Είναι ήδη εξαιρετικό το υπάρχον, απλώς είναι άσχημο.
Αυτό, πραγματικά θα είναι πολύ καλό απ'ό,τι φαίνεται.
κι αν συνυπολογίσουμε πως η επόμενη θα έχει κίνηση εμπρός, τότε μιλάμε για εξαιρετικό αυτοκίνητο
Θα γιομισει ο τοπος σειρες 2!!
.
Γενικά οι BMWάκηδες έχουν να ρίξουν πολύ κωλοτούμπα.
Νέοι ύμνοι στην εμπρός κίνηση έναντι τις πίσω περιμένουν να γραφτούν και να γεμίσουν σελίδες στα φόρα.
Focusman91 έγραψε:http://www.drive.gr/news/nea-montela/nea-bmw-218i-coupe
Θα γιομισει ο τοπος σειρες 2!!
.
Tρελη ξενερα...3κυλινδρο σε coupe Bmw...
Εκτος εαν εχουν εφαρμοσει ολη τους την..."επιστημοσυνη" στο συστημα εξαγωγης-εξατμισης οπως εκαναν στην i8 αλλα το βλεπω πολυ χλωμο...
Μακαρι να εβαζαν τον γνωστο 1600αρη που μπαινει και στην 116i/316i...
EDDIE_147 έγραψε:Νέοι ύμνοι στην εμπρός κίνηση έναντι τις πίσω περιμένουν να γραφτούν και να γεμίσουν σελίδες στα φόρα.
Μπα, δε νομίζω.
Πάντως η εταιρία παρέχει πίσω κίνηση και εξακολουθεί να έχει πολύ καλά μοτέρ.
Το ότι δεν είναι φθηνά ή δε δίνει 350 άλογα στα 1.200 κυβικά με 6 κυλίνδρους, νομίζω δε λέει τίποτα.
Στην ουσία σου λέει, θέλεις καλή μπέμπα...σκάστα!
Nikos! έγραψε:EDDIE_147 έγραψε:Νέοι ύμνοι στην εμπρός κίνηση έναντι τις πίσω περιμένουν να γραφτούν και να γεμίσουν σελίδες στα φόρα.
Μπα, δε νομίζω.
Το ότι δεν είναι φθηνά ή δε δίνει 350 άλογα στα 1.200 κυβικά με 6 κυλίνδρους, νομίζω δε λέει τίποτα.
Αν έχω καταλάβει καλά η Ζ5 θα είναι αντικαταστάτης της Ζ4 και θα έχει εμπρός κίνηση.
http://freedrive.gr/index.php/site/arti ... -Z-ths-BMW
Επιπλέον, η νέα Z5 -όπως και όλα τα μοντέλα που θα ενταχθούν στη Σειρά Ζ- θα είναι προσθιοκίνητη, αφού θα πατά στη νέα πλατφόρμα της βαυαρικής εταιρείας,UKL1.
Αν θεωρούν και αυτό το μοντέλο "φτηνό" τότε τι να πω...
Το λέω αυτό επειδή οι hardcore φίλοι της μάρκας επί αιώνας σνόμπαραν εμπροσθιοκίνητο ανταγωνισμό (Alfa, Audi) μόνο και μόνο για το συγκεκριμένο θέμα.
Τώρα θα αλλαξοπιστήσουν ή θα πουν ότι η εμπρός κίνηση by BMW είναι το 8ο θαύμα;
Γεγονος ειναι παντως, οτι, οπως ανεφεραν και τα παιδια παραπανω, για ενα πραγματικα οδηγοκεντρικο Bmw με την κλασσικη φιλοσοφια, θα πρεπει να τα σκασεις.
Αυτο βεβαια σε χωρες της Νοτιας Ευρωπης, και ειδικα στην δικη μας...μπανανια πλεον, δειχνει ακομα πιο μεγαλο, ως χασμα, μικρων vs μεγαλυτερων-ακριβοτερων εκδοσεων, σε σχεση με τον μεσο Βορειοευρωπαιο, που στο ηλικιακο group των 30's και πανω, δεν προκειται να τον επηρεασει, αφου το αντιστοιχο διαθεσιμο budget, θα του επιτρεπει να ψωνισει απο το...πανω ραφι...
P.S Το τελευταιο παντως με την 3κυλινδρη σειρα 2 coupe, δεν μπορω να το χωνεψω με τιποτα...
Πανε τα ονειρα για μια εστω μτχ 216i...
EDDIE_147 έγραψε:Nikos! έγραψε:EDDIE_147 έγραψε:Νέοι ύμνοι στην εμπρός κίνηση έναντι τις πίσω περιμένουν να γραφτούν και να γεμίσουν σελίδες στα φόρα.
Μπα, δε νομίζω.
Αν έχω καταλάβει καλά η Ζ5 θα είναι αντικαταστάτης της Ζ4 και θα έχει εμπρός κίνηση.
http://freedrive.gr/index.php/site/arti ... -Z-ths-BMWΕπιπλέον, η νέα Z5 -όπως και όλα τα μοντέλα που θα ενταχθούν στη Σειρά Ζ- θα είναι προσθιοκίνητη, αφού θα πατά στη νέα πλατφόρμα της βαυαρικής εταιρείας,UKL1.
Αν θεωρούν και αυτό το μοντέλο "φτηνό" τότε τι να πω...
Το λέω αυτό επειδή οι hardcore φίλοι της μάρκας επί αιώνας σνόμπαραν εμπροσθιοκίνητο ανταγωνισμό (Alfa, Audi) μόνο και μόνο για το συγκεκριμένο θέμα.
Τώρα θα αλλαξοπιστήσουν ή θα πουν ότι η εμπρός κίνηση by BMW είναι το 8ο θαύμα;
Προσωπική μου άποψη, δεν ασχολούμαι με τέτοια Ελληνικά site.
Ας περιμένουμε τον αντικαταστάτη της Ζ4 και να δούμε που θα είναι η κίνηση. Πιστεύω θα παραμείνει πίσω.
Η 1 θα γίνει προσθιοκίνητη και η 2 στη vanοεκδοχή της.
Αλλά δε νομίζω ότι θα αλλαξοπιστήσουν οι BMWάκιδες. Ίσα ίσα, θα τους κράξουν πιστεύω.
Για πιο φτηνά μην απατάσθαι, δεν θα είναι, όλα αυτά τα έξοδα ρ+δ πρέπει από κάπου να βγουν. Μάλλον θα γίνουν ακόμη ακριβότερα τα μεγάλα, τα 'σωστά' Πεμβέ.
Και η κλασσική επωδός, το 80% των κατόχων της παρούσας σειράς 1 νομίζει ότι είναι προσθιοκίνητη, so, big deal.
Sent from Corsair's brick