Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By elteo
Hellenic tifosi έγραψε:
Η ελευθερία της έκφρασης πρέπει να είναι σεβαστή, αρκεί να μην παρακινεί άμεσα σε πράξεις βίας, πολλώ δε μάλλον σε κατάλυση του πολιτεύματος. Με άλλα λόγια, αν λες "ζήτω η Χούντα", είσαι μεν ηλίθιος και φασίστας, αλλά πρέπει να είναι σεβαστή η ελευθερία σου να το πεις. Αν όμως πεις "πάμε να κόψουμε το λαρύγγι στην κυβέρνηση και να καταλύσουμε τη δημοκρατία", είσα για μπουζούριασμα.

Αυτό ακριβώς!
Άβαταρ μέλους
By rafi
Hellenic tifosi έγραψε:Μπορεί ο Τζέισον Αντιγόνη να είναι πυροβολημένος, αλλά δε νομίζω ότι θα έβλαπτε ούτε κουνούπι, σε πλήρη αντίθεση με τα λεβεντόπαιδα με τις μαύρες μπλούζες, που έλεγε και ο φίρερ.

Η ελευθερία της έκφρασης πρέπει να είναι σεβαστή, αρκεί να μην παρακινεί άμεσα σε πράξεις βίας, πολλώ δε μάλλον σε κατάλυση του πολιτεύματος. Με άλλα λόγια, αν λες "ζήτω η Χούντα", είσαι μεν ηλίθιος και φασίστας, αλλά πρέπει να είναι σεβαστή η ελευθερία σου να το πεις. Αν όμως πεις "πάμε να κόψουμε το λαρύγγι στην κυβέρνηση και να καταλύσουμε τη δημοκρατία", είσα για μπουζούριασμα.
Μα πραγματικα δεν ειναι θλιβερο που λογια σαν τα παραπανω πρεπει να τα επαναλαμβανουμε σε ατομα τα οποια εχουν κλεισει και τα 18; Τοσο πολυ εχει χαζεψει ο κοσμος ρε γμτ;

.
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
mirage έγραψε:Το είπαν κι άλλοι. Θα το πώ κι εγώ. Μπορεί να φταιει η ζέστη αλλα θα πρότεινα να το ψαξεις λίγο γιατι κινείσαι σε επικίνδυνα μονοπάτια.

μπορεί αυτό, μπορεί να έχεις έρθει σε απόγνωση από τους φασίστες που περιβάλλεσαι και να βλέπεις παντού τέτοιους

να σου πω πάντως καρφί δεν μου καίγεται αν μπορεί να λέει ελεύθερα τη γνώμη του ή όχι ο μπαρμπαρούσης και ο κάθε μπαρμπαρούσης, το ποιος τη λέει και πόσο ελεύθερη είναι είναι κάτι που μπορούμε να καταλάβουμε εάν φυσικά το θέλουμε

αλλά για έναν απλό άνθρωπο σαν κι εμένα τα πράγματα είναι δύσκολα, γιατί μπορεί να οδηγηθώ σε επικίνδυνα μονοπάτια :lol: δεν είναι να πεις ότι θα έχω και κάποιον να μαζευτεί να κάνει πορεία για μένα, έστω για το γαμώτο να νιώσω λίγο λαϊκός ήρωας
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#517039 Πάντως όπως δείχνουν τα πράγματα, αν είναι ένας από τους δύο που φέρθηκε εντελώς ΑΔΕΡΦΙΣΤΙΚΑ, αυτός είναι ο Μπαρμπαρουσης.
Δεν μου κάνει εντύπωση : είναι χαρακτηριστικό του συναφιου του.
Άβαταρ μέλους
By italakias
Asimov έγραψε:Πάντως όπως δείχνουν τα πράγματα, αν είναι ένας από τους δύο που φέρθηκε εντελώς ΑΔΕΡΦΙΣΤΙΚΑ, αυτός είναι ο Μπαρμπαρουσης.
Δεν μου κάνει εντύπωση : είναι χαρακτηριστικό του συναφιου του.

Εχεις δικιο.
Στα λογια ολοι καλοι ειναι, στα δυσκολα ομως το βαζουν στα ποδια.
Εκτος απο ελαχιστους. :shifty:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#517052 Μεγάλη επιχείρηση της ΕΛΑΣ για τον εντοπισμό του Κώστα Μπαρμπαρούση - Άγρια καταδίωξη στην Εθνική Οδό Αθηνών - Πατρών - Ένταλμα σύλληψης για τον -πρώην χρυσαυγίτη- βουλευτή μετά το κάλεσμα για... πραξικόπημα στην Βουλή
Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη επιχείρηση της Αστυνομίας στην Αιτωλοακαρνανία, για τον εντοπισμό και την σύλληψη του βουλευτή, Κώστα Μπαρμπαρούση. Νωρίτερα, από την εισαγγελία ασκήθηκε ποινική δίωξη για το κακούργημα των προπαρασκευαστικών πράξεων εσχάτης προδοσίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του NewsIt.gr, ο βουλευτής κρύβεται σε χωριού του Μεσολογγίου, με τις έρευνες να επικεντρώνονται στην ευρύτερη περιοχή.

https://www.newsit.gr/politikh/megali-e ... i/2556265/
Άβαταρ μέλους
By junior gt
21 quadra έγραψε:Aπορία, αν τη δήλωση Μπαρμπαρούση την έκανε μέσα στη βουλή ο Jason Αντιγόνη θα τον συνελάμβαναν ?

Οχι :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By pipinos1976
#517061 Δεν έχω παρακολουθήσει την κουβέντα, αλλά παραθέτω δύο αποσπάσματα από ειδήσεις που είναι για γέλια και για κλάματα:

Αρχίζω από το σημερινό
http://www.zougla.gr/greece/article/katadioksi-mparmparousi-apo-tin-elas-stin-e8niki-odo

σε βάρος του οποίου έχει ασκηθεί δίωξη για εσχάτη προδοσία μετά την πρωτοφανή παρέμβασή του στην Ολομέλεια της Βουλής όταν διέταξε τον στρατό να πραγματοποιήσει πραξικόπημα και να συλλάβει τους πολιτικούς και πολιτειακούς παράγοντες.

Ας αφήσουμε στην άκρη το θέμα ότι πραγματικά οι περισσότεροι (αν όχι όλοι) πολιτικοί από το 1974 και μετά πρέπει να εξαφανιστούν με αυτά που έχουν κάνει. Ο Μπαρμπαρούσης, αυτό που έκανε, σε σημείο υπερβολής βέβαια, ήταν να εκφράσει αυτό που σκέφτονται πολλοί: να βρεθεί κάποιος να τους μαζέψει μήπως και αρχίσουμε να γινόμαστε κράτος (λέμε τώρα). Βρήκαν, λοιπόν, ευκαιρία να χτυπήσουν την ΧΑ και άρχισαν τα όργανα. Πώς, όμως, θα δικαιολογηθεί η πορεία αυτή; Βάζουμε τους γνωστούς υπαλλήλους, που μας έχουν εξυπηρετήσει και στο παρελθόν, να γράφουν αρλούμπες. Γράφουν, λοιπόν, περί διαταγής προς τον στρατό (προτροπή, ευχή, σκέψη ναι, διαταγή πώς προκύπτει;), ώστε να τον κυνηγήσουν και να πετάξουν εκτός διαδικασίας και την ΧΑ = ευκολάκι να περάσουμε τα πάντα, αντίστοιχο της κίνησης ΑΝΕΛ να μην ψηφίσουν συμφωνία, αλλά να στηρίξουν την κυβέρνηση.

Πάμε στο δεύτερο
http://www.news247.gr/media/poiniki-dioxi-gia-ton-stefano-chio.6624164.amp.html

Ο δημοσιογράφος αντιμετωπίζει τις εξής κατηγορίες πλημμεληματικού χαρακτήρα: αντίσταση, πρόκληση για τέλεση του κακουργήματος της ανθρωποκτονίας, προσβολή του Προέδρου της Δημοκρατίας, εξύβριση και απειλή.

Είπαμε ότι η κατάσταση είναι για γέλια, το γνωρίζουμε, το βλέπουμε. Απλά, με αυτά που γίνονται ανοίγουν οι ασκοί του Αιόλου για το μέλλον, αν υπάρξει κυβέρνηση "πατριωτική". Ποια αντίσταση υπήρξε; Προς ΕΛΑΣ ή προς την κυβέρνηση; Ποιο κακούργημα της ανθρωποκτονίας; Επειδή έγραψε ότι θέλουν εκτέλεση στο Γουδί; Ποια απειλή υπήρξε; Ότι γράφει συνέχεια να προσέξουν τι κάνουν; Αυτό μου το έχει γράψει 1000 φορές ο g8777 και ο Zorz και σε χειρότερη μορφή (ερχόμαστε έγραφε ο Zorz, αλλά το έσβησε η διαχείριση για να τον σώσει). Να τους κάνω μήνυση και να τους βγάλω τις μάσκες; Για την προσβολή του ΠτΔ είναι απλά για γέλια. Ο συγκεκριμένος είναι εντελώς άχρωμος και άοσμος (από μακριά τουλάχιστον), ως πολιτικός ήταν αρνητικός (επεισόδια 2008) και ως άνθρωπος μικρός (Κασιδιάρης). Και λίγα του γράφει ο Χίος. Το μόνον που δικαιολογείται είναι η εξύβριση (κλασσικός Χίος), αλλά είναι ντροπή να ασχολείται ολόκληρο κράτος με την μηχανή του για ένα τέτοιο θέμα.

Επαναλαμβάνω, ανοίγουν άσχημες βεντέτες με αυτά τα πράγματα, κάτι που δεν μου αρέσει καθόλου για το μέλλον. Υπάρχει έντονη οσμή δ...ιας στις κινήσεις που γίνονται και το σταματώ εδώ.

Ευχαριστώ.
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#517066 Δέν μπαίνω σε αυτό το τοπικό συνήθως , έριξα μια μάτια τώρα το πρωί αλλά εχω άγνωστες λέξεις
Άντε πες το Coolio καταλαβα τι ειναι , το ΤζασονΑντιγονη τι στο καλό ειναι;
Αν υποτίθεται γίνεται μια συζήτηση για σοβαρά θέματα εδώ, αυτα τα ονόματα δε προσφέρουν κάτι .