Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By stavrosg
#46025 Ο ΦΕ έχει προθεσμία πληρωμής την "τελευταία ημέρα του μήνα"¨ενώ ο ΕΝΦΙΑ λήγει την "τελευταία εργάσιμη ημέρα του μήνα" (και σιγά σιγά μαζεύονται όλες οι διατάξεις σε αυτό το πνεύμα)
Άβαταρ μέλους
ByF&G
#46447 Κανω φορολογικη δηλωση μαζι με τη γυναικα πληρωνει η γυναικα με το αναλλογο κωδικο και φαινεται στο λογιστη μου και στο συστημα οτι χρωσταω του θανατα εγω. Η συζυγος δηλ που πληρωσε φαινεται ξοφλημενη μονο αυτη ενω στις πληρωμες ηταν συνολικα ποσα και των δυο και απο την αλλη τωρα δεν μπορει να κανει τη παραμικρη ρυθμιση γιατι χρωσταω εγω.Ζητω η τρελα. Στον ΦΕ εχουμε κοινο κωδικο . Αυτο ειναι κρατος.
:s_crazy
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#46463 Αναφορικά με τη φορολογική ενημερότητα (χρέη προς το δημόσιο καλύτερα), βρήκα και αυτό (pdf), με ημερομηνία 10/11/2014. Τώρα αν ισχύει στην πράξη είναι άλλο θέμα :lol:
Άβαταρ μέλους
By drdino
#46502 Αναμφισβήτητα, μάλλον όμως έχει κι η γυναίκα σου :lol:
Άβαταρ μέλους
By stavrosg
#46512 Μήπως έγινε καμιά πατάτα με τον κωδικό πληρωμής και δεν περάστηκαν τα € στο χρέος; Γνώμη μου, αν έχουν πληρωθεί και εμφανίζονται απλήρωτα, να κάνετε μια επίσκεψη στη ΔΟΥ με τα αποδεικτικά πληρωμής ανα χείρας για να ξεκαθαριστεί το θέμα...
Άβαταρ μέλους
ByF&G
#46535 Φαινεται ξεχρεωτη η συζυγος και οχι εγω ως κυριος της Δηλωσης. Ο λογιστης μου ειπε πως στην εφορια θα ξεκαθαριστει το θεμα μιας και εκει φαινονται οι συναλλαγες ξεκαθαρα.
.
Άβαταρ μέλους
ByF&G
drdino έγραψε:Αναμφισβήτητα, μάλλον όμως έχει κι η γυναίκα σου :lol:

Μπορει. Παντως το δικο μου σχεδιο λεει χωριστες δηλωσεις .
Θες να με χωρισεις ε? :inlove: :roll:
Άβαταρ μέλους
By Dodger
#51470 Ερώτηση: μπορώ να τυπώσω εκκαθαριστικό από το gsis? Θέλω να ανοίξω λογαριασμό μισθοδοσίας και μου ζητάνε εκκαθαριστικό πλην των άλλων. Μπορείτε με κάποιο link ή βήμα βήμα;

edit:

Το βρήκα μάγκες :)
Άβαταρ μέλους
By famas
#51831 Δεν είναι ακριβώς φορολογικό, αλλά όσοι κάναν δουλειές με το δημόσιο, από το πιο μικρό τιμολόγιο, έβλεπαν ένα κατεβατό κρατήσεις στις πληρωμές τους, τα οποία δεν μπορούσαν να τα εκπέσουν. Παλαιότερα (10 χρόνια πριν) ήταν πολύ χειρότερα, αλλά και τώρα είχαν απομείνει καμποσοι φορείς που τσιμπούσαν με πρώτο το ΜΤΠΥ. Τώρα όμως από 1-1-2015 τέλος.
Εδώ η εγκύκλιος που είχε πρωτοδημοσιευθεί(είναι απίστευτος ο αριθμός των επιβαρύνσεων)
http://www.taxheaven.gr/laws/circular/view/id/18841
κι εδώ το έγγραφο του ΜΤΠΥ με χαρακτηριστικά ορθογραφικά λάθη.
http://www.mtpy.gr/documents/%CE%9A%CE% ... %CE%A5.pdf
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#51833 ακομα δεν μου εχουν εκκαθαρισει τη φορολογικη μου δηλωση.Συμβαινει και σε αλλους αυτο? και αλλες φορες με εχουν αργησει,αλλα 15 Δεκεμβρη δεν ειχαμε φτασει ποτε χωρις εκκαθαριση. :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
#51836 Ήσουν κάποια ειδική περίπτωση (πχ έλεγχος, αναπηρία κλπ) ή έτσι? Πήγαινε στο γραφείο εισοδήματος της ΔΟΥς σου με αποδεικτικό κατάθεσης απ' το TAXISnet και ρώτα τους...