Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By markvag
corsair έγραψε:

Και ομοφωνα και χωρίς αμφιβολίες! :hmmm: Μιλάμε για σημαντικές αποκλίσεις απο την προηγούμενη εκδίκαση. Εμενα δε μου αρέσει αυτο καθόλου.
1) Ασκηθηκε πίεση στους δικαστές ειτε αμεσα ειτε απο την περιρέουσα ατμοσφαιρα?
2) Αλλαξε κάτι στα στοιχεία?
3) Ειναι επαρκεις οι δικαστές? Οι πραγματογνωμοσύνες ειναι δυνατόν να ανατρέπονται πληρως?

Δεν ειναι δυνατον την μια να ειναι ενοχοι και την αλλη αθώοι. Καποιοι απο την δικαιοσυνη θα πρεπει να την πληρώσουν. Καποιοι δεν εκαναν καθολου καλα την δουλεια τους.

Οπως και να έχει, οι αποζημιώσεις θα πρεπει να ναι βαρύτατες εφόσον λάθος κρατήθηκαν-κατηγορήθηκαν.

sargus έγραψε:Συμφωνώ και με τα ερωτήματα σου κα με τις τοποθετήσεις σου!
Αν και, σε αυτή τη χώρα ο παραλογσμός μπορεί να σε τρελάνει, δε μπορούμε να σταματήσουμε ποτέ να ελπίζουμε!

Διαβάσατε την αρχική απόφαση και τα "στοιχεία" που χρησιμοποιήθηκαν για την αρχική καταδίκη;;; :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By Red Garland
#520119 Περιέργως όταν κάνουν σκίζουν καλσόν Υπ. Εξ Αμερικής και Ευρωπαϊκά Όργανα για αποφάσεις δικαιοσύνης(Κουφοντίνας, Γεωργίου, ΤΑΙΠΕΔ) δεν έχουμε κάτι μεμπτό.
Όταν περιφέρει η αξιωματική αντιπολίτευση και πρώην ΠΘ την απόφαση για το Βατοπέδι στα κανάλια, δεν τρέχει κάστανο.
Πρόβλημα υπάρχει όταν ο ΠΘ της ίδιας τη χώρας που θα πλήρωνε τα πρόστιμα στα ευρωπαϊκά δικαστήρια για την τόσο εξαιρετική εκδίκαση της υπόθεσης γράψει tweet.
ΟΚ.

Νιώστε λίγο εθνική υπερηφάνεια και ανεξαρτησία:
To θέμα με τα στελέχη του ΤΑΙΠΕΔ είχε προκαλέσει εμπλοκή στην εκταμίευση της δόσης, καθώς τρεις από τους εννιά τεχνοκράτες που παραπέμπονταν σε δίκη με βούλευμα είναι στελέχη της Κομισιόν (ένας Ισπανός, ένας Ιταλός και ένας Σλοβένος). Ο υπουργός Οικονομικών της Ισπανίας Λούις Ντε Γκίντος έχει φτάσει στο σημείο να δηλώσει ξεκάθαρα ότι δεν θα ψηφίσει για την έγκριση της δόσης εάν δεν κριθούν οι συγκεκριμένοι τεχνοκράτες αθώοι. Νωρίτερα, χθες, ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν Β. Ντομπρόβσκις είχε σημειώσει πως το θέμα των στελεχών του ΤΑΙΠΕΔ ενδέχεται να προκαλέσει πρόβλημα στην εκταμίευση.

http://www.kathimerini.gr/916262/articl ... toy-taiped
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
Red Garland έγραψε:(Κουφοντίνας, Γεωργίου, ΤΑΙΠΕΔ)

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#520123 Μια πολυ μεγαλη μερα για τα μαθηματικα σημερα, και για την Ελλαδα

https://viterbischool.usc.edu/news/2018 ... thematics/

Ο Κωστας, αποφοιτος Μιναρουπολης και πολυ φιλος :superman:
Μου ελεγε εδω και καιρο οτι γυροφερνει κατι πολυ μεγαλο ο Φωκας αλλα ηταν σφιγγα :lol:

Λογικα πανε για Φιλντς :metalo:
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
junior gt έγραψε:Και αν δε βρεθουν? :hmmm: :hmmm: :hmmm:

Σημαίνει ότι είχαν κάνει λάθος πρωτοδίκως, μη ψάχνεις για δράκους εδώ.
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
rx8_drifter έγραψε:Μια πολυ μεγαλη μερα για τα μαθηματικα σημερα, και για την Ελλαδα

https://viterbischool.usc.edu/news/2018 ... thematics/

Ο Κωστας, αποφοιτος Μιναρουπολης και πολυ φιλος :superman:
Μου ελεγε εδω και καιρο οτι γυροφερνει κατι πολυ μεγαλο ο Φωκας αλλα ηταν σφιγγα :lol:

Λογικα πανε για Φιλντς :metalo:

:thumbsup: Αυτά είναι !!! Μπράβο ξανά και ξανά.
Άβαταρ μέλους
By markvag
21 quadra έγραψε:

Δηλαδή είναι ένοχοι επειδή καταδικάστηκαν με λάθος στοιχεία και, ακόμα και αν ποτέ δεν τους πιάσουν να κάνουν κάτι παρόμοιο, παραμένουν ένοχοι, ότι κι αν γίνει! :yahoo:
Άβαταρ μέλους
By junior gt
21 quadra έγραψε:

Δράκους δε ψαχνω αλλά βλέπω με την κουβέντα εμφανίζονται μαργαριτάρια :slap:
Εάν δηλαδή εμένα με πιάσουν να κλέβω σήμερα και καταδικαστώ αλλά με είχαν αθωώσει όταν με είχαν κατηγορήσει ότι έκλεβα πριν ένα χρόνο, σημαίνει ότι έκλεβα και τότε. :dizzy: :dizzy: :dizzy:

Αλλά ακόμα και σε αυτήν την παράλογη λογική σου γιατί δεν το λές σωστά και ολόκληρο?
Τόσο δύσκολο είναι? :hmmm:

21 quadra έγραψε:.....................................................................
Αν σε καιρό βρεθούν υπό σύλληψη για παρόμοια αδικήματα θα δικαιωθούν όσοι είχαν αποφασίσει διαφορετικά πρωτοδίκως και θα εκτεθούν όσοι κυβερνητικοί πανηγύρισαν χτές, ο καιρός γαρ εγγύς.

Σημαίνει ότι είχαν κάνει λάθος πρωτοδίκως,
και θα επαληθευτούν και δικαιωθούν όσοι κυβερνητικοί πανηγύριζαν χτες . Ο καιρός γαρ μας την έφερε για ακόμα μια φορά. :s_sarcastic
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#520160 καλά θα πρέπει να είναι τελείως χαζοί να ξαναμπλέξουν με τέτοιες φάσεις, έστω και κοινωνικά..
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#520169 Να κόψουν τις "κακές" συναναστροφές δηλαδή... :help:

Ο Επαμεινώνδας (Νώντας) Σκυφτούλης (γνωστός και ως "θείος Νώντας") είναι Έλληνας αντιεξουσιαστής [1] και ένας από τους ιδρυτές της "Αντεξουσιαστικής Κίνησης" (ΑΚ) και του αυτοδιαχειριζόμενου στεκιού Nosotros στην πλατεία των Εξαρχείων όπου λαμβάνουν χώρα οι συνελεύσεις της Κίνησης αλλά και διάφορα καλλιτεχνικά γεγονότα (παραστάσεις και συναυλίες) και μαθήματα (μουσικής, θεάτρου κ.α)

Παράλληλα έχει επανειλημμένα κατηγορηθεί για πράξεις βίας χωρίς να έχει ποτέ καταδικαστεί. Στις 26 Σεπτεμβρίου του 1992, συνελήφθη στα Εξάρχεια (στην οδό Ιπποκράτους) μαζί με τον Χριστόφορο Μαρίνο για κλοπή αυτοκινήτου. Στη συνέχεια όμως κατηγορήθηκε και ως μέλος της οργάνωσης «17 Νοέμβρη» μετά από κατάθεση ενός οδηγού ταξί ότι στο πρόσωπό του αναγνώρισε έναν από τους συμμετέχοντες στη ένοπλη συμπλοκή των Σεπολίων (στις 21/11/91 μεταξύ αγνώστων και αστυνομικών) και προφυλακίστηκε. Ο οδηγός ανακάλεσε γρήγορα και το κατηγορητήριο κατέρρευσε στη δίκη (Αυτόφορο Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας, 20/10/92) όπου ο Σκυφτούλης αθωώθηκε. Μετά την πρωτόδικη αθωωτική απόφαση, οι δικαστικές του περιπέτειες συνεχίστηκαν για την "απόπειρα κλοπής αυτοκινήτου", με αθωωτική και πάλι απόφαση του Τριμελούς Εφετείου της Αθήνας στις 22/12/1997. Το 2004, κλήθηκε να καταθέσει για την απόπειρα ανθρωποκτονίας του δημοσιογράφου Κυριάκου Διακογιάννη (1989), η οποία είχε αποδοθεί στον «ΕΛΑ» και την «1η Μάη». "Τελικά, όλες οι εναντίον του δικογραφίες κατέληξαν στην έκδοση αθωωτικών βουλευμάτων, ενώ μέχρι και σήμερα έχει λευκό ποινικό μητρώο."[1]

Το 2011, βρέθηκε ανάμεσα στους συμπαραστάτες της κατάληψης των μεταναστών αρχικά σε χώρο της Νομικής Σχολής και αργότερα στο νεοκλασικό "Υπατία". Το 2012, κατά τη διάρκεια των επεισοδίων που ακολούθησαν την διαμαρτυρία για την ψήφιση των όρων επίτευξης του PSI και της επέκτασης της δανειακής σύμβασης από την Βουλή των Ελλήνων, συνελήφθη με την κατηγορία ότι συμμετείχε στην κατάληψη του Δημαρχιακού Μεγάρου.

Ξέρω, ξέρω, πέφτετε από τα σύννεφα κάποιοι... :s_hang
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#520171 Τον λυπούνται λόγω επωνύμου και δεν τον στέλνουν φυλακή.
Άβαταρ μέλους
By markvag
Anonymous Founder έγραψε:Ξέρω, ξέρω, πέφτετε από τα σύννεφα κάποιοι... :s_hang

Έλα ρε... γίνεται αναρχικός που να μην είναι κλέφτης και δολοφόνος;;; :hmmm:

Δεν πιστεύω τίποτα!

:shifty: :shifty:
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#520178 αυτό που σίγουρα γίνεται είναι αναρχικός που τηρεί τις διαδικασίες των εξουσιών με εξαίρεση μια υποκατηγορία της εκτελεστικής
Άβαταρ μέλους
By Zorz
g8777 έγραψε:Και αυτη η Ηριαννα ντιπ γροθος ομως. Παρε μανα μου ενα τηλεφωνο στο Θεμο να στειλει τα δουλικα να σε φωτογραφιζουν με αρκουδακια αγκαλιτσα. :rtfm: Να την βγαλεις φινα στο ψυχιατρειο. :rtfm:
Αλλιως παρε εκει ενα τηλ τον Εφραιμ , μεγαλος τακτικιστας αυτος, θα σε εβαζε στο δρομο του θεου μεσα απο το νοσοκομειο (λογω σοβαρων προβληματων υγειας που θα εμπαινες). Να τα λετε με Λαυρεντη Λαυρεντιαδη σε ομαδικη εξομολογηση. :s_empathy

Μια μικρή, μικρή λεπτομέρεια:

Η εισαγγελέας Αναστασία Μασούρα, που προτείνει την καταδίκη Ηριάννας - Περικλή, ήταν η ίδια που πρότεινε αθώωση του Πλεύρη για το βιβλίο του "Οι Εβραίοι-όλη η αλήθεια", το 2007, ο οποίος κατηγορούνταν για ρατσισμό, προώθηση φυλετικού μίσους κλπ..

Εικόνα

Μιλάμε για άλλα επίπεδα τσοκαρίας όμως. Θαυμάστε απόσπασμα:

Χαρακτηριστικός είναι ο διάλογος που ακολουθεί από την εξέταση του Περικλή από την εισαγγελέα της έδρας, Αναστασίας Μασούρα, όπου σχεδόν του ζητήθηκε να αποκηρύξει τους φίλους του και να υποβάλει και δήλωση νομιμοφροσύνης :

Εισαγγελέας: Για την βία; Την καταδικάζετε;

Περικλής: Προσωπικά δεν ασκώ βία.

Εισαγγ: Κάνατε παρέα με ένα ζευγάρι που έχει ακραίες απόψεις. Ισοπεδώθηκε σχεδόν η Ερμού και δεν βγάλατε ένα κείμενο. Καταστράφηκαν περιουσίες ανθρώπων στο όνομά σας με αφορμή την απόρριψη της αιτήσεως διακοπής ποινής. Γιατί δεν καταδικάσατε;

Περικλής: Δεν καταδίκασα καν ούτε την εναντίον μου απόφαση. Δεν έχω βγάλει κείμενο. Δεν το έκανα εγώ, γιατί να πω κάτι;

Εισαγγελέας: Όταν γίνονται ενέργειες και δεν καταδικάζετε, σημαίνει ότι συναινείτε.

:dizzy: :lipsealed: