otso έγραψε:Ξερει κανεις φιλος που μπορουμε να βρουμε ενα εικοσιδυαρι;
Σε χωριο και δεν εχεις καραμπινα? Τι να το κανεις το φλομπερ?
22αρια δεν ειναι τα φλομπερ ή κανω μεγα λαθος?
otso έγραψε:Ξερει κανεις φιλος που μπορουμε να βρουμε ενα εικοσιδυαρι;
otso έγραψε:ο 22διός παραμενει καλος ;
trident1971 έγραψε:22αρια δεν ειναι τα φλομπερ ή κανω μεγα λαθος?
REALZEUS έγραψε:otso έγραψε:ο 22διός παραμενει καλος ;
Εξαιρετικός είναι!!! Πάμε αν θες να στον γνωρίσω.
Λάθος κάνεις. Το 0.22 είναι διαμέτρημα πυροβόλου όπλου. Έχω τυφέκιο Remington .22. Μιεχ... Ευθύβολο μεν, αλλά αδύναμο. Το 45άρι πιστόλι μου είναι πιο δυνατό σε κοντινές αποστάσεις. Βέβαια αν θες ακρίβεια, το 22άρι είναι ανώτερο. Είναι σκοπευτικό διαμέτρημα. Το δικό μου έχει απόκλιση στα αριστερά.
otso έγραψε:REALZEUS έγραψε:otso έγραψε:ο 22διός παραμενει καλος ;
Εξαιρετικός είναι!!! Πάμε αν θες να στον γνωρίσω.
Λάθος κάνεις. Το 0.22 είναι διαμέτρημα πυροβόλου όπλου. Έχω τυφέκιο Remington .22. Μιεχ... Ευθύβολο μεν, αλλά αδύναμο. Το 45άρι πιστόλι μου είναι πιο δυνατό σε κοντινές αποστάσεις. Βέβαια αν θες ακρίβεια, το 22άρι είναι ανώτερο. Είναι σκοπευτικό διαμέτρημα. Το δικό μου έχει απόκλιση στα αριστερά.
Μαλλον το Remington 22 Αλεξανδρε δεν χωραει σε γυναικεια τσαντα ουτε καν σε ταγαρι.
εκει στα ξενα που πας δεν εχεις γνωρισει κανεναν εμπορακο να μας δωσεις κανα τηλ.

stavrosg έγραψε:Στο δικό μου συνοδηγός κάθεται η γυναίκα, και η πεθερά από πίσω... Τώρα αν κάνω κόρη θα δείξει ποια θα κάθεται![]()
![]()
* * *
Κιούση εσύ παλεύεις ακόμα με δηλώσεις ή τελείωσες; Γιατί εμένα η κατάσταση είναι![]()
![]()
otso έγραψε:Θα δωσω οπλο σε πεθερα μωρε;

otso έγραψε:stavrosg έγραψε:Στο δικό μου συνοδηγός κάθεται η γυναίκα, και η πεθερά από πίσω... Τώρα αν κάνω κόρη θα δείξει ποια θα κάθεται![]()
![]()
* * *
Κιούση εσύ παλεύεις ακόμα με δηλώσεις ή τελείωσες; Γιατί εμένα η κατάσταση είναι![]()
![]()
Εμενα μου βαραγε και το χερι επειδη το αφηνα πανω στον μοχλο ταχυτητων . της το ειχε πει οτι απαγορευεται ο δασκαλος οδηγησης που ετρεχε και αγωνες , οποτε αυθεντια .
κομμενα και το τσιγαρο στο ενα χερι και το μπουκαλι η μπυρα διπλα.
mousatos έγραψε:με τις δηλώσεις δεν πρέπει να δίνουν παρατάσεις για βάλουν μυαλό μερικοί-μερικοί .Αν άνοιγαν 01/02 για υποβολές, ναι, καμία παράταση. Όταν όμως το σύστημα ανοίγει με προβλήματα 10 μέρες πριν την επίσημη λήξη, τι κανεις;
otso έγραψε:stavrosg έγραψε:Στο δικό μου συνοδηγός κάθεται η γυναίκα, και η πεθερά από πίσω... Τώρα αν κάνω κόρη θα δείξει ποια θα κάθεται![]()
![]()
* * *
![]()
Εμενα μου βαραγε και το χερι επειδη το αφηνα πανω στον μοχλο ταχυτητων . της το ειχε πει οτι απαγορευεται ο δασκαλος οδηγησης που ετρεχε και αγωνες , οποτε αυθεντια .
κομμενα και το τσιγαρο στο ενα χερι και το μπουκαλι η μπυρα διπλα.
Εκτός ατυχίας δεν περιμένω να μην είναι ο Μαξ πρώτ[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]
SHIELD: Η γεωκτιριοσύζευξη αλλάζει τη μάχη με τον[…]
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]