- 23 Ιουν 2018, 22:15
η ύπαρξη του ανώτατου ορίου είναι που το κάνει ακόμα πιο αντιλαϊκό
Αλέξανδρε αν η αναδιανομή του πλούτου αφορά το να παίρνουν από αυτόν που βγάζει 30-40-50 χιλιάρικα ας πούμε και να δίνουν κέα και δωρεάν ασφάλιση, αλλά αυτόν που βγάζει το σωστό μαρούλι να του κλάνουν (όχι μόνο επειδή δεν μπορούν να τον αγγίξουν, αλλά επειδή τον υπηρετούν κιόλας, ή επειδή εκεί ανήκουν κάποιοι από αυτούς που κυβερνούν και ας ταϊζουν "εμπαναστατικό σανό" το πόπολο) , να την χέσω
αν δηλαδή ο στόχος μας είναι η μη ύπαρξη μεσαίας τάξης και τράβηγμα των μεσαίων προς τα κάτω (χωρίς βέβαια να βελτιώνεται και η κατάσταση των χαμηλών επί της ουσίας) ενώ παράλληλα οι πραγματικά πλούσιοι να γίνονται πολύ πλουσιότεροι και ισχυρότεροι.. κάτι δεν πάει καλά φίλε..
δεν μου ακούγεται πολύ αριστερό πάντως

τέλοσπαντων, εγώ έχω πολύ συγκεκριμένη άποψη για το πώς πρέπει να είναι η σωστή ελληνική οικονομία και αυτό αφορά την ύπαρξη επιχειρήσεων σαν τη δική σου, γιατί από αυτά ζω στην τελική (πες ότι υπάρχει και προσωπικό συμφέρον) , τώρα αν εσύ δεν ψήνεσαι οκ δικαίωμα σου.. μοιράσου τον "πλούτο σου", άλλωστε πολλοί είναι της άποψης να πεθάνει η κατσίκα του γείτονα, εδώ μέχρι και για αυτοκίνητα έχουμε ακούσει επιχειρήματα..
καθηγητές τρεις και εχάθη η πατρίς