Τεχνικά θέματα. Προβλήματα, προτάσεις, λύσεις, βελτιώσεις.
Άβαταρ μέλους
By allonsanfan
#512972 Μπουζι,μπουζοκαλωδια,φιλτρο βενζινης 120 ευρω σε εξειδικευμενο για vag.
Golf 4 1.4
Το φιλτρο βενζινης μετα απο 40.000 χλμ εβγαζε απο μεσα καταμαυρη βενζινη,σαν καμμενα λαδια.Δεν ξερω αν ευθυνεται η ποιοτητα της βενζινης ή οτι το δουλευω μονιμα με αδειο ρεζερβουαρ,λογικα το δευτερο

.
Άβαταρ μέλους
By trident1971
allonsanfan έγραψε:Μπουζι,μπουζοκαλωδια,φιλτρο βενζινης 120 ευρω σε εξειδικευμενο για vag.
Golf 4 1.4
Το φιλτρο βενζινης μετα απο 40.000 χλμ εβγαζε απο μεσα καταμαυρη βενζινη,σαν καμμενα λαδια.Δεν ξερω αν ευθυνεται η ποιοτητα της βενζινης ή οτι το δουλευω μονιμα με αδειο ρεζερβουαρ,λογικα το δευτερο

.

Βαλε ενα 20-30αρικο βενζινη και μετα 10αρικα οταν κατεβαινει ο δεικτης λιγο. Μην το αφηνεις στεγνο γιατι καταπονειται η αντλια λογω ελλειψης ψυξης.
Άβαταρ μέλους
By xenos
#515246 To 116 είχε βγάλει ειδοποίηση για αλλαγή υγρών φρένων (κάθε 2 χρόνια). Λόγω δωρεάν αλλαγής, το πήγα στον σφακιανάκη. Κόστος:

*αλλαγή υγρά φρένων (υγρά κ εργασία): 0
*λάδια δικά μου (castrol edge 5-30, 5l): 43e (ενδιάμεση αλλαγή κάθε 10κ)
*φ. λαδιού purflux: 9e
*εργασία: ~20ε
========================================
Σύνολο: 72e (για το 2018) :s_thumbsup
Δώρο ένα παγωμένο evian και μια βεντάλια. :lol:
Άβαταρ μέλους
By xenos
mirage έγραψε:Την ζητά η BMW την αλλαγή ανα 10;

Η bmw λέει ανά 20κ.
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
mirage έγραψε:ΟΚ γιατι εδω ειναι 30Κ ή 2 χρόνια. Γι αυτό ρωτώ.

αυτό ξέρω κ εγώ.
εγώ βέβαια (μη με ρωτήσετε γιατί) τα αλλάζω κάθε 22.000-25.000 χλμ. Βάζω 0-30 titanium fst και μου έχει κάνει εντύπωση (δε με χάλασε βέβαια) ότι δεν καίει σταγόνα. Μετά από 22.000 χλμ είναι εκεί που τα έβαλα.

ψήνομαι πολύ να βάλω liqui moly, αλλά σκέφτομαι πως ομάδα που κερδίζει δεν την αλλάζεις...
Άβαταρ μέλους
By xenos
#515459 Η bmw λέει όπως λέτε 20κ ή 2 χρόνια.
Εγώ απλά προσθέτω μία αλλαγή λαδιών κάθε 10κ (την ενδιάμεση). 2 μηχανικοί της bmw μου έχουν πει (χωρίς να τους ρωτήσω) ότι μπράβο, πολύ καλά κάνεις, ιδιαίτερα σε αυτό το μοτέρ που το ξέρουν χρόνια, λόγω μίνι.
Θυμάμαι γνωστό που είχε πάρει καινούριο Α3 και μου έλεγε ένας λόγος που το πήρα είναι ότι έχει αραιά σέρβις, θα το πηγαίνω κάθε 25λ χλμ. Βέβαια όταν άναψε το λαμπάκι για το λάδι, του είπαν ότι δεν έχει πρόβλημα, είναι νορμάλ, όλα τα καινούρια καίνε, κλπ.
Τεσπα, μην το ματιάσω ούτε εμένα καίει σταγόνα ευτυχώς (το τσεκάρω και από το μενού και από τη βέργα), αν και έχει λίγα χλμ και αλλάζει λάδια κάθε 10. Λεφτά να το αλλάξουμε δεν θα έχουμε, οπότε ας το κρατήσουμε σε όσο καλύτερη κατάσταση γίνεται.
Άβαταρ μέλους
By markvag
xenos έγραψε:Τεσπα, μην το ματιάσω ούτε εμένα καίει σταγόνα ευτυχώς (το τσεκάρω και από το μενού και από τη βέργα),

Χτύπημα κάτω από τη μέση ήταν αυτό! :lol: :lol:

Δεν έχω βέργα στο δικό μου... :rant:
Άβαταρ μέλους
By xenos
mirage έγραψε:Δεν χρειάζεται βέργα βασικά.

Αυτό πες το σε έναν θείο μου (~70άρη) που δεν μπορεί να πάει να το τσεκάρει από το μενού. :lol
Άβαταρ μέλους
By mirage
#515540 Δεν ειναι θεμα ηλικίας αυτο το προβλημα αλλα και παλι οταν χρειαστεί συμπλήρωμα βγαίνει ειδοποίηση.

< >