trident1971 έγραψε:https://www.protothema.gr/world/article/793128/italos-up-esoterikon-oi-paranomoi-metanastes-na-etoimazoun-valitses-oi-kales-imeres-teleiosan/
![]()
Οι ασφαλιτες που κανουν τα επεισοδια και μετα κρυβονται, παιζουν και επι Συριζα ή μονο με δεξιες κυβερνησεις ?
Αν ναι, ο σκοπος ειναι ο ιδιος, και ποιος ειναι αυτος? Enlighten us please.
Το "οχι στο ψαχνο" ειναι μια τεραστια μπουρδα. Ο επιτιθεμενος δεν ειναι ακινητος χαρτινος στοχος με τον οπλισμενο σε πληρη ηρεμια λες και ειναι μπριζολα στο πιατο σου να αποφασισεις που θα κοψεις και πότε.
Παρακρατος? You know?
Τι ειναι ο Συριζα? Καμμια επαναστατικη κυβερνηση και δεν το ξερουμε?
Τι εχει αλλαξει στην αστυνομια και στους κατασταλτικους μηχανισμους μεσα σε τρια χρονια? Και τι βουληση υπαρχει για να αλλαξει?
Το 'οχι στο ψαχνο' ειναι μπουρδα για σενα.
Για καποιον που ειναι η δουλεια του δεν ειναι καθολου μπουρδα. Και αποδεικνυεται καθε μερα απο τους αστυνομικους που παρ'ολες τις καθημερινες σχεδον προκλησεις τετοιου τυπου που δεχονται, αντιδρουν με συνεση, ψυχραιμια και επαγγελματισμο.
Εσυ που τα ξερεις ολα (ακομα και τα των οπλων) εχεις διαφορετικα παραδειγματα απο την αστυνομια οτι ειναι μπουρδα το οχι στο ψαχνο????
R21





