Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By belgarion
g8777 έγραψε:Audi A1; :iconcool:
Περιμένω την επόμενη επίσκεψη dimviii , να σου εξηγήσει πώς τερματίζει η πίσω ανάρτηση.

< >
Άβαταρ μέλους
By Obelix
#515026 Πήγαινε μαζί του στην vw να τον βοηθήσεις να διαλέξει χρώμα στο γκολφ.

< Note >
Άβαταρ μέλους
By vagmag
Obelix έγραψε:Πήγαινε μαζί του στην vw να τον βοηθήσεις να διαλέξει χρώμα στο γκολφ.

< Note >

Αυτό φοβάμαι :vava:
Άβαταρ μέλους
By vagmag

Παλιό, μικρο..... αυτο δεν έπρεπε να αντικατασταθεί?
Άβαταρ μέλους
By vagmag
belgarion έγραψε:Μπήκα να γράψω Civic αλλά το 5θυρο στο σάιτ υπάρχει μόνο σαν ντιζελ και αυτό χωρίς τιμές , δεν ξέρω τι κάνουν στο Σαρακακη. Εγώ πάντως εκτός από Golf με τόσα λεφτά θα κοίταζα το 308 που πρότεινε ο Ασιμοφ, θα σκεφτόμουν μήπως αξίζει να περιμένω Φοκους και δεν ξέρω αν έρχεται το Megane GT 165 με αυτόματο. Βασικά το κοίταξα, έρχεται αυτόματο με 26.900 , μιλάμε για φουλ εξοπλισμό, 165 άλογα πετρέλαιο και τετραδιευθυνση...

< >

Το focus ποτε έρχεται?
Το megane τι λεει?
Άβαταρ μέλους
By alexm
vagmag έγραψε:Το Leon πέρασε κ εμένα από το μυαλό μου κ θα το προτείνω . Δεν ξέρω ποσό εύκολα κάποιος που έχει golf κ του αρέσει το golf, θα επιλέξει Leon .

Το αυτοκίνητο θα είναι το μοναδικό στην οικογένεια του κ θέλει με αυτό να κάνει τα πάντα . Πόλη , ταξίδια κλπ .

Έιναι τριμελής οικογένεια όποτε βολεύεται κ με πιο μικρά αυτοκίνητα .
Το hatch βολεύει για κίνηση στην πόλη , το πορτμπαγκάζ του είναι γεμάτο εργαλεία , κ το αυτοκίνητο συχνά κουβαλάει επάνω το ποδήλατο του καθώς κάνει ποδήλατο βουνού , καταβάσεις κλπ ( αν κ 40αριζει ).
Μέχρι στιγμής κ χιόνια κλπ μια χαρά με την γκολφω κ χειμωνιάτικα .

Το 28000 είναι ταβάνι . Δέν είναι απαραίτητο να ξοδευτούν .

Το Ford τι έχει ως θετικό εκτός του ότι είναι αχρείαστα μεγάλο ;

Εφοσον τον βολευε το golf το plus, δεν θα τον βολευε να κοιταξει κατι παρομοιο;

Πχ 2 active tourer

< >
Άβαταρ μέλους
By vagmag
alexm έγραψε:
vagmag έγραψε:Το Leon πέρασε κ εμένα από το μυαλό μου κ θα το προτείνω . Δεν ξέρω ποσό εύκολα κάποιος που έχει golf κ του αρέσει το golf, θα επιλέξει Leon .

Το αυτοκίνητο θα είναι το μοναδικό στην οικογένεια του κ θέλει με αυτό να κάνει τα πάντα . Πόλη , ταξίδια κλπ .

Το hatch βολεύει για κίνηση στην πόλη , το πορτμπαγκάζ του είναι γεμάτο εργαλεία , κ το αυτοκίνητο συχνά κουβαλάει επάνω το ποδήλατο του καθώς κάνει ποδήλατο βουνού , καταβάσεις κλπ ( αν κ 40αριζει ).

Πχ 2 active tourer

< >

Πιθανον ναι .
Πόσο βγαίνει η 2;

Αν και το plus κατέληξε ... γιατι αυτός ήθελε golf και η γυναίκα του πολυμορφικο.... και το Plus με τα τραπεζάκια , έκανε τικ και τα 2 κουτάκια . χαχαχαχα
Άβαταρ μέλους
By alexm
alexm έγραψε:

Πχ 2 active tourer

< >

https://www.car.gr/11722048-bmw-216-act ... l-auto-f45

https://www.car.gr/classifieds/cars/photos/13697188/

< >
Άβαταρ μέλους
By g8777
vagmag έγραψε:

Group Vag, μεγαλύτερο από fiesta, premium :s_cool

belgarion έγραψε:
Περιμένω την επόμενη επίσκεψη dimviii , να σου εξηγήσει πώς τερματίζει η πίσω ανάρτηση.

< >

Off topic, flame, :x θα ζήσεις όμως γιατί δεν πρότεινες Τρισκαταρατους :shifty:

Κατά τα άλλα, ο Obelix το χει πιάσει το νόημα. :s_roses
Άβαταρ μέλους
By belgarion
vagmag έγραψε:
belgarion έγραψε:Μπήκα να γράψω Civic αλλά το 5θυρο στο σάιτ υπάρχει μόνο σαν ντιζελ και αυτό χωρίς τιμές , δεν ξέρω τι κάνουν στο Σαρακακη. Εγώ πάντως εκτός από Golf με τόσα λεφτά θα κοίταζα το 308 που πρότεινε ο Ασιμοφ, θα σκεφτόμουν μήπως αξίζει να περιμένω Φοκους και δεν ξέρω αν έρχεται το Megane GT 165 με αυτόματο. Βασικά το κοίταξα, έρχεται αυτόματο με 26.900 , μιλάμε για φουλ εξοπλισμό, 165 άλογα πετρέλαιο και τετραδιευθυνση...

< >

Το focus ποτε έρχεται?
Το megane τι λεει?
Το Focus δεν ξέρω πότε έρχεται, μια ερώτηση στη Ford μπορεί να σας λύσει ίσως την απορία. Το πρότεινα γιατί είναι ότι πιο φρέσκο έχει παρουσιάστει και λογικά θα είναι και πολύ καλό. Το Megane το έχω οδηγήσει σε πιο απλή μορφή και μου άρεσε αρκετά, το GT έχει φουλ εξοπλισμό, τον πιο δυνατό πετρελαιοκινητηρα κάτω από 1800 κυβικά και τετραδιευθυνση που σημαίνει ότι στο δρόμο κάνει παπάδες, αν δεν θέλει να δώσει τόσα λεφτά ή δεν τον ενδιαφέρουν και τόσο οι επιδόσεις ας δει και το 1.5 dci 110 σε αυτόματο , καλό και αξιόπιστο μοτέρ. Βέβαια μετά το Golf plus όλα τα αυτοκίνητα της κατηγορίας θα του φανούν κλειστοφοβικα.

< >
Άβαταρ μέλους
By belgarion
g8777 έγραψε:
vagmag έγραψε:

Group Vag, μεγαλύτερο από fiesta, premium :s_cool

belgarion έγραψε:

< >

Off topic, flame, :x θα ζήσεις όμως γιατί δεν πρότεινες Τρισκαταρατους :shifty:

Κατά τα άλλα, ο Obelix το χει πιάσει το νόημα. :s_roses
Και εγω σε αγαπάω :-)
Πάντως συμφωνώ ότι σε Γκολφ θα καταλήξει, στο οποίο κατά την γνώμη μου η χρυσή τομή είναι το 1.5 EVO Bluemotion 130ps dsg7 στα 21.850 , βέβαια αν δεν τον ενδιαφέρουν καθόλου οι επιδόσεις, στα ίδια λεφτά περίπου μπορεί να πάρει καλύτερα εξοπλισμένο 1.0 110 ίππων.

< >
Άβαταρ μέλους
By markvag
belgarion έγραψε:

< >

Θα περίμενα κι εγώ ένα τέτοιο σχόλιο, αλλά για να τερματίσει η ανάρτηση θα πρέπει να έχει διαδρομή. Και τα 0,000069 νανόμετρα, δεν είναι διαδρομή ανάρτησης. :rtfm: :lol: :lol:

Καλά, προφανώς golf θα πάρει, τζάμπα τα bytes. :lol: