Govus έγραψε:Σχεδόν 360.000 πελάτες σε εναλλακτικούς είναι λίγοιΔεν νομίζω πως είναι σωστά τα στοιχεία σου, ειδικά για το μερίδιο της Protergia:;
Υ.Γ. : η Protergia μόνο έχει το 25% εξ' αυτών...
https://banks.com.gr/mono-to-polytechne ... energeias/
Η ΔΕΗ έχει πάντα παραπάνω από το 80% των καταναλωτών. Και το ποσοστό δεν πέφτει με τίποτε. Τώρα, για ποιο λόγο να μην θέλουν να φύγουν αν είναι τόσο μεγάλες ευκαιρίες, δεν το κατέχω...
Αυτό που ρώτησα είναι γιατί (επιμένεις να) αναφέρεσαι υποτιμητικά στους ιδιώτες, ακόμα κι αν έχουν πελατολόγιο σχεδόν 360.000 "ρολογιών" και ενώ η ΔΕΗ "υποχρεούται"* μνημονιακά να φτάσει σε μερίδιο 62,24% φέτος και κάτω του 50% στο τέλος του '19...
*έντιτ : ούτε οι τροϊκανοί δεν περιμένουν πως θα γίνει αυτό

Υ.Γ. : στο γιατί δεν φεύγουν από τη ΔΕΗ με τους αναμενόμενους (σε υγιείς αγορές...) ρυθμούς, μια περιεκτική εξήγηση είναι :
Σύμφωνα με όλες τις εκτιμήσεις, ο βασικός λόγος για την αργή μείωση των μεριδίων της ΔΕΗ σχετίζεται με την έκπτωση του 15% που έχει εισάγει από τον Ιούλιο του 2016 η δεσπόζουσα επιχείρηση για τους καλοπληρωτές πελάτες της. Με τον τρόπο αυτό η δεσπόζουσα επιχείρηση υφίσταται μεν ζημιές (που καταγράφονται στα αποτελέσματά της) (σημείωση :) , αλλά έχει υψώσει τείχος στην ανάπτυξη των εναλλακτικών παρόχων.
https://www.ftinorevma.gr/news/nea-ptos ... ese-sto-82
Επίσης, αν η ΔΕΗ με το 15% ζημιώνεται, πώς οι εναλλακτικοί που υπόσχονται καλύτερες ακόμη τιμές, δεν μπαίνουν μέσα;
Τα στοιχεία σου με τα στοιχεία μου, δεν λένε διαφορετικά πράγματα πάντως. Η ΔΕΗ έχει μερίδιο πάνω από 80% σύμφωνα με όλα τα στοιχεία.
Τέλος, οι μνημονιακή υποχρέωση, δεν βλέπω γιατί να αφορά τον απλό καταναλωτή: θα αλλάξει κάποιος πάροχο επειδή το γράφει στο μνημόνιο; Αυτό είναι πρόβλημα της κυβέρνησης που το υπέγραψε, όχι των καταναλωτών.
Εγώ υπολογίζω περίπου 10-15€ το μήνα να γλυτώνω.
Και στην τηλεφωνία δε νομίζω να έχουν μεγαλύτερες διαφορές....
Και το έκανα και δοκιμαστικά γιατί ούτως ή άλλως συνεργάζομαι μαζί τους στη δουλειά και έχω account manager να με εξυπηρετεί αλλά δεν ήθελα να τον χώσω για προσωπικό ζήτημα.
Deleted User 1 έγραψε:Σημασία έχει να μην πληρώνεις όσο γίνεται τα ταγάρια τους ΔΕΚΟτζήδες.
Συμφωνώ....
Andreasdik έγραψε:Deleted User 1 έγραψε:Σημασία έχει να μην πληρώνεις όσο γίνεται τα ταγάρια τους ΔΕΚΟτζήδες.
Συμφωνώ....
E πληρώνετε τους άγιους ιδιώτες.
elteo έγραψε:Andreasdik έγραψε:Deleted User 1 έγραψε:Σημασία έχει να μην πληρώνεις όσο γίνεται τα ταγάρια τους ΔΕΚΟτζήδες.
Συμφωνώ....
Τιμής ένεκεν για τον Eddie που λείπει:
elteo έγραψε:Andreasdik έγραψε:Deleted User 1 έγραψε:Σημασία έχει να μην πληρώνεις όσο γίνεται τα ταγάρια τους ΔΕΚΟτζήδες.
Συμφωνώ....
Από το να πληρώνω το ΔΕΗτζη, 1000 φορές να πληρώνω τους απαταιωνίσκους τους εναλλακτικούς. Τουλάχιστον αυτοί μου κάνουν και κάνα πέσιμο στο linkedin και παίζει να φάμε και κάνα ψωμάκι από εκεί.
Deleted User 1 έγραψε:elteo έγραψε:Andreasdik έγραψε:Deleted User 1 έγραψε:Σημασία έχει να μην πληρώνεις όσο γίνεται τα ταγάρια τους ΔΕΚΟτζήδες.
Συμφωνώ....
Από το να πληρώνω το ΔΕΗτζη, 1000 φορές να πληρώνω τους απαταιωνίσκους τους εναλλακτικούς. Τουλάχιστον αυτοί μου κάνουν και κάνα πέσιμο στο linkedin και παίζει να φάμε και κάνα ψωμάκι από εκεί.
Αν δεν ήταν δημόσια επιχειρηση θα είχε φαληρίσει προ πολλού....
Και οι συνδικαλιστες θα ήταν σαν τον απατεώνα παραπάνω στα εξοχικά τους.

;
)