Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By glf
#516019 Πρεπει να πηρα το στεγνωτήριο απο εκεί.
Και μια μέρα πηγα και απο το κατάστημα.
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#516056 Το τογιοτόμι ΤΟ ΙΔΙΟ ακριβώς το έχω πίσω μου, απο Κωτσόβολο (για 450 δόσεις). Σε μια βδομάδα θα μου το περάσουν, θα μεταφέρω εντυπώσεις (αν προλάβω την αγορά σου).
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#516077 Κ γω ειχα πάρει προσφορά 599, μου κάναν την ίδια μέρα follow up, 559€, έκλεισα εκεί.

(έκλεισα με δόσεις ως το '21) + δωρεάν τοποθέτηση + 50 ευρώ 5ετή κάλυψη + ενα σέρβις δώρο. Εννοείται είναι από τους πιο ακριβούς , αλλά με βολεύουν οι δόσεις.

Δηλέρη πήρα το Bosch το 8άρι πριν 2 χρόνια, πολύ ευχαριστημένος.
Άβαταρ μέλους
By corsair
JimClark έγραψε:Κ γω ειχα πάρει προσφορά 599, μου κάναν την ίδια μέρα follow up, 559€, έκλεισα εκεί.

(έκλεισα με δόσεις ως το '21) + δωρεάν τοποθέτηση + 50 ευρώ 5ετή κάλυψη + ενα σέρβις δώρο. Εννοείται είναι από τους πιο ακριβούς , αλλά με βολεύουν οι δόσεις.

Δηλέρη πήρα το Bosch το 8άρι πριν 2 χρόνια, πολύ ευχαριστημένος.

:hmmm: :hmmm: :hmmm:
για 1 κλιματιστικο? Σαν πολλες δεν ειναι? Κάνουν για τοσο μικρης αξιας πράγματα τοσες δοσεις? :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#516081 Για ότι θες. Νομίζω το ελάχιστο όριο είναι διψήφιο... Συνειδητά χάνεις σε σύνολο χρήμάτων, αλλά την ευκολία της απόσβεσης με 26 ευρώ το μήνα :inlove:

Νομίζω θα εκτιμηθεί και το χειμώνα καθυστερώντας το πετρέλαιο, όσο γίνεται...
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#516100 559 / 26e = 21 μήνες.

Μέχρι το 2021 μεσολαβούν 5 μήνες του 18' και 24 μήνες του 19' και 20' .
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#516105 559+50 ηταν η καθαρή αξια του τογιοτόμι, τα υπολοιπα είναι τόκοι
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#519800 Τις προάλλες που είχα τιγκάρει το ψυγείο (σπάνια συμβαίνει αυτό) διαπίστωσα ότι τρόφιμα που ακουμπούσαν στην πλάτη του ψυγείου έπιασαν πάγο με αποτέλεσμα έπειτα να νερουλιάσουν και να χαλάσουν (ντομάτες, φέτα κλπ). Θεωρώ ότι αυξάνοντας την ποσότητα τροφίμων ανέβηκε η θερμοκρασία και το ψυγείο θεώρησε ότι έπρεπε να δώσει περισσότερη ψύξη, οπότε αυτά της πλάτης την "άκουσαν", στέκει; :hmmm:
Κατά τ'άλλα δουλεύει μια χαρά
Άβαταρ μέλους
By bill33
#519801 Δεν πρέπει να ακουμπάνε στην πλάτη,αυτό ήταν το προβλημα.
Άβαταρ μέλους
By mirage
Dimitris_P έγραψε:Τις προάλλες που είχα τιγκάρει το ψυγείο (σπάνια συμβαίνει αυτό) διαπίστωσα ότι τρόφιμα που ακουμπούσαν στην πλάτη του ψυγείου έπιασαν πάγο με αποτέλεσμα έπειτα να νερουλιάσουν και να χαλάσουν (ντομάτες, φέτα κλπ). Θεωρώ ότι αυξάνοντας την ποσότητα τροφίμων ανέβηκε η θερμοκρασία και το ψυγείο θεώρησε ότι έπρεπε να δώσει περισσότερη ψύξη, οπότε αυτά της πλάτης την "άκουσαν", στέκει; :hmmm:
Κατά τ'άλλα δουλεύει μια χαρά
Δεν στέκει. Οπως είπε και ο Βασίλης δεν πρέπει να ακουμπάνε στην πλάτη.
Άβαταρ μέλους
By dimik
#519930 Εντοιχισμένος φούρνος μικροκυμμάτων ή όχι; :hmmm:
Λαμβάνοντας υπόψη ότι ο φούρνος θα μπορεί να κάνει την ίδια δουλειά ίσως με καλύτερο αποτέλεσμα σε μερικά λεπτά παραπάνω λόγω ατμού.

Μιλάμε για εξωφρενική διαφορά τιμής του εντοιχισμένου σε σχέση με π.χ το καλύτερο μοντέλο επιτραπέζιου.