Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Serf
#51751 Πολύ πιθανό. Σήμερα με κάλεσαν από τη Wind (από το site) και κανονίσαμε να μου παραδοθεί η κάρτα χωρίς καμία αναφορά σε διμηνιαίο συμβόλαιο...
Άβαταρ μέλους
By nass
#51780 Τι νομίζετε ότι πρέπει να κάνει συγγενικό μου πρόσωπο, στο οποίο συνέβη το ακόλουθο ?

Ηταν στη Forthnet + Nova (μόνο για να βλέπουν Disney Channel τα παιδιά του) και έφυγε και πήγε στη CYTA με 2ετές συμβόλαιο (στην αρχή για double play και όταν θα συνδεόταν θα το αναπροσάρμοζαν σε triple play). Παρά τα όσα έγραφε το site της CYTA, διαπιστώθηκε τελικά όταν έγινε η αρχική σύνδεση, ότι δεν υπήρχε τεχνική δυνατότητα για IP TV στην περιοχή του. Με αποτέλεσμα να μείνει όχι μόνο χωρίς Nova αλλά χωρίς και τηλεόραση!

Να διαπραγματευτεί μαζί τους κάποιους έξτρα όρους (πχ. έδιναν μαζί ένα τάμπλετ, να ζητήσει 2ο, εννοείται ότι θα τους ζητήσει αποκωδικοποιητή για να βλέπει TV μέσω Digea)
Να μειώσει τη διάρκεια του συμβολαίου ?
Να σηκωθεί να φύγει ?
Άβαταρ μέλους
By red_monster
Serf έγραψε:Χθες πέρασα από κατάστημα Wind για τον ίδιο λόγο (μεταφορά συμβολαίου Vodafone σε F2G). Όμως, με ενημέρωσαν ότι πλέον όλες οι εταιρείες απαιτούν τουλάχιστον δίμηνο συμβόλαιο για να σε πάνε σε κάρτα (προφανώς συνεννοημένες). Και μου ανέφεραν ως ελάχιστον ένα πρόγραμμμα με ~€21/μήνα. Όταν επέστρεψα σπίτι, μπήκα στο site της Wind, δε βρήκα κάποιον αντίστοιχο περιορισμό κι έκανα online αίτηση για μεταφορά σε F2G. Και τώρα περιμένω να επικοινωνήσουν μαζί μου τηλεφωνικώς...

πωλούνται συλλεκτικές :rtfm: κάρτες όλων των εταιριών χωρίς απαίτηση 2μηνου συμβολαίου με τον πάροχο... πληροφορίες, εντός :rtfm:

:shifty:

:lol:
Άβαταρ μέλους
By The Ace
#51790 Πλάκα-πλάκα με ψήσατε να το γυρίσω σε κάρτα :ninja:

Ο τελευταίος μου λογαριασμός δεν μου έκατσε καθόλου καλά (παρά το 56% και 52% που έχουμε εγώ και η σύζυγος), και κοιτώντας λίγο το CU βλέπω ότι με 10€ ανανέωση στο JustSurf και ένα πακετάκι Combo600 λογικά θα είμαι κομπλέ και θα μου μένουν και 2€ στη κάρτα (τι θα τα πρωτοκάνω να μου πεις.....). Δεν έχω κάτσει να υπολογίσω ακριβώς το σύνολο λεπτών, SMS και MBs που έχω λαμβάνειν από online + Voda app στη 10€ κάρτα, παραπάνω δεν θα έχω από ότι με το σημερινό συμβόλαιό μου, αλλά οι καιροί απαιτούν δραστικά μέτρα πλέον....

Όποιος έχει εμπειρία από CU, πακέτα και ενεργοποιήσεις, ας κάνει μια Mini ανάλυση και για μας τους μη-φοιτητές (δηλαδή μην πεταχτεί κανάς μικρός και αρχίσει τα "με το φοιτητικό πακέτο έχω 4ΤΒs τζάμπα" :lol: )
Άβαταρ μέλους
By Mark
#51823 Θα ενεργοποιήσεις πρώτα το just surf bonus. Με αυτό παίρνεις 500mb με ανανέωση 10€ ή 1000mb με ανανέωση 20€. Αν η ανανέωση γίνει ηλεκτρονικά με πιστωτική/χρεωστική παίρνεις άλλα 250mb. Αν θες μετά να έχεις αρκετά λεπτά και SMS με το υπόλοιπο που έχεις θα αγοράσεις το CU combo 600 μέσω της εφαρμογής my Vodafone (από τη σελίδα τους ή μέσω τηλεφώνου έχει διαφορετικές παροχές αν θυμάμαι σωστά). Κοστίζει 7€ και θα σου δώσει 400' προς όλους, 300' σε CU, 100sms προς όλους, 500 SMS προς CU και αλλά 60mb. Αν δεν σε ενδιαφέρουν όλα αυτά, με 5€ παίρνεις το talk2Vodafone 300 και έχεις 300' προς όλους και 200' προς Vodafone. Τέλος με 7€ το talk2Vodafone 600 σου δίνει 400' προς όλους και 300' προς Vodafone.

