Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#51957 Κατ' αρχάς σύλληψη ρε Garland δεν έγινε γιατί δεν πήγαν στη φυλακή.
Μη γίνεσαι μονταζιέρα να ουμ.

Εγώ προσπερνάω το αισθητικό του πράγματος (που μου είναι και ψιλοαδιάφορο), αλλά στέκομαι στο ότι έξω δεν μένεις έξω ούτε με παλτό και στη στρωματσάδα βρίσκονταν και παιδάκια.

Φυλακή και μάλιστα σε πτέρυγα διάνοιξης κωλοτρυπίδας θα πρεπε να μπουν κάποιοι από τους Σύριους αν ισχύουν οι φήμες που είχαν ακουστεί ότι ενώ είχαν αρρωστήσει παιδιά δεν τα άφηναν να φύγουν από την πλατεία.
Άβαταρ μέλους
By Red Garland
#51968 Εντάξει EDDIE μου, ξέρεις καλύτερα από ΤΑ ΝΕΑ απόσπασμα των οποίων έβαλα πριν.
Επίσης σύλληψη δε σημαίνει φυλακή, δεν ξέρω που το έμαθες αυτό.

Καλά υπάρχουν και φήμες ότι ξύπνησαν τους Σύρους με κλωτσίδια , με 2 τραυματίες χθες από ΜΑΤ και κακήν κακώς στην κλούβα, οπότε μπορείς να τους βάλεις και αυτούς στην ίδια πτέρυγα αν ισχύουν.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#51979 Σύλληψη σημαίνει περιορισμός ελευθερίας.
Εκεί που βρίσκονται φρουρούνται;

Πού το έμαθες αυτό; :hmmm:

Σχετικά με τους τραυματισμούς, ακούστηκαν έντονα κάποιες φήμες ότι το σκηνικό της πλατείας έσπευσαν να εκμεταλλευτούν κυκλώματα που επί πληρωμή μετέφεραν κόσμο εκεί.
Ε μπροστά στο να χάσει κάποιος το δεκαχίλιαρο τα παίρνει στο κρανίο και αντιστέκεται.

http://www.news.gr/ellada/koinonia/arti ... s-gia.html

Όπως είπε ο πρόσφυγας, οι διακινητές ζητούν από 4.000 - 10.000 ευρώ το άτομο για να μεταφέρουν πρόσφυγες και κατέληξε: "Ο διακινητής μπορεί να σε στείλει στο θάνατο για 100 ευρώ".

Κατά τ' άλλα ένα από τα βασικά αιτήματα τους εκπληρώθηκε (στέγη).

Εικόνα

Πρέπει να είναι πολλά κιλά ΓΚΑΟΥ κάποιος για να δυσανασχετεί με τη μεταφορά τους σε κλειστό χώρο (για σπίτια φιλοξενίας του Δήμου Αθηναίων διαβάζω - έχεις άλλη ενημέρωση; )
Άβαταρ μέλους
By Red Garland
#51998 Δεν ξέρω τι περισσότερο περιμένεις να σου πω, αν νομίζεις ότι λένε μπαρούφες ΤΑ ΝΕΑ πες το ξεκάθαρα.
Τώρα αν θες να κάνουμε γλωσσολογική ανάλυση, συνήθως φυλάκιση λέγεται όταν πηγαίνει κανείς φυλακή, σύλληψη όταν σε "πιάνουν" τα αστυνομικά όργανα, κράτηση όταν σε έχουν στο τμήμα στο κρατητήριο. Το ότι σε συνέλαβε κάποιος δε σημαίνει πως θα πας και στην ψειρού.

Οι τραυματισμοί που αναφέρεις έγιναν μια μέρα πριν την απομάκρυνση, δεν είναι αυτό που λέω εγώ, το αναφέρω απλώς ενημερωτικά.
Εσύ διαβάζεις για σπίτια του Δ. Αθηναίων αλλά εγώ διαβάζω τον ίδιο το Δήμαρχο σε δηλώσεις σε μέσα (βλ. προηγούμενα λινκ) και στο twitter ότι μπούκωσε το σύστημα. Τεσπα, μακάρι να βρεθεί μια λύση γιατί η μέχρι τώρα αντιμετώπιση του θέματος από το κράτος ήταν για κλάματα.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#52004 Προφανώς χέστηκα για το εννοιολογικό του θέματος.
Η ουσία είναι ότι η μεταφορά τους σε κλειστό χώρο ήταν θετική εξέλιξη και όποιος έχει αντίθετη άποψη είναι για πολλές μάπες, κλωτσές ή κάτι άλλο πιο επώδυνο.

Κάποια στιγμή οι χονδρέμποροι επανάστασης και αριστεροσύνης πρέπει να συνειδητοποιήσουν πόσο fail είναι να παίζεις το παιχνίδι δουλεμπόρων και λοιπών κυκλωμάτων.

Πχ σε οποιαδήποτε άλλη πολιτισμένη χώρα το μιχελογιαννάτσι θα μάζευε ακόμα φάπες.
Εδώ τη γλίτωσε λόγω φυσικής ομοιότητας με το λαϊκό ήρωα του Ευγένιου Σπαθάρη.
Άβαταρ μέλους
By Red Garland
#52009 Ωραία το εννοιολογικό δε σε ενδιαφέρει, γιατί το ανέφερες ακόμα δεν έχω καταλάβει.

Όποιος εκμεταλλεύεται τον πόνο του άλλου για να μαζέψει credits μαζί σου να τον περιλάβουμε καταλλήλως, ομοίως όμως και τους καραγκιόζηδες που ταύτισαν τους Σύρους με την αντιπολίτευση για να υποβαθμίσουν το θέμα και να μην ασχοληθούν.
Πολύ όμορφα θα μπορούσαν να γίνουν τα πράγματα με συζήτηση και συνεννόηση, να τους φιλοξενήσουν from day 1 όλους σε χώρους και να τους καταγράψουν όμορφα και όχι στο πόδι και να απειλεί να αυτοκτονήσει 15άχρονος επειδή πίστεψε ότι δεν τον είχαν συμπεριλάβει, και να τους εξηγηθεί τι μέλλει γενέσθαι. Γιατί όπως και να το κάνεις όταν είσαι φοβισμένος πέφτεις έρμαιο πολλών περίεργων τυπάδων. Και δόξα το Θεό, επίτροπο μετανάστευσης έβγαλε ο Σαμαράς, θα μπορούσε με το θέμα αυτό αν ήξερε να παίζει μπάλα να χρησιμοποιήσει αυτό το θέμα για να πιέσει για το θέμα όχι μόνο των Σύρων αλλά και της Ελλάδας στην Ευρώπη.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#52011 Το ανέφερα γιατί είναι fail να δημιουργείται εντύπωση ότι "τους μάζεψε ο μπόγιας".
Ο ορισμός σου BTW είναι λάθος γιατί τα όργανα "σε πιάνουν" και σε έλεγχο αλκοτέστ, αλλά δεν θα ασχοληθώ περαιτέρω.

Όπως και να έχει καλώς τους μετέφεραν σε κλειστό χώρο.
Το ότι έγινε αυτό ξημερώματα είναι αδιάφορο και το ότι αντέδρασε κάποιος κατά τη μεταφορά τους είναι ενδιαφέρον (να μάθουμε ποιος ακριβώς είναι αυτός).
Άβαταρ μέλους
By Red Garland
#52013 Κοίτα σου είπα ότι αμα διαφωνείς με ΤΑ ΝΕΑ που έγραψαν για σύλληψη πες το καθαρά.
Τώρα αν θες να μου πεις ότι σύλληψη σημαίνει φυλακή και όχι σε πιάνω και σε πηγαίνω σε αστυνομικό κτίριο, καλώς.

Τέσπα, η όλη διαδικασία που ακολούθησαν, ΜΑΤ, κλούβες τη νύχτα σαν ποντικοί και κακήν κακώς μεταφορά ήταν εν ολίγοις συμπεριφορά γτπκ.
Ναι και ο τρόπος έχει σημασία σε αυτό και σε πολλά πράγματα στη ζωή γενικότερα.
Άβαταρ μέλους
By 2014
#52025 Τι ισχύει εδώ, ξέρει κανείς;
.....Το 2007 η δικαστής Γρεβενών Μαρία Μαργαρίτη αποκάλυψε οίκο ανοχής που λειτουργούσε στο χώρο των δικαστηρίων όπου ανήλικοι κακοποιούνταν σεξουαλικά και πολλές φορές έναντι αμοιβής. Το αποτέλεσμα ήταν να εκδιωχθεί από το δικαστικό σώμα. Η κα Μαργαρίτη ξεκίνησε απεργία πείνας έξω από το Μέγαρο Μαξίμου μέχρι που η προσωπική ασφάλεια του κου Καραμανλή την απομάκρυνε βίαια. Το 2008 μετά από νέα απεργία πείνας έξω από τον Άρειο Πάγο για 20 ημέρες λύγισε και εισήχθη στο Νοσοκομείο. Από τότε κανείς δεν γνωρίζει τι κάνει και που βρίσκεται. Το θέμα δεν προβλήθηκε ποτέ και από κανένα σχεδόν ελληνικό ΜΜΕ παρά μόνο από το BBC.
Ίσως, βέβαια και να την πήρε το μάτι σας όταν ο Τριανταφυλλόπουλος ασχολήθηκε σε μια εκπομπή του για λίγο.......
Άβαταρ μέλους
By g8777
#52027 Η ιδια ακριβως διατυπωση της ειδησης εχει γινει ψιλοviral τα τελευταια 24ωρα, αλλα αν εχεις 2-3 σταγονες κοινης λογικης δεν μπορεις παρα να μειδιασεις στην "αποκαλυψη" οτι ΜΕΣΑ στα δικαστηρια λειτουργουσε μπουρδελο και ΚΑΝΕΝΑΣ δεν ασχοληθηκε (hint: μας κρυβουν την αληθεια Ελληνες!)

File under: Ε, Τραπεζα Ανατολης, Θησαυρος Αλη Πασα, καριερα Ζαγορακη στη Λεστερ.
Άβαταρ μέλους
By 2014
#52028 Το πρόσεξα για τη διατύπωση, αλλά μ' έπιασε μια περιέργεια να μάθω γιατί την έδιωξαν.
Άβαταρ μέλους
By 2014
#52031 Την έχεις την Αθήνη για απεργία πείνας κ νοσοκομεία; :lol:
Άβαταρ μέλους
By g8777
#52032 Καλα, οχι και μεχρι εκει. :lol:
Απλα υποψιαζομαι οτι η συγκεκριμενη δικαστικος ηταν απο τους τυπους που ειναι τοσο μονολιθικη στην σταση ζωης της που και την παραμικρη αποκλιση την θεωρει υψιστο ηθικο και ποινικο αδικημα.
Ή οπως θα λεγε και ο μπαρπα Ανεστης ο Τσιγκας στο καφενειο (πριν ξεκινησει η δηλωτη) "ντιπ σα περα".
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#52033 Ρε παιδιά τι συζητάμε τώρα, η συγκεκριμένη ήταν (είναι;) για το τρελοκομείο