Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By The Ace
#52232 39€ και 59€ είναι νούμερα που κανονικά δεν έπρεπε να υπάρχουν στην Ελλάδα σήμερα. Προσωπικά τα 10-12€ σε CU μου δίνουν όσα ακριβώς έχω και τώρα, και οι χρεώσεις στο πρόγραμμά μου απέχουν πάαααααρα πολύ. Άρα αύριο-μεθαύριο που θα πάω και θα τους πω απλά "κάντε το CU", αν δεν μου δώσουν το ίδιο πρόγραμμα το πολύ στα 15€, το γυρνάω...και αν μου πουν και τίποτα περίεργο, επιτόπου στο διπλανό Wind για F2G, ή ούτε καν, κάνω την αίτηση από το κινητό στο site της Wind ...
Άβαταρ μέλους
By NickTG
xenos έγραψε:αλλά και με κάρτα δεν βλέπω κάτι καλύτερο (σε μη φοιτητικό πάντα). Εννοείται για 1-2-5 ευρώ δεν μπαίνω σε διαδικασία.

Άλλο το δεν μπαίνεις σε διαδικασία βέβαια γιατί είναι μικρό το ποσό και άλλο δεν υπάρχει καλύτερο.
Πιο φθηνά βγαίνει με κάρτα με περισσότερο data.
Άβαταρ μέλους
By red_monster
xenos έγραψε:Εμένα μου έχει δώσει η wind (αυτό έχω τώρα): 300' προς όλους , 30σμσ, 300 ΜΒ ==> 12.5 Ευρώ. επίσης με πήραν τηλ. και μου είπαν ότι μπορώ να πάω στα 500'/50σμσ/500ΜΒ με 15ευρώ. Το μόνο που με χαλάει είναι τα δεδομένα, αλλά και με κάρτα δεν βλέπω κάτι καλύτερο (σε μη φοιτητικό πάντα). Εννοείται για 1-2-5 ευρώ δεν μπαίνω σε διαδικασία.

Mark έγραψε:Θα ενεργοποιήσεις πρώτα το just surf bonus. Με αυτό παίρνεις 500mb με ανανέωση 10€ ή 1000mb με ανανέωση 20€. Αν η ανανέωση γίνει ηλεκτρονικά με πιστωτική/χρεωστική παίρνεις άλλα 250mb. Αν θες μετά να έχεις αρκετά λεπτά και SMS με το υπόλοιπο που έχεις θα αγοράσεις το CU combo 600 μέσω της εφαρμογής my Vodafone (από τη σελίδα τους ή μέσω τηλεφώνου έχει διαφορετικές παροχές αν θυμάμαι σωστά). Κοστίζει 7€ και θα σου δώσει 400' προς όλους, 300' σε CU, 100sms προς όλους, 500 SMS προς CU και αλλά 60mb. Αν δεν σε ενδιαφέρουν όλα αυτά, με 5€ παίρνεις το talk2Vodafone 300 και έχεις 300' προς όλους και 200' προς Vodafone. Τέλος με 7€ το talk2Vodafone 600 σου δίνει 400' προς όλους και 300' προς Vodafone.

< G μου
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
Anonymous Founder έγραψε:H Wind μέσα στις πόλεις είναι μια χαρά από H+ αλλά δεν έχει 4G προς το παρόν.

Σύντομα θα αποκτήσει.

< μου
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#52264 Και να μην αποκτήσει ποτέ, δεν αλλάζω εγώ το F2G εύκολα! Έχω καλομάθει να πληρώνω ψίχουλα και δεν θ' αλλάξει αυτό εύκολα. Έχω βάλει άνω όριο τα 10€ το μήνα και δεν σκοπεύω ν' ανέβω.
:lol:
Άβαταρ μέλους
By xenos
NickTG έγραψε:
xenos έγραψε:αλλά και με κάρτα δεν βλέπω κάτι καλύτερο (σε μη φοιτητικό πάντα). Εννοείται για 1-2-5 ευρώ δεν μπαίνω σε διαδικασία.

