Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
otso έγραψε:red_monster δεν εχω καταλαβει γιατι στην πεφτει το παρεακι αγρια εδω μεσα , αλλα ρε παιδι μου πρεπει να εισαι τερας ψυχραιμιας.
κανεις τιποτα μυστηριες ανατολιτικες πολεμικες τεχνες ;

otso, εσύ που τα ξέρεις όλα, κι ο νους σου ταξιδεύει, ποιοι αποτελούν το παρεάκι; Το λέω για να τους καλέσουμε στα τσίπουρα τώρα που πλησιάζει το καλοκαίρι και θα μας φέρει ο δρόμος στον τροπικό Θεολόγο.
:s_blush
Άβαταρ μέλους
By otso
#515190 ειναι 3 αντιπαθεις και ενας αντιπαθεστατος , ο αντιπαθεστατος παιζει να ειναι και ο πιο αντιδημοφιλης στο φορουμ .
απο το παρεακι ο πιο συμπαθης ειναι ο g ο οποιος εχει βελτιωσει καθετα το χιουμορ του ,τοσο , που και προσωπικη επιθεση
να κανει βγαζει γελιο και εχει ανεβει στην ανεμοσκαλα της εκτιμησης μου , παρ ολο που με αποφευγει σαν τον διαολο το λιβανι , η ο mjacob την καμενη μπριτζολα.
βεβαια στο παρεακι ειναι και αλλοι 3 η 4 ? που γενικα ειναι συμπαθεις και τους συνχωρεις ορισμενα ατοπηματα.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#515192 Otso σε ευχαριστω, στειλε μου την ΑΕΕ να σε εξαιρεσω απο επιτοπιους του ΟΠΕΚΕΠΕ. :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#515195 Να υπαρχει και αντι-παρεακι;

Οπως υπαρχει υλη / αντι-υλη, δραση /αντιδραση;

και αν υπαρχει αυτο, τι θα συμβει αν συναντηθουν;

σκεψη για φαγωμα
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#515204 Αντι-παρεάκι lineup:
-Eddie (team captain)
-Trident (lieutenant)
-Dimik
-Otso
-Red Monster
-Trabala (wildcard)

Τοκουμέτο της σύγκρουσης
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#515208 Τι επική ταινία είναι αυτή; :metalo:
Εγώ μπερδεύτηκα για το μέγεθος του παρεακίου ή για το ποιοι είναι οι συμμετέχοντες (2 ονομαστικά, οι άλλοι δύο μάλλον καταλαβαίνω ποιοι...). Βλέπω όμως πως παίζει να είναι ακόμη περισσότεροι, κι αυτό αυξάνει την σύγχυση, και θα γίνονται μπερδέματα με το δεξιό παρεάκι (που είναι όλο και πιο ενεργητικό τελευταία, σε όλα τα θέματα που άπτονται της επικαιρότητας).
Χαίρομαι όμως που ο otso είναι γνήσιος δημοκράτης, και αντιμετωπίζει όλους σε κοινή βάση: αντιπάθειας!
:s_drinks :s_wacko
Άβαταρ μέλους
By dimik
diplomat έγραψε:Αντι-παρεάκι lineup:
-Eddie (team captain)
-Trident (lieutenant)
-Dimik
-Otso
-Red Monster
-Trabala (wildcard)

Τοκουμέτο της σύγκρουσης

Ωπα, ο dimik ζυγό από έντυδες και τρίαινες δεν υπομένει :rtfm:
Θέλω otso για καπετάνιο να πάμε σίγουρα στα βράχια :lol:
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#515214 Η αλήθεια είναι ότι απαιτείται παραπάνω χρόνος για το bio του καθενός... να σε έβαζα ας πούμε κανένα απόστρατο κέρνελ που απλά κάνει την κάβλα του με χαμηλόβαθμους; :hmmm:

Ο otso μου κάνει πάντως για στάσιμος υξκός 124 ετών sarge ξέρωγω. :lol:
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147

Το πραγματικό αντι-παρεάκι

dimik --> techno viking
Έντης --> πουθενάς #1 που δίνει στον techno viking νερό
Τρίαινας --> πουθενάς #2 που δίνει στον techno viking διαφημιστικό

Άτομο από παρεάκι που κολλάει στον dimik για θρησκευτικά/πατριωτικά --> πουθενάς#3 που μανουριάζει ο techno viking στο τέλος
Άβαταρ μέλους
By otso
dimik έγραψε:Ωπα, ο dimik ζυγό από έντυδες και τρίαινες δεν υπομένει :rtfm:
Θέλω otso για καπετάνιο να πάμε σίγουρα στα βράχια :lol:

εγω να ριξω καραβι στα βραχια , που σερφας ειχα παρει μερος στο παγκοσμιο της παρου και στο πρασονησι και καπετανιος
ιστιοπλοικου , που εκανα μποτζα διπλα σε γκρεμο για να φουσκωσω τα πανια απ τις σπηλιαδες , τι λε ρε στεριανε.
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#515243 Δίπλωματ -> βολεμένος στην προηγούμενη μονάδα φάνδαρος με απόσπαση σε νέα, όπου τον περιέλαβε ο λοχίας otso και τον έστυψε, από πάνω του με φωνές "κάντο καλά νέο" σε menial tasks, σκούπισμα φύλλων εξωτερικού χώρου σε μέρα με 15 μποφόρ, πρήξιμο με ιστορίες αρκουδίλας, κτλ. :inlove:

Στο τέλος όμως την γλυτώνει με βυσματοχώσιμο στην ιλαρχία του εδουάρδου (κατόπιν τηλεφώνου στον σχη ε.α. ντιμίκ). :iconcool: