Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#523786 Αχ, πάνε οι παλιές καλές εποχές που εσκαγες μύτη λιμενικό και έδινες εξετάσεις τουρίστας :lol:

Είναι ακόμα ενα μωβ χαρτί στα ελληνικά Πέτρο?
Άβαταρ μέλους
By cosneo
#523796 Έχει καναδυο χρόνια που έγιναν τύπου κάρτας και με υποχρεωτικη αλλαγή των παλιών αδειών.
Θυμάμαι πάντως από πολύ παλιά οι λιμενικοι της Θεσσαλονίκης.... πιο ραδικια πεθαίνουν και πέρσι που θέλησα αντικατασταση με έστελναν "για καλύτερα" στην Κέρκυρα απ' όπου είχα βγάλει το παλιό δίπλωμα...
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#523803 Πέρσυ το καλοκαίρι που είχα πάει δεν έκαναν ανανεώσεις επειδή είχαν έλλειψη υλικού γι'αυτό και είχε δοθεί επιπλέον παράταση. Θα πάω και φέτος.
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
#523807 Δεν εχω πάρει ακόμη κάτι στα χέρια μου Πάνο. Αύριο θα πάρω ένα πιστοποιητικό.

Σε 1-2 εβδομάδες κ το μόνιμο δίπλωμα μάλλον.

< >
Άβαταρ μέλους
By pjathan
#523824 Μου αρέσει που μετά από πολύ καιρό επέστρεψα στο forum. :metalo:
Άβαταρ μέλους
By 224v
#523835 Δεν μου αρεσε που εχθες πηγα στη Ραφηνα για να ανανεωσω την αδεια εκτελεσης πλοων του φυσκωτου μου, εληξε 9/7 !!! και μου λενε ότι υπαρχει θεμα με εισαγγελικη ερευνα για μερικα σκαφη μεσα σε αυτά και το δικο μου διοτι εδώ και χρονια εκλεψαν τους φακελλους από το λιμεναρχειο….(έαν θυμαστε ειχαν κλεψει και 2 Ουζι καποτε παλι από αυτους το 93-94 νομιζω…
Το αποτέλεσμα είναι ότι μετα από 15 μερες περιπου θα μου πουν τι χαρτομανι θελουν… για την ανασυσταση του φακελου… ζησε Μαη μου.... δλδ (ειχα μαζυ μου φωτοτυπιες από ολη την ιστορια του σκαφους κι των μηχανών του κ.λ.π. όμως τιποτα δεν βοηθησε. Άλλος ηταν εκει από την Μυτηληνη!!! δεν του το εκαναν εκει επρεπε στη Ραφηνα, !!! Ταξιδι λοκληρο για την γραφειοκρατεια τους..... ( Ο εισαγγελεας εχει μπει γιατι καποιος εκλεβε τα παραβολα!!!! και μετα τους φακελους!!!
Οποτε φετος δεν εχει βολτουλες στο Ιονιο…. ισως με κανενος φιλου….εκει στο νησι...
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#523842 Γιατί μετά από 15 μέρες και όχι μετά από 15 λεπτά; Θα έπρεπε ήδη να είναι προετοιμασμένοι . Τι πράματα είν'αυτά; Ντροπή.
Άβαταρ μέλους
By junior gt
#523846 Κι εγω το ιδιο επαθα περυσι.
Το προβλημα ηταν τουλαχιστον στη δικια μου περιπτωση επειδη ειχε ληξει η αδεια και δεν εκανα ανανεωση πριν ληξει.
Εγω τους εγραψα και ημουνα με τη ληγμενη. Σιγα μην εχανα το Καλοκαιρι.
Άβαταρ μέλους
By otso
#523848 Το λιμενικο λενε ειναι η πιο διεφθαρμενη δημοσια υπηρεσια στην Ελλαδα μακραν . Τοσο διεφθαρμενη που κανενας δεν εχει μπορεσει να τους βαλει χερι οσο και αν καποιοι προσπαθησαν , και βεβαια τιποτα δεν βγαινει προς τα εξω.