Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By Thomas_C200K
224v έγραψε:απο σημερινη απογευματινη βολτα στο καλαμακι.

...

:inlove: :inlove: :inlove:
Άβαταρ μέλους
By 224v
Thomas_C200K έγραψε:

...

:inlove: :inlove: :inlove:

εχω αλλες 15 μερες για βολτες μετα παλι στην υπνωση, εκτος αν αλλαξουν την δυνατοτητα να εχω νουμερα για οσο διαστημα θελω μεσα στον χρονο... ολο λενε αλλα δεν βλεπω να παιρνουν αποφαση...
Άβαταρ μέλους
By junior gt

Εικόνα

Αμαξάρα :) :) :)
Άβαταρ μέλους
By pjathan
#51753 ....................
Τελευταία επεξεργασία από pjathan και 15 Δεκ 2014, 15:23, έχει επεξεργασθεί 5 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By Zorz
drdino έγραψε:Δεν κρύβει, προσθέτει :lol:

Ναι, αν όντως αλλάξεις τις μονάδες μέτρησης. Απλά η πρώτη έμφυτη αντίδραση όταν ακούσεις κάτι ανάλογο (αναφορά σε χιλιόμετρα σε νησιώτικο αμάξι) είναι ότι έχει ΧΥΖ μίλια και όχι ΧΥΖ χιλιόμετρα που μπορεί να ειπωθεί εκ παραδρομής ή εκ του πονηρού.

Εξακολουθώ να μη καταλαβαίνω σε τι εξυπηρετεί όμως στη πράξη. :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By drdino
#51757 Εγώ πάλι δεν καταλαβαίνω πού κολλάς, άκου κει εκ του πονηρού :lol: Φυσικά και αλλάζει η μονάδα μέτρησης, λες να έμεναν τα νούμερα ίδια; :dizzy: Με βολεύει στον υπολογισμό της κατανάλωσης μιας κι έτσι ο υπολογιστής τα βγάζει σε λίτρα/ 100 χλμ αντί για mpg και βολεύει και στην εισαγωγή στο πρόγραμμα συντήρησης που χρησιμοποιώ.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
JasonLouk έγραψε:Δεν σε αφήνουν να τα βγάλεις ακόμα(?) αυτά ή τα κρατάς για προστασία του χρώματος;

Τα έχω βγάλει προ πολλού. Είναι flashback η φωτογραφία :innocent: (όχι ότι θα με χάλαγε να τα έχω πάνω για προστασία... αλλά, όπως σωστά προέβλεψες, δεν επιτρεπόταν να τα κρατήσω)
Άβαταρ μέλους
By Marios
Scotch έγραψε:
JasonLouk έγραψε:Δεν σε αφήνουν να τα βγάλεις ακόμα(?) αυτά ή τα κρατάς για προστασία του χρώματος;

Τα έχω βγάλει προ πολλού. Είναι flashback η φωτογραφία :innocent: (όχι ότι θα με χάλαγε να τα έχω πάνω για προστασία... αλλά, όπως σωστά προέβλεψες, δεν επιτρεπόταν να τα κρατήσω)

Πάντα το είχα απορία, τι παίζει με αυτές τις διαφημίσεις. Έχεις κάποια έκπτωση όταν το αγοράζεις, ή κάποιο άλλο όφελος;
Άβαταρ μέλους
By elteo
#51793 Εκπτωση στην τιμή αγοράς από όσο θυμάμαι αλλά είχες την υποχρέωση να έρχεσαι σε κάποιες συνάντησεις μαζί με άλλους ώστε να γίνεται μπούγιο και αντίστοιχη διαφήμιση.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#51794 Στο συγκεκριμένο είχα γύρω στα 2.300 έκπτωση, αν θυμάμαι καλά, και την υποχρέωση να πηγαίνω σε διάφορες εκδηλώσεις που θα με καλούσαν. Η διάρκεια του συμφωνητικού ήταν 1 έτος, με κάλεσαν 2 φορές και δεν πήγα σε καμία, χωρίς συνέπειες (κάποιοι που πήγαν δεν πέρασαν άσχημα). Τελικά ήταν καλό deal και σίγουρα αν έβρισκα κάτι αντίστοιχο θα το επαναλάμβανα.