- 06 Ιουν 2018, 12:43
Anonymous Founder έγραψε:QsisVTS έγραψε:Anonymous Founder έγραψε:QsisVTS έγραψε:Anonymous Founder έγραψε: (γιατί χωρίς κάποια οικονομική άνεση, δύσκολες οι παρέες, οι γυναίκες, και η καλή ζωή).
? 
μπορείς πάντα να αλλάξεις παρέες ξέρεις αν έχεις τη σκοτούρα να είσαι κοινωνικά αποδεκτός από αυτές με βάση το πορτοφόλι σου
Έχεις προσπαθήσει να βρεις παρέες ή πόσο μάλλον γυναίκες με άδειο πορτοφόλι;
Δεν είναι αδύνατον, αλλά όπως γράφω, είναι δύσκολο (πολύ...).
Οι κοινωνία δεν "συγχωρεί" αυτούς που δεν εργάζονται και προσπαθούν να ζήσουν όπως θέλει ο mousatos.
Όσοι εφαρμόζουν κάτι τέτοιο, συχνά θεωρούνται απόκληροι και παρίες του συστήματος.
φυσικά και έχω και είχα φίλους και κοπέλες με άδειο πορτοφόλι και έχουν παίξει και ζόρια σε εμένα τον ίδιο
η λύση είναι αρκετά απλή βασικά, κάνεις στην άκρη όλα όσα άτομα είναι περιττά στη ζωή σου και κρατάς μια χούφτα άτομα που αξίζουν
το αν θα πάμε διακοπές πχ και βάλουμε για κάποιο φίλο μας λεφτά να μην τον αφήσουμε πίσω δεν είναι και τόσο τρομερό και η γενικότερη κοινωνική μας ζωή είναι σχετικά ανέξοδη
με 10 χιλιάρικα το χρόνο μια χαρά μπορείς να περάσεις, εντάξει δεν θα βγαίνεις να τρώς έξω κάθε λιγο και λιγάκι, αλλά υπάρχουν πράγματα να κάνεις
ΟΚ, έχουμε μάλλον διαφορετικά νούμερα που συζητάμε. Εγώ που ήμουν και πιο άνετος από άλλους, είχα για όλο τον Αύγουστο 100.000 δραχμές. Καμιά 300αριά ευρώ δηλαδή.
Υπήρχαν και άλλοι με λιγότερα (ή και καθόλου).
Μια χαρά περνάγαμε με παρέες, αλλά πολλές φορές η μόνη σου λύση, ήταν να μένεις σπίτι λόγω αφραγκιάς. Ε, δεν θα σου χτυπήσει την πόρτα καμία γυναίκα έτσι! Ούτε εσύ θα μπορείς να την βρεις (γιατί αν βγεις από το σπίτι, κοστίζει).
Τέσπα, μαθήματα ζωής δεν κάνω σε κανέναν, είμαι βέβαιος πως κάπου στον κόσμο, ετούτη την στιγμή, κάποιος άστεγος πηδάει μια μοντέλα (ίσως γιατί τον ερωτεύτηκε, ίσως γιατί έχει ψυχολογικά προβλήματα). Κοινώς, όλα είναι πιθανά, αλλά όποιος θέλει να παίξει μ' αυτές τις πιθανότητες, καλύτερα να παίξει κάνα Τζόκερ...
Με τα 800$ μηνιαίως του mousatos, με δικό του αμάξι και σπίτι, μπορεί να έχει μια χαρά ζωή πάντως, με φίλους, παρέες και γυναίκες.
δεν υπάρχει λόγος να πηγαίνεις σε ακραία παραδείγματα με αστέγους, ούτε είπε κανείς ότι θα έχεις ΤΗΝ ζωή με χλίδες και όλα καλά
απλά υπάρχουν φάσεις που μπορείς να κάνεις με ελάχιστα χρήματα, αν τα 800 σου φαίνονται λίγα (που είναι λίγα) τότε πάνω από τη μισή ελλάδα να πάει να αυτοκτονήσει

δεν υπάρχει λόγος να ζουν
τώρα όσο για τις γκόμενες είναι μεγάλη κουβέντα, αν θεωρείς ότι η γκόμενα απαιτεί να έχεις λεφτά (δε μιλάω για γυναίκα και παιδία), πολύ απλά δεν στέκει
μια χαρά βρίσκεις να πηδήχτεις και ας μην έχει καν αμάξι και ας πηγαίνεις με το λεωφορείο. αν κάποιος θέλει γκόμενα με λούσα ε τότε ας πάει να βγάλει λεφτά να την συντηρεί, είναι δική του επιλογή, αλλά μια χαρά κοπελίτσες υπάρχουν που δεν καίγονται με κάτι τέτοια, μάλιστα μια χαρά υπάρχουν και ωραίες κοπέλες με λεφτά που τα έχουν και συζούν με άτομα που έχουν μικρά εισοδήματα
άτομα υπάρχουν για όλους και κοινωνική ζωή υπάρχει για όλους, αν κάποιος θέλει να μεγαλοπιάνεται και να πηγαίνει σε ακριβά μαγαζιά, ταξιδάκια , να παίρνει διαρκώς καινούρια αμάξια κτλ εννοείται ότι θα πρέπει να προσπαθήσει για αυτά εφόσον δεν τα έχει βρει έτοιμα
αλλά μπορεί κάποιος πολύ απλά να μην ενδιαφέρεται για κάτι τέτοιο
μπορεί να πηγαίνει θαλασσίτσα, ποδηλατάκι, γυμναστηριάκι , να βρίσκει κάνα γκομενάκι εναλλακτικό παράξενο να πηδιούνται πού και πού και να αράζει με φίλους σε σπίτια κυρίως και αραιά και που κάνα καφέ
τα παραπάνω μπορεί να μην σου φαίνονται αρκετά, ούτε και εμένα με τρελαίνουν να σου πω την αλήθεια, αλλά το τι θα επιλέξει ο καθένας για τη ζωή του είναι δικό του θέμα..
δεν υπάρχει το σωστό και το λάθος, γιατί όσο προσπαθείς να κάνεις αυτό που οι άλλοι θεωρούν σωστό, στο τέλος μόνο κακό στον εαυτό σου κάνεις.. αν αρρωστήσεις στο τέλος (από άγχος, στενοχώρια κτλ) για να γίνεις κάποιος στην κοινωνία, ε τότε κάνεις μια τρύπα στο νερό.. αν μπορείς να ξέρεις ότι δεν θα πεθάνεις από πείνα και είσαι ολιγαρκής, δεν βρίσκω το λόγο να σκίζεσαι να αποδείξεις ότι είσαι κάποιος.. να το αποδείξεις πού στην τελική; στους "φίλους¨, στις γκόμενες (που είναι γελοία πλάσματα οι περισσότερες άλλωστε, δεν έχει καν νόημα να τις πάρεις σοβαρά πόσο μάλλον να τους τα ακουμπας κιόλας ) , στην οικογένεια; σε ποιον;
Τελευταία επεξεργασία από QsisVTS και 06 Ιουν 2018, 12:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
καθηγητές τρεις και εχάθη η πατρίς