Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#519936 Πιο όμορφος ο εντοιχισμένος, απείρως πιο vmf ο επιτραπέζιος.

Εγώ χτύπησα αυτόν και γαμεί! Τσάμπα πράμα.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
dimik έγραψε:Εντοιχισμένος φούρνος μικροκυμμάτων ή όχι; :hmmm:
Λαμβάνοντας υπόψη ότι ο φούρνος θα μπορεί να κάνει την ίδια δουλειά ίσως με καλύτερο αποτέλεσμα σε μερικά λεπτά παραπάνω λόγω ατμού.

Μιλάμε για εξωφρενική διαφορά τιμής του εντοιχισμένου σε σχέση με π.χ το καλύτερο μοντέλο επιτραπέζιου.

Όχι
Nein
ليس
아니요

Φτιάξε μια ωραία κατασκευή στην κουζίνα να βάλεις έναν ελεύθερο αν δεν τον θες στον πάγκο.
Άβαταρ μέλους
By cmarin
#519943 Όχι απαραίτητα. Εγώ έχω ελεύθερο μέσα σε ντουλάπι που δεν φαίνεται, με πόρτα που ανοίγει προς τα επάνω.
Άβαταρ μέλους
By cmarin
#519945 Θέλω το πιο φτηνό αξιόπιστο πλυντήριο (ας είναι και κινεζιά) για φοιτητικό σπίτι που θα πλένει μία φορά το μήνα (...και να δούμε.... :lol: )
Άβαταρ μέλους
By dimik
#519947 Ο κύβος ερίφθη,

Όχι
Nein
ليس
아니요

με option να πεταχτεί και ο υπάρχον εφόσον ο ατμός κάνει δουλειά και να ελευθερωθεί χώρος στον πάγκο έτσι.
Άβαταρ μέλους
By g8777
cmarin έγραψε:Όχι απαραίτητα. Εγώ έχω ελεύθερο μέσα σε ντουλάπι που δεν φαίνεται, με πόρτα που ανοίγει προς τα επάνω.

Αστον μωρε λεμε :s_mad :s_mad :s_mad

:shifty:
Άβαταρ μέλους
By 224v
cmarin έγραψε:Θέλω το πιο φτηνό αξιόπιστο πλυντήριο (ας είναι και κινεζιά) για φοιτητικό σπίτι που θα πλένει μία φορά το μήνα (...και να δούμε.... :lol: )

Δες στο apothema.gr.... τα στελνει δωρεαν και εκτος Αθηνων και με δοσεις...
Άβαταρ μέλους
By glf
#519993 +1. Έτσι το έχω και γω.

Dimitris_P έγραψε:Φτιάξε μια ωραία κατασκευή στην κουζίνα να βάλεις έναν ελεύθερο αν δεν τον θες στον πάγκο.
Άβαταρ μέλους
By stavrosg
dimik έγραψε:Εντοιχισμένος φούρνος μικροκυμμάτων ή όχι; :hmmm:
Λαμβάνοντας υπόψη ότι ο φούρνος θα μπορεί να κάνει την ίδια δουλειά ίσως με καλύτερο αποτέλεσμα σε μερικά λεπτά παραπάνω λόγω ατμού.

Μιλάμε για εξωφρενική διαφορά τιμής του εντοιχισμένου σε σχέση με π.χ το καλύτερο μοντέλο επιτραπέζιου.

Όχι εντοιχισμένο, για το λόγο ακριβώς που λες: πολλά € παραπάνω άδικα. Και αν μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου με τον ατμό στον κανονικό φούρνο μπορείς και να μην πάρεις καν (αν και κάποια στιγμή θα βολέψει να πετάξεις κάτι να ξεπαγώσει - ζεσταθεί στα μικροκύματα ενώ ο κανονικός φούρνος ψήνει κάτι άλλο)
Άβαταρ μέλους
By cmarin
224v έγραψε:
cmarin έγραψε:Θέλω το πιο φτηνό αξιόπιστο πλυντήριο (ας είναι και κινεζιά) για φοιτητικό σπίτι που θα πλένει μία φορά το μήνα (...και να δούμε.... :lol: )

...κάτι πιο συγκεκριμένο σε μάρκα;
Άβαταρ μέλους
By dimik
#520036 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις, διαβάζοντας λίγο περισσότερο κατέληξα κι εγώ στο προφανές, να μην βάλω εντοιχιζόμενο.
Πήγα πριν 2 ώρες και τα έκλεισα τα ηλεκτρικά και με είχε πιάσει η αμφιβολία της τελευταίας στιγμής. :lol:
Άβαταρ μέλους
By 224v
cmarin έγραψε:
224v έγραψε:

...κάτι πιο συγκεκριμένο σε μάρκα;

United... Beko.....
Άβαταρ μέλους
By mirage
#520059 Οχι ρε παιδιά να δίνουμε δουλειά στους Τούρκοι....