Μονος σου βγηκες ρε μ@λακα? Οχι. Βγηκες κατω απο τη σημαια του κομματος.
Αν κατεβαινες ανεξαρτητος θα εβγαινες βουλευτης. Οχι. Τοτε πώς ανεξαρτητοποιεισαι ή ακομα χειροτερα πας σε αλλο κομμα.
Αν ημουν αρχηγος κομματος θα ειχε πολυ ξυλο σε αυτους που την κανουνε ετσι.
Εχεις διαφορετικη αποψη απο το κομμα σου? Ή τη βαζεις στα οργανα και γινονται οι ζυμωσεις μεσα στο κομμα ή την κανεις απο βουλευτης.
R21
junior gt έγραψε:Για μενα ειναι μεγαλη ρουφιανια και προδοσια να φευγεις απο το κομμα που σε εβγαλε και να μη παραιτεισαι απο βουλευτης.
Μονος σου βγηκες ρε μ@λακα? Οχι. Βγηκες κατω απο τη σημαια του κομματος.
Αν κατεβαινες ανεξαρτητος θα εβγαινες βουλευτης. Οχι. Τοτε πώς ανεξαρτητοποιεισαι ή ακομα χειροτερα πας σε αλλο κομμα.
Αν ημουν αρχηγος κομματος θα ειχε πολυ ξυλο σε αυτους που την κανουνε ετσι.
Εχεις διαφορετικη αποψη απο το κομμα σου? Ή τη βαζεις στα οργανα και γινονται οι ζυμωσεις μεσα στο κομμα ή την κανεις απο βουλευτης.
Δεν ειναι ακριβως έτσι.
Εαν ειχες εκλεγει με λιστα, τοτε σαφως και επρεπε να δωσεις την έδρα. διοτι ο κοσμος ψηφισε μονο το κομα και οχι εσενα αρα και η εδρα πρεπει να μεινει στο κομα.
Οταν ομως εκλεγεσαι με σταυρο, θεωρητικα τουλαχιστον, ο κοσμος που σε ψηφιζει υποτιθεται οτι σε ψηφιζει γιατι εχει εμπιστοσυνη στην κριση σου, τις θεσεις σου και κατ επεκταση και τις αποφασεις σου.
rx8_drifter έγραψε:σταλινικος τζουνιορας
Γιατί ρε φίλε?
Έτσι δημιουργούνται και τα φαινόμενα Κατσίκη, έτσι κρέμεται και ένα ολόκληρο κόμμα και ενίοτε και μια χώρα από έναν μαλ@κα.
Να μουνα Καμμένος και να μου κανε ο ξάδερφος σου ξου μου ξου?
Επειδή κάποτε του κανα τη χάρη και τον έκανα βουλευτή?
Ζεμπίλι, χαρμανι και στο Σαρωνικό.
Και μη μου πει κανένας ότι δεν παίζουν και χρήματα κλπ πίσω από αυτή την ιστορία?
Και είναι διαφορετικό να γίνει ολόκληρη φράξια στο κόμμα η οποία να πηγάζει από τα κάτω και να φύγει ξερω γω η μισή βουλευτική ομάδα όπως έγινε με τη ΛΑΕ.
Ο κάθε μ@λ@κας Καμμένος ή δε ξέρω γω ποιός πόσους έχει από πίσω του?

Ή μήπως αυτοί που του βάζουν σταυρό είναι προσωπικοί του ψήφοι και θα τον ψήφιζαν και σε άλλο κόμμα.??
Ας έβαζε τότε ανεξαρτητος και αν ήταν τόσο μάγκας ας έβγαινε.
Και αυτό αποδεικνύεται από το ότι οι περισσότεροι τέτοιοι τύποι μετά εξαφανίζονται.
R21
taxidiwtis έγραψε:Το σενάριο σας απορίπτεται ,
ελλειψις : ΓΙΑΝΗΣ
Anonymous Founder έγραψε:Μπορούμε να τον βάλουμε διοικητή στην ΤτΕ να γουστάρουμε!![]()
Μ' αρέσει ο τρόπος που σκέφτεστε!
rx8_drifter έγραψε:Εκτός αν αυτο αποστασιάζεται ο Τσίπρας![]()
Σατανικό
Λες να τον έβαλε πρόεδρο ΝΔ τον Κούλη ο Τσίπρας;;; Για να είναι σίγουρος πως ότι |λογοκρισία| κι αν κάνει θα ξαναβγεί;;;
Peugeot 206 1.6 110ps
Citroen C4 Picasso 1,8
MWB 320i Ε90
Now:
Audi A3 1,6 FSI =>

junior gt έγραψε:rx8_drifter έγραψε:σταλινικος τζουνιορας
Γιατί ρε φίλε?
Έτσι δημιουργούνται και τα φαινόμενα Κατσίκη, έτσι κρέμεται και ένα ολόκληρο κόμμα και ενίοτε και μια χώρα από έναν μαλ@κα.
Και μη μου πει κανένας ότι δεν παίζουν και χρήματα κλπ πίσω από αυτή την ιστορία?
Και είναι διαφορετικό να γίνει ολόκληρη φράξια στο κόμμα η οποία να πηγάζει από τα κάτω και να φύγει ξερω γω η μισή βουλευτική ομάδα όπως έγινε με τη ΛΑΕ.
Ή μήπως αυτοί που του βάζουν σταυρό είναι προσωπικοί του ψήφοι και θα τον ψήφιζαν και σε άλλο κόμμα.??
Και αυτό αποδεικνύεται από το ότι οι περισσότεροι τέτοιοι τύποι μετά εξαφανίζονται.
+σπασμένο παρμπρίζ Τσιάρτα
Δεν υπάρχει ούτε ένας ΣΥΡΙΣΑΝΕΛ με στοιχειώδη αξιοπρέπεια ή ικανότητα
#giatioialloikaluteroihtan?

red_monster έγραψε:http://www.kathimerini.gr/971751/article/epikairothta/ellada/dhmarxos-mandras-den-exei-arxisei-oyte-ena-antiplhmmyriko-ergo?platform=hootsuite
Πηγαν τα στρατα (new ΜΟΜΑ) Και τα εδιωξαν.....
224v έγραψε:red_monster έγραψε:http://www.kathimerini.gr/971751/article/epikairothta/ellada/dhmarxos-mandras-den-exei-arxisei-oyte-ena-antiplhmmyriko-ergo?platform=hootsuite
Πηγαν τα στρατα (new ΜΟΜΑ) Και τα εδιωξαν.....![]()
Στην προηγούμενη πλημμύρα στη γέφυρα της Ν. Περάμου έμεινε ένα 4ξονικό του ΕΣ που πήγε για αποκομιδή
όνειρο η νέα ΜΟΜΑ

Εδώ σε ιδιωτική εταιρεία και μπορεί να περάσουν μήνες να εγκριθεί ένα έργο, τι ακριβώς περιμένετε;

Πότε έγινε κάτι τέτοιο και πού;
junior gt έγραψε:rx8_drifter έγραψε:σταλινικος τζουνιορας
Γιατί ρε φίλε?
ναι βέβαια αν μιλούσαμε για δημοκρατία (διακοπή για να γελάσουμε.. ) αυτό που θα έπρεπε να νοιάζει τον βουλευτή είναι το συμφέρον των ανθρώπων που τον ψήφισαν και ανήκουν στην εκλογική του περιφέρεια (πρωτίστως) και το γενικότερο καλό (δευτερευόντως) , οπότε το ελάχιστο που θα έπρεπε να κάνει είναι να ψηφίζει κατά συνείδηση και όχι με τη λογική της συμμορίας
γιατί υποτίθεται ότι υπηρετείς τον λαό, όχι το κόμμα
αυτά βέβαια αν είχαμε δημοκρατία που λειτουργούσε σωστά και όχι τηλεπαιχνίδι όπου κυβερνούν οι μειοψηφίες με βοηθητικές ρόδες
τώρα ο,τι και να ισχύει είναι αδιάφορο, συνεπώς είναι λογικό να συμβαίνει και αυτό που περιγράφεις
red_monster έγραψε:224v έγραψε:red_monster έγραψε:http://www.kathimerini.gr/971751/article/epikairothta/ellada/dhmarxos-mandras-den-exei-arxisei-oyte-ena-antiplhmmyriko-ergo?platform=hootsuite
Πηγαν τα στρατα (new ΜΟΜΑ) Και τα εδιωξαν.....![]()
Στην προηγούμενη πλημμύρα στη γέφυρα της Ν. Περάμου έμεινε ένα 4ξονικό του ΕΣ που πήγε για αποκομιδή![]()
όνειρο η νέα ΜΟΜΑ
Δεν θα διαφωνησω... υπηρετησα 25 μηνες στην 2η Μομα Λαρισας επι χουντας... οπου πραγματικα καναμε δρομους επαρχιακους τοτε, τωρα δεν γνωριζω πως την εχουν οργανωσει... και με τι εξοπλισμο, Φανταζομαι μερικες μπουλντοζες, φορτωτες φορτηγα γκρειντερ οδοστρωτηρες θα εχουν!!!.
Αλλωστε στην επιστρατευση το 74 ολα τα μηχανηματα πηγαν σε αεροδρομια ωστε να μπορουν να επισκευασουν αεροδιαδρομους εαν τους βομβαρδιζαν και ετσι να μπορουν να προσγειωθουν τα δικα μας πολεμικα επιστρεφοντας..
red_monster έγραψε:http://www.kathimerini.gr/971751/article/epikairothta/ellada/dhmarxos-mandras-den-exei-arxisei-oyte-ena-antiplhmmyriko-ergo?platform=hootsuite
Η συγκεκριμένη κυρία είναι ΜΕΓΑΛΟ λαμόγιο εάν θυμάσαι είχε κατηγορηθεί και ακριβώς μετά τις πλημμύρες για αναθέσεις σε ημέτερους κλπ και τα έργα τόσο τα δικά της όσο και της περιφέρειας έχουν κολλήσει γιατί προσπάθησε να τα περάσει με την διαδικασία του κατ'επείγοντος στην ουσία με απευθείας αναθέσεις κλπ κλπ. Έγιναν καταγγελίες και παρεμβάσεις από οργανώσεις εργοληπτών κλπ (όταν έχω χρόνο θα ανεβάσω links) και κάποια έργα που είχαν κανονιστεί αλλιώς θα γίνουν με διαγωνισμούς. Γι'αυτό φωνάζει και η Κυρία για καθυστερήσεις τώρα για να εκβιάσει καταστάσεις.
Γενικώς έγινε μεγάλο πάρτυ με τις πλημμύρες στη Μάνδρα όχι μόνο από τους δήμους αλλά και από την ελεγχόμενη από τη Δούρου περιφέρεια.
R21