Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By GTS
Nikos! έγραψε:Θα σταματήσω και τα δυο συμβόλαια στο κινητό μου και της γυναίκας μου, λόγω εταιρικού, να τα κάνω καρτοκινητά αλλά δε ξέρω τι να βάλω. Θα παραμείνω στο cosmote.

Για πείτε απόψεις. :hmmm:

Γιατι Κοσμοτε?

Πηγαινε στην Wind F2G.
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
GTS έγραψε:
Nikos! έγραψε:Θα σταματήσω και τα δυο συμβόλαια στο κινητό μου και της γυναίκας μου, λόγω εταιρικού, να τα κάνω καρτοκινητά αλλά δε ξέρω τι να βάλω. Θα παραμείνω στο cosmote.

Για πείτε απόψεις. :hmmm:

Γιατι Κοσμοτε?

Πηγαινε στην Wind F2G.

Γιατί δε θέλω να μπω στη διαδικασία της φορητότητας. Άσε που η wind έχει τραγικό δίκτυο.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#52091 H Cosmote είναι η πρωταθλήτρια σε drop call πάντως, αλλά σίγουρα έχει εξαιρετικό δίκτυο (για τα ελληνικά δεδομένα πάντα) για data. Και η Vodafone είναι καλή στα data.
H Wind μέσα στις πόλεις είναι μια χαρά από H+ αλλά δεν έχει 4G προς το παρόν.
Για καρτοκινητή, είναι λάθος επιλογή η Cosmote. Wind ή Vodafone για τα πολύ ωραία πακέτα που έχουν, τόσο για ομιλία όσο και για data.
Άβαταρ μέλους
By nass
#52114 Γενικά ποιές θα λέγατε ότι έχει καλύτερο δίκτυο για data (έως και HSDPA, ας αφήσουμε το 4G απ΄έξω για την ώρα) και για voice σε πόλεις και ύπαιθρο ?

(4 συνδυασμοί: Voice-Πόλεις, Voice-Υπαιθρος, Data-Πόλεις, Data-Υπαιθρος)
Άβαταρ μέλους
By red_monster
#52144 με παράλληλη χρήση cosmote και vodafone θα έλεγα οτι κατά κανόνα η cosmote είχε καλύτερο δίκτυο για data, με την ψαλίδα πλέον να έχει κλείσει βέβαια μεταξύ των 2 εταιριών
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#52155 Ανάλογα τη περιχή όλα αυτά. Στην Πέραμο Αττικής η Vodafone απλά δεν ενώ Wind, Cote φυσάνε. Στην άλλη άκρη, Κομοτηνή η wind πιάνει μόνο σε λίγα σημεία του μικρού της κέντρου, σε άλλα δε μπορείς ούτε κλήσεις να κάνεις, η Vodafone είναι ένα κλικ καλύτερη, για την ακρίβεια μια παραπάνω γραμμή στο σήμα ενώ η Cosmote πιάνει παντού.
Σαν κάλυψη γενικά η Cosmote έχει την καλύτερη και σε voice και σε data με τις άλλες δύο να παίζουν ανάλογα με την περιοχή.
Άβαταρ μέλους
By corsair
Anonymous Founder έγραψε:H Cosmote είναι η πρωταθλήτρια σε drop call πάντως, αλλά σίγουρα έχει εξαιρετικό δίκτυο (για τα ελληνικά δεδομένα πάντα) για data. Και η Vodafone είναι καλή στα data.
H Wind μέσα στις πόλεις είναι μια χαρά από H+ αλλά δεν έχει 4G προς το παρόν.
Για καρτοκινητή, είναι λάθος επιλογή η Cosmote. Wind ή Vodafone για τα πολύ ωραία πακέτα που έχουν, τόσο για ομιλία όσο και για data.

H voda στο 3G δίκτυο της, εχει παθει καθιζηση ταχυτητων και αν και λιγο παραπανω κοσμο μια περιοχη, μπορει ακομα και να γινει stalled. Αν βεβαια εχει υπαρχει 4G cell, ολα καλα.

Η cosmote οπως ειπωθηκε ηδη σε ταχυτητες data παει πολυ καλα.
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
#52214 Τώρα θα κοροϊδεύουν οι συμforumίτες, αλλά μου έγινε αντιπροσφορά από την Wind που θεώρησα υπερβολικά καλή για να αρνηθώ. :oops:

€22.40/μήνα τελική τιμή στο πρόγραμμα που βρισκόμουν και χωρίς να χρειάζεται να ελέγχω πόσα λεπτά μου μένουν, να κάνω ανανεώσεις χρόνου, να ψάχνω προσφορές, να ανησυχώ αν μου έχουν μείνει αρκετά MB, χωρίς χρεώσεις ανά τρίλεπτο κλπ.
Άβαταρ μέλους
By The Ace
Χρήστος Λάππας έγραψε:Τώρα θα κοροϊδεύουν οι συμforumίτες, αλλά μου έγινε αντιπροσφορά από την Wind που θεώρησα υπερβολικά καλή για να αρνηθώ. :oops:

€22.40/μήνα τελική τιμή στο πρόγραμμα που βρισκόμουν και χωρίς να χρειάζεται να ελέγχω πόσα λεπτά μου μένουν, να κάνω ανανεώσεις χρόνου, να ψάχνω προσφορές, να ανησυχώ αν μου έχουν μείνει αρκετά MB, χωρίς χρεώσεις ανά τρίλεπτο κλπ.

Σε ποιο πρόγραμμα ?
Και εγώ πιθανολογώ κάτι αντίστοιχο για μένα, εξαρτάται από την αντιπροσφορά...μπορεί να πράξω παρομοίως :ninja:
Άβαταρ μέλους
By GTS
Χρήστος Λάππας έγραψε:Τώρα θα κοροϊδεύουν οι συμforumίτες, αλλά μου έγινε αντιπροσφορά από την Wind που θεώρησα υπερβολικά καλή για να αρνηθώ. :oops:

Δεν ισχυει σχεδόν κανενα από αυτό που γραφεις εκτος και μιλας με τις ωρες. Εξαλλου που θα τα ψάχνεις? Εχεις δει την εφαρμογή F2G
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#52219 Κάπως έτσι γίνεται πλέον. Για να σε κρατήσουν σου κάνουν κάτι αντιπροσφορές που καρασυμφέρουν. Το ξάδερφό μου από 70€ πρόγραμμα του το ρίξαν στα 30 για να τον κρατήσουν...
Άβαταρ μέλους
By g8777
#52220 XΛ ΠΟΛΥ καλα εκανες. :s_yes

Ο κορσες και εγω επικροτουμε. :s_roses

ΟΡΝΙΑ της Cosmote αντιπροσφορα ΤΩΡΑ στον Nikos! :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By Mark
corsair έγραψε:
H voda στο 3G δίκτυο της, εχει παθει καθιζηση ταχυτητων και αν και λιγο παραπανω κοσμο μια περιοχη, μπορει ακομα και να γινει stalled. Αν βεβαια εχει υπαρχει 4G cell, ολα καλα.

Η cosmote οπως ειπωθηκε ηδη σε ταχυτητες data παει πολυ καλα.

Αυτό ακριβώς. Vodafone φοιτητικό που είναι το ένα νούμερο μου και πλέον στον Άγιο Δημήτριο που είμαι με το ζόρι πιάνω 1mbps. Σήμα 1-2 μπάρες. Δοκίμασα και σε 4G συσκευή και με μία μπάρα πιάνει 12 download και 1 up.

Η cosmote πολύ καλύτερο και σταθερό σήμα. Το καλοκαίρι που ήμουν στην Τήνο όταν άρχισα να το χρησιμοποιώ είδα μέχρι 119 σε 4G και 21 σε 3G την ώρα που με τη Vodafone σε πολλά σημεία με γύριζε σε edge...

< G μου
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
#52224 1000 λεπτά προς όλους, 1Gb data και δεν θυμάμαι πόσα SMS (δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα γιατί σπανίως στέλνω).

Μέχρι τώρα πλήρωνα €39 και κάτι ψιλά. Με το που έληξε το συμβόλαιο (και η προηγούμενη προσφορά) και χωρίς να με ενημερώσουν, μου έστειλαν λογαριασμό €59. :s_mad
Τους παίρνω τηλέφωνο και μου απαντούν ότι το καλύτερο που μπορούν να κάνουν είναι €45. Μόλις όμως έκανα αίτηση φορητότητας στην Cosmote, με ξαναπήραν με την νέα προσφορά στην οποία και τελικά συμφώνησα για 18 μήνες. Η μόνη χαζομάρα ήταν ότι αναγκάστηκα να ξανατρέχω στη Γλυφάδα γιατί η αίτηση φορητότητας που έχει γίνει από κατάστημα μπορεί να ακυρωθεί μόνο με φυσική παρουσία στο κατάστημα (από ότι μου είπαν στην εξυπηρέτηση πελατών της Cosmote).
Άβαταρ μέλους
By xenos
#52226 Εμένα μου έχει δώσει η wind (αυτό έχω τώρα): 300' προς όλους , 30σμσ, 300 ΜΒ ==> 12.5 Ευρώ. επίσης με πήραν τηλ. και μου είπαν ότι μπορώ να πάω στα 500'/50σμσ/500ΜΒ με 15ευρώ. Το μόνο που με χαλάει είναι τα δεδομένα, αλλά και με κάρτα δεν βλέπω κάτι καλύτερο (σε μη φοιτητικό πάντα). Εννοείται για 1-2-5 ευρώ δεν μπαίνω σε διαδικασία.