Για ποιο λόγο να καταλήξει στο Leon, αν έχει χρήματα για το Golf; Το βασικό πλεονέκτημα του Leon είναι πως είναι φθηνότερο, δεν υπάρχει κάτι άλλο να κουβεντιάσουμε.
Αν κ καλο αυτοκινητο το subaru.... εχει αναιμικο μοτερ κ οσο αν κ ειχε ενθουσιαστει με το 2.5xt forester πισω στο 2005 ο κουμπαρος, κ του εκαναν κλικ τα subaru.... δεν το θεωρω επιλεξιμο.....
Κατά τ' άλλα, αμαξάρα το Subaru αλλά αν κάνει χιλιόμετρα, θα τον... γδύσει!
Καλά, τα καινούρια μοτέρ κάθε άλλο παρά αναιμικά είναι, έχουν καταπληκτικά χαρακτηριστικά λειτουργίας.
GOLF 1.5 TSI EVO 150PS DSG7 R-LINE πεντάθυρο και είναι κούκλος και από επιδόσεις.

Εμένα μου αρέσει και το i30
Αναιμικό μοτέρ έλεγα ότι έχουν τα ατμοσφαιρικά 16αρια Subaru
Το 1.5.... του group μάλλον είναι καλό
Andreasdik έγραψε:Αν ήταν να αποφάσιζε μόνος του γιατί άνοιξε το θέμα;;+1 και για τα 2 σχόλια. Ίσα ισα που αυτή την φορά είμαστε (μέχρι στιγμής τουλάχιστον) και απόλυτα επικεντρωμενοι σε αυτό που ζητήθηκε, ούτε εκτός μπάτζετ έχουν προταθεί πράγματα ούτε από άσχετη κατηγορία (προφανώς crossover και mpv που προτάθηκαν είναι μέσα στη λογική αυτού που ζητήθηκε από τον vagmag imho)
Εμένα μου αρέσει και το i30
< >
Renault Clio II phase2 1.4 2001-2009
VW Golf 1.4TSi 122 DSG 2009-2013
Renault Clio IV 1.5DCi 2014-
Mazda MX-5 NB 1.6('00) 2016-
Αν όμως θέλει να δει κι άλλα τότε δείξτου μια λίστα με όλα τα αυτοκίνητα, όχι μόνο χατσμπακ, όλα. Ξεχωρίστε όσα δεν απορρίπτει λόγω μάρκας, τιμής κλπ. Δείτε τα από κοντά, μπείτε μέσα. Όσα δεν απορρίψει να τα οδηγήσει. Όσα δεν απορρίψει μας τα λες και το ξανασυζητάμε.
Πάντως το μόνο κακό που βρίσκω στο golf, αφού μιλάμε για το συγκεκριμένο προφίλ αγοραστή, είναι οτι βρίσκεται αρκετό καιρό στην αγορά. Ενα νεο focus (εφόσον γινει διαθέσιμο σύντομα) ή το Τ-Roc μοιάζουν και ειναι πιο φρέσκα.
sknipper έγραψε:Οι απαιτήσεις είναι πολύ γενικές. Πρώτα πάτε να δείτε Golf. Αν θέλει να το πάρει μη συνεχίσετε, ας το πάρει. Τέλος.
Αν όμως θέλει να δει κι άλλα τότε δείξτου μια λίστα με όλα τα αυτοκίνητα, όχι μόνο χατσμπακ, όλα. Ξεχωρίστε όσα δεν απορρίπτει λόγω μάρκας, τιμής κλπ. Δείτε τα από κοντά, μπείτε μέσα. Όσα δεν απορρίψει να τα οδηγήσει. Όσα δεν απορρίψει μας τα λες και το ξανασυζητάμε.
Το να πάρουμε το golf , είναι η εύκολη λύση ...
άλλη πρόταση , άντε κ άλλης κατηγορίας από αυτή που θέλει , ποια κ με τι θετικά ;
, αλλιώς Opel Astra να ενισχύεται και το τοπικό εργοστάσιο εδώ δίπλα στο Ρίσσελσχαιμ
https://n26.com/r/thomasm9467