι να κοβουν αποδειξεις .
Μην διαβαζει κανας βαγγελης και πει γιατι δεν περασα η δεν πηρα τηλ . ηταν αποφαση στιγμης .
Μου αρεσε που ειδα χαρουμενο κοσμο.