Άλλο το δεν μπαίνεις σε διαδικασία βέβαια γιατί είναι μικρό το ποσό και άλλο δεν υπάρχει καλύτερο.
Πιο φθηνά βγαίνει με κάρτα με περισσότερο data.

Το να γλιτώσω 5ε και να έχω στο νου μου να βάλω κάρτα, να ανανεώσω, να στείλω σμσ κλπ συνέχεια..... ε δεν με ενδιαφέρει. Αν μου έλεγες στα ίδια αντί για 300ΜΒ έχεις 1Γβ, τ΄τοε το σκεφτόμουν.

red_monster έγραψε:
xenos έγραψε:Εμένα μου έχει δώσει η wind (αυτό έχω τώρα): 300' προς όλους , 30σμσ, 300 ΜΒ ==> 12.5 Ευρώ. επίσης με πήραν τηλ. και μου είπαν ότι μπορώ να πάω στα 500'/50σμσ/500ΜΒ με 15ευρώ. Το μόνο που με χαλάει είναι τα δεδομένα, αλλά και με κάρτα δεν βλέπω κάτι καλύτερο (σε μη φοιτητικό πάντα). Εννοείται για 1-2-5 ευρώ δεν μπαίνω σε διαδικασία.

Mark έγραψε:Θα ενεργοποιήσεις πρώτα το just surf bonus. Με αυτό παίρνεις 500mb με ανανέωση 10€ ή 1000mb με ανανέωση 20€. Αν η ανανέωση γίνει ηλεκτρονικά με πιστωτική/χρεωστική παίρνεις άλλα 250mb. Αν θες μετά να έχεις αρκετά λεπτά και SMS με το υπόλοιπο που έχεις θα αγοράσεις το CU combo 600 μέσω της εφαρμογής my Vodafone (από τη σελίδα τους ή μέσω τηλεφώνου έχει διαφορετικές παροχές αν θυμάμαι σωστά). Κοστίζει 7€ και θα σου δώσει 400' προς όλους, 300' σε CU, 100sms προς όλους, 500 SMS προς CU και αλλά 60mb. Αν δεν σε ενδιαφέρουν όλα αυτά, με 5€ παίρνεις το talk2Vodafone 300 και έχεις 300' προς όλους και 200' προς Vodafone. Τέλος με 7€ το talk2Vodafone 600 σου δίνει 400' προς όλους και 300' προς Vodafone.

< G μου

Μιλάμε για σεμινάριο λυονές! :yahoo: :lol:
Άβαταρ μέλους
By Mark
#52290 Ε όχι δα. Μόνο και μόνο που βάζεις 10€ κάρτα χωρίς να σου πάρει τίποτα έχεις 500mb και σου μένουν 8,80€ για να αγοράσεις ότι πακέτο θες. Και αγορά πακέτου γίνεται πανεύκολα μέσω της εφαρμογής της κάθε εταιρείας.

Πληρωμή λογαριασμού σε συμβόλαιο και ανανέωση καρτοκινητού δεν έχει πλέον διαφορά. Και τα 2 τα κάνεις είτε σε κατάστημα της εταιρείας είτε ηλεκτρονικά από τον υπολογιστή σου, άρα ακριβώς το ίδιο "άγχος" για να ασχοληθεί κανείς μια φορά το μήνα. Απλά με το καρτοκινητό έχεις επιπλέον και την επιλογή να πάρεις και από το περίπτερο.

< G μου
Άβαταρ μέλους
By Serf
#52292 Ντάξει, δεν είναι ακριβώς το ίδιο. Πληρωμή λογαριασμού συμβολαίου "παίζει" και με πάγια εντολή πιστωτικής. Με καρτοκινητό υποθέτω δεν είναι εφικτό.
Άβαταρ μέλους
By Mark
#52297 Ε οκ, αν κανείς το βλέπει τόσο αγγαρεία και θέλει να μην ασχολείται μια φορά το μήνα λίγα λεπτά ας κάνει υιοθετήσει τη λύση της πάγιας εντολής.

< G μου
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
Mark έγραψε:Ε οκ, αν κανείς το βλέπει τόσο αγγαρεία και θέλει να μην ασχολείται μια φορά το μήνα λίγα λεπτά ας κάνει υιοθετήσει τη λύση της πάγιας εντολής.

< G μου

Ε και με την πάγια εντολή θα πρέπει να κάνεις κάθε μήνα έλεγχο... Περισσότερη μανούρα.

< μου
Άβαταρ μέλους
By mirage
#52330 Ελεγχο; Παντως το να βαζεις καρτα μια φορα το μηνα δεν το λες και μανουρα.

Sent from Corsair's brick
Άβαταρ μέλους
By JasonLouk
#52332 Μ'αρέσει που συζητάμε κιόλας :lol:

Όπως θα πήγαινες να πληρώσεις στο κατάστημα το λογαριασμό του συμβολαίου ετσι πας και για την καρτοκινητή για ανανέωση (αλλά δίνεις πολύ μικρότερο ποσό :metalo: )

+ Στην πειραιώς (που γνωρίζω τουλάχιστον) έχει επιλογή για ανανέωση χρόνου ομιλίας καρτοκινητής<--ακόμα πιο "ανώδυνό"

Όποιος φαντασιώνεται ξύσιμο κάρτας έχει μείνει λίγο πίσω :lol:
Άβαταρ μέλους
By ripper
xenos έγραψε:Το να γλιτώσω 5ε και να έχω στο νου μου να βάλω κάρτα, να ανανεώσω, να στείλω σμσ κλπ συνέχεια..... ε δεν με ενδιαφέρει. Αν μου έλεγες στα ίδια αντί για 300ΜΒ έχεις 1Γβ, τ΄τοε το σκεφτόμουν.

Ρε σεις πραγματικά λυπηθείτε μας. Κοιτάξτε λίγο τι προσφέρουν οι κάρτες και πως γίνεται πλέον η διαδικασία. Κάθε τρεις και λίγο τα ίδια λέμε.

Πάμε πάλι: Σε F2G 300΄ προς όλους και τουλάχιστον 1 GB ίντερνετ με μια δεκάρα κάρτα. Χρόνος ασχολίας 2 λεπτά το μήνα στο κινητό σου.
Με λεφτά να περισσεύουν και χίλιες δύο προσφορές.

Over and out.
Συντάσσομαι πλέον απόλυτα με g8777 και corsair.
Άβαταρ μέλους
By red_monster
ripper έγραψε:
xenos έγραψε:Το να γλιτώσω 5ε και να έχω στο νου μου να βάλω κάρτα, να ανανεώσω, να στείλω σμσ κλπ συνέχεια..... ε δεν με ενδιαφέρει. Αν μου έλεγες στα ίδια αντί για 300ΜΒ έχεις 1Γβ, τ΄τοε το σκεφτόμουν.

Ρε σεις πραγματικά λυπηθείτε μας. Κοιτάξτε λίγο τι προσφέρουν οι κάρτες και πως γίνεται πλέον η διαδικασία. Κάθε τρεις και λίγο τα ίδια λέμε.

Πάμε πάλι: Σε F2G 300΄ προς όλους και τουλάχιστον 1 GB ίντερνετ με μια δεκάρα κάρτα. Χρόνος ασχολίας 2 λεπτά το μήνα στο κινητό σου.

Over and out.

+1

Η χαρα έρχεται όταν σε προγραμμα συμβολαίου ξεπεράσει το όριο :metalo: :metalo: :omg: :omg:

Πλερωνεις την 90€ και κανείς τουμπεκι ψιλοκομμενο ...
Άβαταρ μέλους
By xenos
ripper έγραψε:

Over and out.

Μιλάμε για μη φοιτητικό;;;

< >