xenos έγραψε:αλλά και με κάρτα δεν βλέπω κάτι καλύτερο (σε μη φοιτητικό πάντα). Εννοείται για 1-2-5 ευρώ δεν μπαίνω σε διαδικασία.
Άλλο το δεν μπαίνεις σε διαδικασία βέβαια γιατί είναι μικρό το ποσό και άλλο δεν υπάρχει καλύτερο.
Πιο φθηνά βγαίνει με κάρτα με περισσότερο data.
xenos έγραψε:Εμένα μου έχει δώσει η wind (αυτό έχω τώρα): 300' προς όλους , 30σμσ, 300 ΜΒ ==> 12.5 Ευρώ. επίσης με πήραν τηλ. και μου είπαν ότι μπορώ να πάω στα 500'/50σμσ/500ΜΒ με 15ευρώ. Το μόνο που με χαλάει είναι τα δεδομένα, αλλά και με κάρτα δεν βλέπω κάτι καλύτερο (σε μη φοιτητικό πάντα). Εννοείται για 1-2-5 ευρώ δεν μπαίνω σε διαδικασία.
Mark έγραψε:Θα ενεργοποιήσεις πρώτα το just surf bonus. Με αυτό παίρνεις 500mb με ανανέωση 10€ ή 1000mb με ανανέωση 20€. Αν η ανανέωση γίνει ηλεκτρονικά με πιστωτική/χρεωστική παίρνεις άλλα 250mb. Αν θες μετά να έχεις αρκετά λεπτά και SMS με το υπόλοιπο που έχεις θα αγοράσεις το CU combo 600 μέσω της εφαρμογής my Vodafone (από τη σελίδα τους ή μέσω τηλεφώνου έχει διαφορετικές παροχές αν θυμάμαι σωστά). Κοστίζει 7€ και θα σου δώσει 400' προς όλους, 300' σε CU, 100sms προς όλους, 500 SMS προς CU και αλλά 60mb. Αν δεν σε ενδιαφέρουν όλα αυτά, με 5€ παίρνεις το talk2Vodafone 300 και έχεις 300' προς όλους και 200' προς Vodafone. Τέλος με 7€ το talk2Vodafone 600 σου δίνει 400' προς όλους και 300' προς Vodafone.
< G μου

