Nikos! έγραψε:Προσωπική μου άποψη, δεν ασχολούμαι με τέτοια Ελληνικά site.Συμφωνώ σε όλα +++!
Ας περιμένουμε τον αντικαταστάτη της Ζ4 και να δούμε που θα είναι η κίνηση. Πιστεύω θα παραμείνει πίσω.
Η 1 θα γίνει προσθιοκίνητη και η 2 στη vanοεκδοχή της.
Αλλά δε νομίζω ότι θα αλλαξοπιστήσουν οι BMWάκιδες. Ίσα ίσα, θα τους κράξουν πιστεύω.
famas έγραψε:Κι ένας παλιός συμφορουμίτης που παρήγγειλε εξ αποστάσεως από αντιπροσωπεία της χαλκίδας και βοηθήθηκε πολύ στην διαμόρφωση από κατόχους και μη BMW έμαθα ότι παρέλαβε ένα πολύ όμορφο άσπρο σεντάν.
Μπράβο του.
Καλά παντηλίκια.
Χρήστος Λάππας έγραψε:Πρόβλημα στα μπεκ/πολλαπλασιαστές σήμερα. Αύριο θα μου τηλεφωνήσουν για να μου πουν τι απάντησε η επίσημη BMW, αλλά τα πράγματα δεν τα βλέπω καθόλου καλά. Φοβάμαι ότι θα αναγκαστώ να το ακινητοποιήσω.
Για τι κοστος μιλαμε?
Αν το αφησεις δεν θα απαξιωθεί?
Εύχομαι να μην είναι κάτι ακριβό...
τα λέω χύμα και τσουβαλάτα, αν παρεξηγηθεί κανείς, ξυδάκι!! (όχι εντάξει, πλάκα κάνω, όλοι φιλαράκια είμαστε βρε παιδιά!)
IKE έγραψε:Για τι αμάξι μιλάμε που θα ακινητοποιηθεί για ζημιά 1000 ευρώ? Πάει για πέταμα δηλαδή? Αν το δώσεις έτσι όπως είναι για ένα 500άρικο πχ?
Ε δε πουλάς αμάξι για λιγότερο απο ένα iphone
Εδώ όμως λέει πως θα το αποσύρει, στα 500 ευρώ κόλησες?
τα λέω χύμα και τσουβαλάτα, αν παρεξηγηθεί κανείς, ξυδάκι!! (όχι εντάξει, πλάκα κάνω, όλοι φιλαράκια είμαστε βρε παιδιά!)
Χρήστος Λάππας έγραψε:Πρόβλημα στα μπεκ/πολλαπλασιαστές σήμερα. Αύριο θα μου τηλεφωνήσουν για να μου πουν τι απάντησε η επίσημη BMW, αλλά τα πράγματα δεν τα βλέπω καθόλου καλά. Φοβάμαι ότι θα αναγκαστώ να το ακινητοποιήσω.
ΟΛΑ να έχουν σκάσει το θεωρώ δύσκολο.
Αν όντως έχει γίνει κάτι τέτοιο, πίεσέ τους να στο φτιάξουν έστω με goodwill.
Ξέρω ότι ο Σπανός βοηθάει σε τέτοια προβλήματα. Μήπως καλύτερα να το πας εκεί.
Έχει όντως βγει ανάκληση και σε πολλές περιπτώσεις το περνάνε μέσα σε αυτή ή δίνουν goodwill, δηλαδή πληρώνεις μόνο την εργασία.
Δε ξέρω που το πήγες, αλλά ψάξ'το λίγο με επίσημη αντιπροσωπεία BMW.
Αν θυμάμαι καλά το πας στην Athens Car? Έχω ακούσει αρκετά παράπονα πάντως γιαυτούς.
The compact 1.5-litre units, codenamed B37 and B38 and already confirmed for BMW’s new 2-series Active Tourer, supplant the existing 2.0-litre and 1.6-litre engines in the 316d and 316i models.
http://www.autocar.co.uk/car-news/new-c ... -challenge