Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#514347 Εγώ έχω λόγους να είμαι με τον Κυριάκο:
https://www.tribune.gr/politics/news/ar ... riako.html
Εικόνα

Ποιος είναι καλός στο μέτρημα; Μετράω και ξαναμετράω και τους βρίσκω 11... Λέτε να κάνανε λάθος;
Αχ, πάλι η γυναίκα του θα έβαλε το χέρι της, την μία ξεχνά το διαβατήριο, την άλλη ξεχνάει τον λόγο! :svivhaha:

ΥΓ: Έχουμε τελικά τους πολιτικούς που μας αξίζουν. :s_biggrin :s_yes

Πόνους (από κάποιο ΣΥΡΙΖΟτρολ λογικά):
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
By drdino
#514367 Το διόρθωσαν, όλα οκ παίδες

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By g8777
#514369 Εδώ ο επόμενος δήμαρχος Αθηναίων, ο Άριστος Γεώργιος Πατουλης μιλάει στο LSE, ο Κυριάκος είναι Πουλαντζας μπροστά του.
Άβαταρ μέλους
By markvag
#514426 Πως φαίνεται πως δεν είστε άριστοι... :thumbsdown: :sorry:

Κατ΄ευθείαν να τον κατηγορήσετε τον άνθρωπο. :thumbsdown:
Άβαταρ μέλους
By Zorz
#514453 Είτε 11 τα μετράνε, είτε 12, εγώ θα σταθώ αλλού:

"Γνήσιος φιλελεύθερος σε ζητήματα οικονομίας" ==> Κυριάκος Μητσοτάκης: «Δεν θα απολύσω δημοσίους υπαλλήλους»

"Γνήσιος φιλελεύθερος στα κοινωνικά ζητήματα " ==> «Ανέβηκα στον Υμηττό κι ένας εξωγήινος μου είπε να αλλάξω φύλο»

Φιλελεύθερος...

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By otso
#514462 και μετα απορουν γιατι εφτασε ο κοσμος να ψηφιζει ουρακουταγκους .
το κακο ειναι οτι και στην ευρωπη στο ιδιο αδιεξοδο εχει φτασει ο κοσμος .
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
Zorz έγραψε:"Γνήσιος φιλελεύθερος σε ζητήματα οικονομίας" ==> Κυριάκος Μητσοτάκης: «Δεν θα απολύσω δημοσίους υπαλλήλους»

Κατ'αρχήν αν εξαιρέσουμε τα keywords δύο απορίες: 1. Είναι καμία προϋπόθεση φιλελευθερισμού οι απολύσεις ΔΥ; Έχουμε κάποιο παράδειγμα φιλελεύθερης χώρας που οι ΔΥ αλλάζουν και απολύονται κατά το δοκούν; 2. Το άρθρο το διάβασες; Γιατί το άρθρο παρουσιάζει σχέδιο απολύσεων, απλά τις βαφτίζει αλλιώς (ανεπαρκείς αξιολογήσεις).
Άβαταρ μέλους
By otso
dimik έγραψε:Έχει παρέλθει η εποχή των μεγάλων ηγετών otso.

Βεβαια να πουμε και του στραβου το δικιο ,στην σημερινη εποχη δεν υπαρχει μεγαλος ηγετης γιατι με την πολυπληροφορηση
απομυθοποιείτε αμεσως .
Ασ πουμε καποτε ημουν ευχαριστημενος που εσφιξα το χερι του μιτεραν , αργοτερα μαθαινοντας περισσοτερα γυρω απ αυτον
θεωρω οτι χαιρετησα μια κουραδα.
και του νταλι τελικα ενας μικροτσουτσουνος ηταν (θεωρητικα δεν ξερω στην κυριολεξια)

γιατι ρωτησες για το μουστακι; και δεν ειδα σχολιο (στερεψες;)
Άβαταρ μέλους
By dimik
otso έγραψε:
dimik έγραψε:Έχει παρέλθει η εποχή των μεγάλων ηγετών otso.

Βεβαια να πουμε και του στραβου το δικιο ,στην σημερινη εποχη δεν υπαρχει μεγαλος ηγετης γιατι με την πολυπληροφορηση
απομυθοποιείτε αμεσως .

Ασ πουμε καποτε ημουν ευχαριστημενος που εσφιξα το χερι του μιτεραν , αργοτερα μαθαινοντας περισσοτερα γυρω απ αυτον
θεωρω οτι χαιρετησα μια κουραδα.
και του νταλι τελικα ενας μικροτσουτσουνος ηταν (θεωρητικα δεν ξερω στην κυριολεξια)

γιατι ρωτησες για το μουστακι; και δεν ειδα σχολιο (στερεψες;)

To bold ακριβώς είχα στο μυαλό μου όταν σου απαντούσα αλλά είπα να μην το γράψω για να μην δώσω αφορμές :lol:

Για το μουστάκι θα σε αφήσω με την απορία :iconcool: