bujinkan έγραψε:Το ότι απάντησες μετά από λίγη ώρα ενώ τα βίντεο έχουν μεγάλη διάρκεια δείχνει ότι ούτε καν μπήκες στον κόπο να.τα δεις ...
Οπότε άστο δεν υπάρχει λόγος από μέρους μου να συνεχίσω τη συζήτηση
Πίστευε ότι θες
< >
Προφανώς και δεν πρόκειται να ασχοληθώ με βιντεάκι από τον πρωινό καφέ ή με βιντεάκι με διάλεξη από κάποιον που πλουτίζει από αυτό! Κανένα από αυτά δεν είναι απόδειξη! Εκτός και αν αναφέρονται σε δημοσιευμένες μελέτες και έρευνες, οπότε θα σου ζητούσα να μου κάνεις τη χάρη και να βρεις τα συγκεκριμένα paper.
Περιμένω να πειστώ από ΔΕΔΟΜΕΝΑ! Ούτε από προσωπικές εμπειρίες, ούτε από παρουσιάσεις σε πρωινές εκπομπές. Μέχρι να στηρίξεις τα λεγόμενά σου σε δεδομένα, αυτά που λες είναι μία άποψη.
Δεν πιστεύω σε τίποτα, γνωρίζω βάσει δεδομένων.
bujinkan έγραψε:Ο τύπος εάν λέω εάν μπήκες στον κόπο να δεις το βίντεο είναι κανονικός γιατρός σπουδαγμενος αλλά και εσύ και ο άλλος σιγά μην το είδατε άντε μα.είδατε ένα λεπτό το πολύ ..Οπότε μην μιλάς για ίντερνετ διότι πολύ απλά η ημιμάθεια είναι χειρότερη από την αμάθεια
< >
Δεν πα νά'ναι και ο θεός ο ίδιος!
ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ;;;; ΠΟΥ;;; Στο ότι το έκαναν οι Ινδοί πριν 280.000 χρόνια;;; Εδώ άλλοι γιατροί (εξίσου σπουδαγμένοι) κάνουν ομοιοπαθητική...
Θέλω να δω μελέτες και ΔΕΔΟΜΕΝΑ Και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ:
bujinkan έγραψε:https://amp-livescience-com.cdn.ampproject.org/v/s/amp.livescience.com/42153-ayurveda.html?usqp=mq331AQCCAE%3D&_js_v=0.1#referrer=https://www.google.com&_tf=From%20%251%24s
< >
Τώρα λοιπόν μπορούμε να μιλήσουμε.
Όπως λοιπόν φαίνεται από τις 2-3 μελέτες που σημειώνονται στο site, υπάρχουν ενδείξεις πως η αγιουβέρδα είναι αποτελεσματική (από αρκετά μέχρι όσο και η ιατρική), ωστόσο:
But such studies are few and far between, according to the WHO, which notes that there are currently no published studies that have tested Ayurveda as a whole system, nor are there many studies that have tested multiple Ayurvedic treatments in the management of a specific disease.
Και φυσικά, όπως σημειώνει και μία εκ των μελετών:
This study demonstrates that double-blind, placebo-controlled, randomized studies are possible when testing individualized classic Ayurvedic versus allopathic treatment in ways acceptable to western standards and to Ayurvedic physicians. It also justifies the need for larger studies.
ΜΑΚΑΡΙ λοιπόν να αποδειχθούν όλα αυτά και ΜΑΚΑΡΙ η αγιουβέρδα όντως να είναι το ίδιο αποτελεσματική με την ιατρική και με λιγότερες παρενέργειες. Μέχρι στιγμής όμως έχουμε απλά κάποιες ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ από μικρές έρευνες για 1-2 ασθένειες που μας δείχνουν ότι ΜΑΛΛΟΝ κάτι υπάρχει εκεί. ΜΑΚΑΡΙ να υπάρχει, αλλά μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάτι άλλο από αμυδρές ενδείξεις. ΕΛΠΙΖΩ να γίνουν όντως οι μελέτες που χρειάζονται. Φυσικά εάν κάτι δημοσιεύεται στο journal που έχει το ίδρυμα για την αγιουβέρδα, αυτό μας βάζει σε σκέψεις (αν και οι δύο μελέτες που είδα δεν ήταν από εκεί).
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ όμως μιλάμε με δεδομένα πλέον.
21 quadra έγραψε:Πάνω σε αυτό που λέει ο Κιούσης, έχω φιλαράκι που δουλεύει 40 χρόνια σε μεγάλη φαρμακαποθήκη ( μόλις βγήκε στη σύνταξη ) και μου λέι ότι τα τελευταία χρόνια με την κρίση τα ψυχοφάρμακα έχουν χτυπήσει ταβάνι, 20 φορές επάνω κατανάλωση από τα προηγούμενα χρόνια προ κρίσης, οι ουσίες γενικά είτε είναι με συνταγή γιατρού ή συνταγή πεζοδρομίου δεν λύνουν τα προβλήματα ούτε οδηγούν κανέναν στην ευτυχία, απλά τα κουκουλώνουν μέχρι να σε κάνουν ζόμπι για να πίνουν οι άλλοι στη υγεία των κορόϊδων.
Τα φάρμακα δεν είναι για να βρεις την ευτυχία, είναι για να αντιμετωπιστούν συγκεκριμένες ασθένειες.
Προφανώς και γίνεται κατάχρηση, αλλά δεν φταίνε τα φάρμακα ούτε η επιστήμη γι' αυτό.
Peugeot 206 1.6 110ps
Citroen C4 Picasso 1,8
MWB 320i Ε90
Now:
Audi A3 1,6 FSI =>