Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#519020 το μακεδονικό δεν ήταν και πολύ στο χέρι μας πότε θα τελειώσει, τώρα θέλησαν οι ισχυροί τώρα τελείωσε, για τις σχέσεις εκκλησίας-κράτους στην ελλάδα δεν ενδιαφέρονται οι κσένη

συνεπώς θα μπορούσε να πάει όπως τα λοιπά lgbt θέματα, αλλά το πολιτικό κόστος θα ήταν δυσβάσταχτο

θα μπορούσε βέβαια να λειτουργήσει η λογική ας κάνουμε κάτι αριστερό σαν τελευταία ηρωική έξοδο πριν πάμε στα αζήτητα και το 3%, αλλά δεν βλέπω να είναι ακόμα η ώρα :hmmm:

ακόμα και αν χάσουν τις επόμενες εκλογές μπορεί να μείνουν στο προσκήνιο για χρόνια ακόμα

αυτό το χοντρό που είχαν υπουργό παιδείας για τη κόντρα του με την εκκλησία δεν τον τελείωσαν;
μητροπολίτες δεν ενημέρωνε ο τσίπρας για το μακεδονικό αντί για τους άλλους πολιτικούς αρχηγούς; από πού και ως πού λοιπόν ο συγκεκριμένος θα στραφεί ανοικτά κατά της εκκλησίας;
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#519021 Ναι, η καθαίρεση ( :shifty: ) φίλη ήταν μία από τις αμέτρητες ταλιμπανοστιγμές που έχουμε ζήσει στο γιουνάνισταν.

'Εχω τη γνώμη ότι υπάρχει ένα σεβαστού μεγέθους ποσοστό που είναι υπέρ του διαχωρισμού, και μπορεί να αναπτύξει εκλογική δυναμική εάν έρθει προ των εκλογών.
Σκέψου μόνο πώς θα τρέχουν οι πασοκονουδού εάν τους το κάνει και αυτό, θα τους κλειδώσει κυριολεκτικά στο χρονοντούλαπο του συντηρητισμού. :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#519022 Δεν έχω ελπίδες πως θα γίνει κάτι στο θέμα της Εκκλησίας, δεν γίνεται ν' ανοίξει μέτωπο με δαύτους τώρα, γιατί στο Μακεδονικό δεν ασχολήθηκε ιδιαίτερα η επίσημη Εκκλησία, επομένως παίζει να υπήρξε και κάποιου είδους υπόγεια συμφωνία.
Πάντως σε γενικές γραμμές, όσοι αντιδρούν στο Μακεδονικό, γουστάρουν και Εκκλησία, οπότε έχει βάση σαν σκέψη, αλλά και πάλι δεν το βλέπω... :(
Οπότε, θα μείνει η συμφωνία του Μακεδονικού σαν το μόνο πραγματικά θετικό πράγμα που έκαναν οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ (δεν βάζω τώρα τις ασπιρίνες προς κάποιες ομάδες, γιατί δεν αλλάζουν την συνολική εικόνα).
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
diplomat έγραψε:
'Εχω τη γνώμη ότι υπάρχει ένα σεβαστού μεγέθους ποσοστό που είναι υπέρ του διαχωρισμού,

βγες έξω από το παπει (αφού πρώτα πας έξω από τις 203-204 και καταθέσεις στεφάνι στο όνομά μου για τα 1000 χρόνια προσφοράς στο ίδρυμα) προχώρα από λαμπράκη και πέρα και αν δε σε σταυρώσουν ή λιθοβολήσουν με αυτά που λες να μου τρυπήσεις τη μύτη :shifty:
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#519025 Πού το θυμήθηκες το τιμημένο παπεί... άλλο ίδρυμα μας βασανίζει εδώ κι ένα περίπου χρόνο. :lol:

Δεύτερο όροφο δεν σύχναζα, πρώτο - τρίτο (και τέταρτο για σένιες τουαλετίτσες :iconcool: ).
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#519028 Σε πρώτη φάση, τηρώντας τις παραδόσεις του φόρουμ, θ' ανεβάσουμε φωτό από το ίδρυμα...
Μετά, θα ακολουθήσουν οι απειλές.
:ninja:
Άβαταρ μέλους
By Y.V
#519033 Αυτο που θα επηρεασει κοσμο, κατα την γνωμη μου παντα, ειναι αν κινηθουν εντονα, ενεργα και ουσιαστικα στο θεμα των Γερμανικων αποζημιωσεων, που μεχρι τωρα ολες οι κυβερνησεις ηταν μονο λογια για να μην πω ψελισματα, αλλα καμια πραξη πραγματικης διεκδικησης. :s_dunno
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
Y.V έγραψε:Αυτο που θα επηρεασει κοσμο, κατα την γνωμη μου παντα, ειναι αν κινηθουν εντονα, ενεργα και ουσιαστικα στο θεμα των Γερμανικων αποζημιωσεων, που μεχρι τωρα ολες οι κυβερνησεις ηταν μονο λογια για να μην πω ψελισματα, αλλα καμια πραξη πραγματικης διεκδικησης. :s_dunno

καλές οι αποζημιώσεις αλλά θέλουν και ιστοριούλα, αυτό που αντικειμενικά μας χρωστάνε πέρα από κάθε αμφισβήτηση είναι τα δάνεια και κάνουν τους μαλάκες

βέβαια δεν περιμένω ποτέ να τα πάρουμε
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#519038 το μαζί όμως μπερδεύει το πράγμα, καλό θα ήταν αυτά τα 2 να πάνε ξεχωριστά

γιατί στο κάτω κάτω αυτή τη στιγμή μιλάμε για θηριωδίες από άτομα προς άτομα που κυρίως δεν βρίσκονται στη ζωή και στην τελική το θεωρώ και κάπως άδικο να κολλάνε στον τοίχο συνέχεια τους πιο νέους γερμανούς για αυτά που έκαναν οι παππούδες τους και ούτε κι εμείς που ζούμε σήμερα ζήσαμε ή θυμόμαστε αυτά τα έκτροπα. πιο πολύ θα έπρεπε να είμαστε θυμωμένοι με τις προηγούμενες κυβερνήσεις μας που τόσα χρόνια δεν έκαναν τίποτα

τα διακρατικά δάνεια όμως είναι μια άλλη ιστορία, όπως θα κυνηγάνε τα αγέννητα εγγόνια μου για τα χρέη που δημιούργησε η γενιά των προπαππούδων τους (αφού έτσι είναι παγκοσμίως αποδεκτό να συμβαίνει), έτσι θα έπρεπε να αποπληρώσουν και αυτοί τα λεφτά που μας πήραν για να το παίξουν μεγαλέξανδροι

ή τελοσπάντων ας εξεταστούν και τα 2 είμαι μέσα, αλλά ξεχωριστά για να μην έχουμε κακούς συμψηφισμούς, η υπόθεση με τα δάνεια είναι φως φανάρι.. για τα άλλα τράβα βρες γέρους 90 χρονών να σου καταθέσουν..
Άβαταρ μέλους
By red_monster
#519042 "Δουλεύουμε 198 ημέρες το χρόνο για να πληρώνουμε το κράτος"

https://www.liberal.gr/admin/uploads/%C ... theria.pdf

Ούτε καν 200 ρε αρκουδέοι :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By Y.V
QsisVTS έγραψε:το μαζί όμως μπερδεύει το πράγμα, καλό θα ήταν αυτά τα 2 να πάνε ξεχωριστά

γιατί στο κάτω κάτω αυτή τη στιγμή μιλάμε για θηριωδίες από άτομα προς άτομα που κυρίως δεν βρίσκονται στη ζωή και στην τελική το θεωρώ και κάπως άδικο να κολλάνε στον τοίχο συνέχεια τους πιο νέους γερμανούς για αυτά που έκαναν οι παππούδες τους και ούτε κι εμείς που ζούμε σήμερα ζήσαμε ή θυμόμαστε αυτά τα έκτροπα. πιο πολύ θα έπρεπε να είμαστε θυμωμένοι με τις προηγούμενες κυβερνήσεις μας που τόσα χρόνια δεν έκαναν τίποτα

τα διακρατικά δάνεια όμως είναι μια άλλη ιστορία, όπως θα κυνηγάνε τα αγέννητα εγγόνια μου για τα χρέη που δημιούργησε η γενιά των προπαππούδων τους (αφού έτσι είναι παγκοσμίως αποδεκτό να συμβαίνει), έτσι θα έπρεπε να αποπληρώσουν και αυτοί τα λεφτά που μας πήραν για να το παίξουν μεγαλέξανδροι

ή τελοσπάντων ας εξεταστούν και τα 2 είμαι μέσα, αλλά ξεχωριστά για να μην έχουμε κακούς συμψηφισμούς, η υπόθεση με τα δάνεια είναι φως φανάρι.. για τα άλλα τράβα βρες γέρους 90 χρονών να σου καταθέσουν..

Βρε εγω δεν ειχα προθεση να ακριβολογησω στην τακτικη που πρεπει να ακολουθηθει. :lol:
Απλως ηθελα να πω, οτι αν ανοιξουν και διεκδικησουν εντονα και ενεργα και οχι μονο με λογια, αυτα τα δυο θεματα και ιδιως το θεμα του δανειου, θα επηρεαστει θετικα παρα πολύς κοσμος.