Anonymous Founder έγραψε:H Wind μέσα στις πόλεις είναι μια χαρά από H+ αλλά δεν έχει 4G προς το παρόν.
Σύντομα θα αποκτήσει.
< μου
NickTG έγραψε:xenos έγραψε:αλλά και με κάρτα δεν βλέπω κάτι καλύτερο (σε μη φοιτητικό πάντα). Εννοείται για 1-2-5 ευρώ δεν μπαίνω σε διαδικασία.
Άλλο το δεν μπαίνεις σε διαδικασία βέβαια γιατί είναι μικρό το ποσό και άλλο δεν υπάρχει καλύτερο.
Πιο φθηνά βγαίνει με κάρτα με περισσότερο data.
Το να γλιτώσω 5ε και να έχω στο νου μου να βάλω κάρτα, να ανανεώσω, να στείλω σμσ κλπ συνέχεια..... ε δεν με ενδιαφέρει. Αν μου έλεγες στα ίδια αντί για 300ΜΒ έχεις 1Γβ, τ΄τοε το σκεφτόμουν.
red_monster έγραψε:xenos έγραψε:Εμένα μου έχει δώσει η wind (αυτό έχω τώρα): 300' προς όλους , 30σμσ, 300 ΜΒ ==> 12.5 Ευρώ. επίσης με πήραν τηλ. και μου είπαν ότι μπορώ να πάω στα 500'/50σμσ/500ΜΒ με 15ευρώ. Το μόνο που με χαλάει είναι τα δεδομένα, αλλά και με κάρτα δεν βλέπω κάτι καλύτερο (σε μη φοιτητικό πάντα). Εννοείται για 1-2-5 ευρώ δεν μπαίνω σε διαδικασία.Mark έγραψε:Θα ενεργοποιήσεις πρώτα το just surf bonus. Με αυτό παίρνεις 500mb με ανανέωση 10€ ή 1000mb με ανανέωση 20€. Αν η ανανέωση γίνει ηλεκτρονικά με πιστωτική/χρεωστική παίρνεις άλλα 250mb. Αν θες μετά να έχεις αρκετά λεπτά και SMS με το υπόλοιπο που έχεις θα αγοράσεις το CU combo 600 μέσω της εφαρμογής my Vodafone (από τη σελίδα τους ή μέσω τηλεφώνου έχει διαφορετικές παροχές αν θυμάμαι σωστά). Κοστίζει 7€ και θα σου δώσει 400' προς όλους, 300' σε CU, 100sms προς όλους, 500 SMS προς CU και αλλά 60mb. Αν δεν σε ενδιαφέρουν όλα αυτά, με 5€ παίρνεις το talk2Vodafone 300 και έχεις 300' προς όλους και 200' προς Vodafone. Τέλος με 7€ το talk2Vodafone 600 σου δίνει 400' προς όλους και 300' προς Vodafone.
< G μου
Μιλάμε για σεμινάριο λυονές!
Πληρωμή λογαριασμού σε συμβόλαιο και ανανέωση καρτοκινητού δεν έχει πλέον διαφορά. Και τα 2 τα κάνεις είτε σε κατάστημα της εταιρείας είτε ηλεκτρονικά από τον υπολογιστή σου, άρα ακριβώς το ίδιο "άγχος" για να ασχοληθεί κανείς μια φορά το μήνα. Απλά με το καρτοκινητό έχεις επιπλέον και την επιλογή να πάρεις και από το περίπτερο.
< G μου
< G μου
Mark έγραψε:Ε οκ, αν κανείς το βλέπει τόσο αγγαρεία και θέλει να μην ασχολείται μια φορά το μήνα λίγα λεπτά ας κάνει υιοθετήσει τη λύση της πάγιας εντολής.
< G μου
Ε και με την πάγια εντολή θα πρέπει να κάνεις κάθε μήνα έλεγχο... Περισσότερη μανούρα.
< μου
Sent from Corsair's brick
Όπως θα πήγαινες να πληρώσεις στο κατάστημα το λογαριασμό του συμβολαίου ετσι πας και για την καρτοκινητή για ανανέωση (αλλά δίνεις πολύ μικρότερο ποσό
)+ Στην πειραιώς (που γνωρίζω τουλάχιστον) έχει επιλογή για ανανέωση χρόνου ομιλίας καρτοκινητής<--ακόμα πιο "ανώδυνό"
Όποιος φαντασιώνεται ξύσιμο κάρτας έχει μείνει λίγο πίσω
xenos έγραψε:Το να γλιτώσω 5ε και να έχω στο νου μου να βάλω κάρτα, να ανανεώσω, να στείλω σμσ κλπ συνέχεια..... ε δεν με ενδιαφέρει. Αν μου έλεγες στα ίδια αντί για 300ΜΒ έχεις 1Γβ, τ΄τοε το σκεφτόμουν.
Ρε σεις πραγματικά λυπηθείτε μας. Κοιτάξτε λίγο τι προσφέρουν οι κάρτες και πως γίνεται πλέον η διαδικασία. Κάθε τρεις και λίγο τα ίδια λέμε.
Πάμε πάλι: Σε F2G 300΄ προς όλους και τουλάχιστον 1 GB ίντερνετ με μια δεκάρα κάρτα. Χρόνος ασχολίας 2 λεπτά το μήνα στο κινητό σου.
Με λεφτά να περισσεύουν και χίλιες δύο προσφορές.
Over and out.
Συντάσσομαι πλέον απόλυτα με g8777 και corsair.

ripper έγραψε:xenos έγραψε:Το να γλιτώσω 5ε και να έχω στο νου μου να βάλω κάρτα, να ανανεώσω, να στείλω σμσ κλπ συνέχεια..... ε δεν με ενδιαφέρει. Αν μου έλεγες στα ίδια αντί για 300ΜΒ έχεις 1Γβ, τ΄τοε το σκεφτόμουν.
Ρε σεις πραγματικά λυπηθείτε μας. Κοιτάξτε λίγο τι προσφέρουν οι κάρτες και πως γίνεται πλέον η διαδικασία. Κάθε τρεις και λίγο τα ίδια λέμε.
Πάμε πάλι: Σε F2G 300΄ προς όλους και τουλάχιστον 1 GB ίντερνετ με μια δεκάρα κάρτα. Χρόνος ασχολίας 2 λεπτά το μήνα στο κινητό σου.
Over and out.
+1
Η χαρα έρχεται όταν σε προγραμμα συμβολαίου ξεπεράσει το όριο
Πλερωνεις την 90€ και κανείς τουμπεκι ψιλοκομμενο ...

ripper έγραψε:xenos έγραψε:Το να γλιτώσω 5ε και να έχω στο νου μου να βάλω κάρτα, να ανανεώσω, να στείλω σμσ κλπ συνέχεια..... ε δεν με ενδιαφέρει. Αν μου έλεγες στα ίδια αντί για 300ΜΒ έχεις 1Γβ, τ΄τοε το σκεφτόμουν.
Over and out.
Μιλάμε για μη φοιτητικό;;;
< >