Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#514066 Εκεί που πέρναγε θα μπορούσες απλώς να τεντώσεις το πόδι σου ψηλά να ξεπιαστείς. Πού να ξέρεις ότι ήταν πίσω σου :innocent:
Άβαταρ μέλους
By Y.V
#514070 Δεν μπορεις να φανταστεις ποσες φορες ή εχει τυχει να περασουν διπλα μου και να σκεφτω «ωπα δεν τον ειχα παρει χαμπαρι, ευτυχως που δεν εκανα στο πλαι» ή αλλες φορες που ειναι απο πισω μου και ξεροβηχουν ή λενε ενα ενοχλημενο «συγγνωμη να περασω» γιατι δεν τους εχω δει και τους κλεινω το δρομο...
Αλλα μην τους πουν και παλαιομοδιτες με κουδουνι...
Άβαταρ μέλους
By elteo
Y.V έγραψε:Δεν μπορεις να φανταστεις ποσες φορες ή εχει τυχει να περασουν διπλα μου και να σκεφτω «ωπα δεν τον ειχα παρει χαμπαρι, ευτυχως που δεν εκανα στο πλαι» ή αλλες φορες που ειναι απο πισω μου και ξεροβηχουν ή λενε ενα ενοχλημενο «συγγνωμη να περασω» γιατι δεν τους εχω δει και τους κλεινω το δρομο...

Εικόνα

δεν άκουσες το κουδούνι? :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By mirage
#514074 Δεν ξέρω παιδιά αυτα ειναι λυμενα στην Εσπερία αλλα ο Ελληναρας κανει tuning στο ποδηλατο γιατι δεν του φτανουν για αυτοκινητο...
Αλήθεια ολοι αυτοί οι city αγωνιαρηδες bikers εχουν ασφάλεια αστικής ευθύνης για την μερα που θα χτυπησουν, πεζο, αμαξι, αλλο ποδηλατη, ζωο κλπ ή YOLO?
Άβαταρ μέλους
By Y.V
elteo έγραψε:
Y.V έγραψε:Δεν μπορεις να φανταστεις ποσες φορες ή εχει τυχει να περασουν διπλα μου και να σκεφτω «ωπα δεν τον ειχα παρει χαμπαρι, ευτυχως που δεν εκανα στο πλαι» ή αλλες φορες που ειναι απο πισω μου και ξεροβηχουν ή λενε ενα ενοχλημενο «συγγνωμη να περασω» γιατι δεν τους εχω δει και τους κλεινω το δρομο...

Εικόνα

δεν άκουσες το κουδούνι? :rtfm:

Ακουσα αυτη την απαντηση και με καλυψε ή μου αποκαλυψε την νοοτροπια των περισσοτερων ποδηλατων... :shifty:
Θα πρεπει να περπαταμε στο πεζοδρομιο και να κοιταμε συνεχως πισω μπας και ερθει κανενα ποδηλατο (που ετσι κι αλλιως αυτο κανουμε αλλα δεν γινεται συνεχεια να περπατας και να κοιτας και μονιμως πισω σαν να σε κυνηγανε) μηπως να βαλουμε και καθρεφτες;

elteo έγραψε:
χρησιμοποιουνται και σαν πεζοδρομια και ως ποδηλατοδρομοι.

άρα έχουμε το νου μας και δεν ψ@λαρμενίζουμε.

Α
Άβαταρ μέλους
By drdino
#514077 Ντάξει, τρομερή αυθάδεια οι πεζοί που αντί να έχουν μάτια στην πλάτη τους απαιτούνε από τους ερμους τους Άρμστρονγκ να έχουν και κουδουνάκι που κάθε πρωί παίρνουν καθαρτικό για να γλυτώσουν τα 200 γραμμάρια.
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
Dimsabas έγραψε:Έβγαλες το σκυλί βόλτα σε ποδηλατοδρόμο, έκανες ελιγμό, πήγες να τον ρίξεις κάτω κι απορείς που σε έβρισε;

Είναι πεζοδρομιο- ποδηλατόδρομος. Άλλωστε, προτεραιότητα έχει πάντα ο πεζός.
Άβαταρ μέλους
By edmond
#514080 ^^^
Καθαρτικό=>κλαίω...

Στην Βιέννη που είχα βρεθεί once, μου εξηγούσαν οτι όταν γίνει κάτι μέσα σε ποδηλατόδρομο και ΔΕΝ είσαι ποδηλάτης, απλά φταίς. Ίσως λιγάκι αυταρχικό και μονοδιάστατο αλλά μεταφέρω οτι μου είπαν. Ας μας πουν και οι local.
Άβαταρ μέλους
By Y.V
#514083 Εγω αυτο που καταλαβα ειναι οτι αν τολμησεις να διαμαρτυρηθεις, θα σου επιτεθουν αμεσα και θα σε κατηγορησουν ως ποδηλατοφοβικο! :lol:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Y.V έγραψε: Γιατι δεν βγαζεις και τη σελα να καθεσαι στον αξονα να νοιωθεις ελαφρυτερος; :x

κλαιω :lol:
φανταζομαι το σκηνικο με το σκυλο να εχει αγριεψει αι να θελει να τον φαει και ξανακλαιω. :s_rofl
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#514085 Στην μια εικόνα αυτό που έκαναν στα Πετράλωνα, με κόκκινο ο ποδηλατόδρομος το υπόλοιπο για τους πεζούς και στην άλλη αυτό που κάνουν έξω.

Μοιάζουν καθόλου;ΕικόναΕικόνα

Από το Mi A1.
Άβαταρ μέλους
By italakias
#514092 Και ενω η αθηνα δεν προσφερεται για ποδηλατοδρομους βρηκαν τροπο να αντιγραψουν τις ξενες χωρες σε κατι ομως λαθος.
Αντι να φτιαξουν κανα γηπεδο να τρεχει και να αθλειται ο κοσμος εδωσαν λεφτα για να ικανοποιησουν καποιους χομπιστες που την βρισκουν να τρωνε στηξ μαπα το καυσαεριο .
Άβαταρ μέλους
By Y.V
Νίκος Παππάς έγραψε:Στην μια εικόνα αυτό που έκαναν στα Πετράλωνα, με κόκκινο ο ποδηλατόδρομος το υπόλοιπο για τους πεζούς και στην άλλη αυτό που κάνουν έξω.

Μοιάζουν καθόλου;ΕικόναΕικόνα

Από το Mi A1.

Η Παλια μου γειτονια! Προς την αρχη της Θεσσαλονικης εμενα μεχρι πριν πεντε χρονια!
Αυτος ειναι και φαρδυς και καπου-καπως εχει να κανει στην ακρη ο πεζος...
Για κοιτα εδω ωραια πραγματα: https://www.google.gr/maps/place/%CE%9F%CE%BB%CF%8D%CE%BC%CF%80%CE%BF%CF%85,+%CE%A7%CE%B1%CE%BB%CE%AC%CE%BD%CE%B4%CF%81%CE%B9+152+34/@38.023915,23.8195217,3a,75y,35.25h,93.17t/data=!3m6!1e1!3m4!1sfZIsDtc-76eG35uw2B0V6A!2e0!7i13312!8i6656!4m5!3m4!1s0x14a1991b12cbcb1b:0xa506deaabfdcd6d1!8m2!3d38.0263438!4d23.818204?hl=el

Και στη λενε κι ολας οι αρχοντες των ποδηλατοδρομων... :x