< G μου
Τελευταία επεξεργασία από Mark και 15 Δεκ 2014, 18:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By g8777
#51826 Ace ειμαι ο ανθρωπος σου.Με μια ανανεωση των 10 ευρω (=8 κομμακατιευρω στην μπανκα ) παιρνω κατευθειαν 500 MB και 3 αλλα ατομα απο 100 MB λογω CU Παρε να χεις.
(Μπορεις βεβαια αντι για 500MB να εχεις 120' προς Voda).
Oσο για προγραμμα ομιλιας επιλεγω το TALK 2 VODAFONE 600 με τα 7 ευρω (300' προς όλη τη Vodafone + 300'προς όλους, + 100' ακομα προς ολους αν επιλεξεις on line επιλογη προγραμματος -που θα το επιλεξεις, γιατι θα εγγραφεις απο την πρωτη στιγμη στο site του CU :rtfm: )

Σουμα:
Με 10 ευρω:
300 προς Voda +400 προς ολους +500 MB + 100 x οσα ατομα σου δινουν εσενα MB.

Kαι στους 4 μηνες, οταν απο τα 1κομματοσακατι ευρω που σου μενουν τον μηνα, διαλεγεις το ιδιο προγραμμα χωρις καρτα (αλλα και χωρις τα 500mb, οποτε φροντισε να χεις πολλους καρτοφιλους :lol: ).

Α, και με 1 ευρω τον μηνα μπορεις να ζητησεις την υπηρεσια Voda@home:
Μια εκπροσωπος της εταιρειας ερχεται στον χωρο σου και αναλαμβανει αυτη την ανανεωση της καρτας (1 εκπροσωπος /καρτα).
Άβαταρ μέλους
By JBT
#51828 Όλα αυτά είναι με 3λεπτη χρέωση όμως ε; παραμένει η Q η μοναδική με χρέωση ανά δευτερόλεπτο;
Άβαταρ μέλους
By elteo
Mark έγραψε:Θα ενεργοποιήσεις πρώτα το just surf bonus. Με αυτό παίρνεις 500mb με ανανέωση 10€ ή 1000mb με ανανέωση 20€. Αν η ανανέωση γίνει ηλεκτρονικά με πιστωτική/χρεωστική παίρνεις άλλα 250mb.

< G μου

Πολύ ενδιαφέρον. Θέλω να πάρω μία έξτρα μόνο για data. To just surf bonus πως το ενεργοποιείς; Εχει android app φαντάζομαι η voda έτσι;
Άβαταρ μέλους
By Mark
#51835 Ναι το πιο εύκολο είναι με την εφαρμογή. Τικ σε ότι θέλεις και τέλος. Βασικά σου δίνει 2 επιλογές για bonus με ανανέωση. Το just surf που είπα πριν ή το bonus 120 ή 240' αντίστοιχα προς Vodafone. Όταν παίρνεις το νούμερο έχει ένα από τα 2 ενεργοποιημένα. Ανάλογα να το πιο θέλουμε το φτιάχνουμε στη συνέχεια.

< G μου
Άβαταρ μέλους
By funkyreverend
#51838 Ace, δεν σου είπαν επίσης ότι όσα λεπτά ή ΜΒ δεν ξοδεύονται μεταφέρονται από μήνα σε μήνα, αρκεί να φροντίζεις να βάζεις ευρώ πριν το πέρας των 30 ημερών.
Άβαταρ μέλους
By xenos
#52005 Αυτο με τα 1000' προς όλους στο f2go που το βλεπω στο site της wind? θα ισχύει μόνιμα ή τα αλλάζουν συνέχεια;

< >
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
#52064 Θα σταματήσω και τα δυο συμβόλαια στο κινητό μου και της γυναίκας μου, λόγω εταιρικού, να τα κάνω καρτοκινητά αλλά δε ξέρω τι να βάλω. Θα παραμείνω στο cosmote.

Για πείτε απόψεις. :hmmm: