https://www.youtube.com/watch?v=BvX8E9xqMN8
elteo έγραψε:τι να το κάνεις το κουδούνι? στην εποχή του Ζήκου είμαστε?
απλά λες ένα συγνώμη να περάσω και τέλος.
μάλλον σε πείραξε το "μπάρμπα"
Dimsabas έγραψε:Έβγαλες το σκυλί βόλτα σε ποδηλατοδρόμο, έκανες ελιγμό, πήγες να τον ρίξεις κάτω κι απορείς που σε έβρισε;
Με δουλευεις ε;
Που να πηγαινα με το σκυλι; Να κατεβαινα στον δρομο για να μπορει να περναει αερα στο πεζοδρομιο ο καθε μαλακας ποδηλατης;
Α! Τωρα καταλαβα! Δεν εχετε κουδουνι μην σας πουνε Ζηκους...
Ermahgerd, so many graffitiz, can't see the turn lanes, traffic herp derp.
Arrivederla.
elteo έγραψε:Τσάκαλος! Κλασσικός έλληνας. Οι άλλοι φταίνε....Δεν ξέρω εγω πάντως διακρινω μια εριστικοτητα απο διαφορους wanabe Armstrong στην Ελλάδα. Μια απο τα ιδια με την οδηγικη μας παιδεία και η ποδηλατική. Καλά τα σχόλια για τα κουδουνάκια υπεργαμάτα.
BTW ο ανθρωπας ηταν στο πεζοδρομιο που αν καταλαβα καλα ειναι και ποδηλατοδρομος ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ. Και γαμώ τις ιδεες δλδ.
diplomat έγραψε:Εγώ btw είμαι ακόμα όπως είσαι στο rim του ρολογιού.![]()
Σήμερα ένιωθα τον ήλιο να μου καίει το ταριφόχερο, που είναι το πιο αντιαισθητικό πράγμα στον πλανήτη μετά το καινούριο ignis.
θέλω ανά πάσα στιγμή να ξέρω την ώρα, είναι μια μορφή εμμονής μάλλον
αλλά ναι ίσως θα έπρεπε να την γράψω στα @@ μου και να χαλαρώσω κι άλλο
taxidiwtis έγραψε:Qsis - τις έννοιες μελανωμα, φωτογηρανση κλπ τις ξέρουμε; Λοιπές συνέπειες υπερβολικής έκθεσης μακροπροθεσμα πχ χαλάρωση; Δεν θα είμαστε για πάντα νέοι, προσέχουμε για να έχουμε.
φίλε τη παρασκευή είδα συμμαθητή μου.. μια χαρά είμαι
elteo έγραψε:Τσάκαλος! Κλασσικός έλληνας. Οι άλλοι φταίνε....
Καλο το τρολαρισμα, αν προκειται για τετοιο και δεν προκειται για ευμεγεθη καλο στον εγκεφαλο!
Μου ανεβασε την πιεση!
Εν τω μεταξυ με το κουδουνακι της εποχης του Ζηκου το χτυπας 10-15μετρα πριν, σε βλεπει ο αλλος κανει στην ακρη και δεν χρειαζεται να κοψεις καν!
Χωρις κουδουνι περαν του οτι μπορει να κανει για καποιο λογο ενα βημα στο πλαι και να πεσεις πανω του, πρεπει να βρεθεις πισω του να κοψεις ή να σταματησεις για να του πεις συγγνωμη να περασω! Βρες ποιο ειναι πιο λογικο! Δεν εχω ακουσει μεχρι τωρα κανεναν να γκαριζει συγγνωμη απ τα 10 μετρα. Το μονο που εχω δει ειναι να ενοχλουνται γιατι τους διεκοψα την ποδηλασια!
Καλά, η δικαιολογία για την εξοικονόμηση βάρους, είναι απλά αστεία.
QsisVTS έγραψε:θέλω ανά πάσα στιγμή να ξέρω την ώρα, είναι μια μορφή εμμονής μάλλον
Τα ρολόγια μαμάνε. Εδώ και τρία - τέσσερα χρόνια φοράω συνεχώς, αλλά δεν έχω κάνει το βήμα σε ακριβό - σοβαρό κομμάτι.
Οταν μεγαλώσω, βλέπουμε.
mirage έγραψε:BTW ο ανθρωπας ηταν στο πεζοδρομιο που αν καταλαβα καλα ειναι και ποδηλατοδρομος ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ. Και γαμώ τις ιδεες δλδ.
Μεταξύ άλλων το έχουν κάνει στα Πετράλωνα στο δρόμο που πάει παράλληλα στις γραμμές.
Δεν φτάνει που πήραν τα δύο από τα τρία μέτρα πλάτους του πεζοδρομίου, όπου υπάρχει πεζοδρόμηση ο δήθεν ποδηλατόδρομος κάνει ζιγκ ζαγκ!!
Από το Mi A1.
Fiat Panda 7,6l/100km
diplomat έγραψε:QsisVTS έγραψε:θέλω ανά πάσα στιγμή να ξέρω την ώρα, είναι μια μορφή εμμονής μάλλον
Τα ρολόγια μαμάνε. Εδώ και τρία - τέσσερα χρόνια φοράω συνεχώς, αλλά δεν έχω κάνει το βήμα σε ακριβό - σοβαρό κομμάτι.
Οταν μεγαλώσω, βλέπουμε.
καλά δεν χρειάζεται να ξεφραγκιαστείς, υπάρχουν αξιόλογα ρολόγια για όλα τα budget
το καλό ρολόι δεν κρίνεται μόνο από το κόστος του, γιατί το κόστος πολλές φορές κάνει και αρνητική εντύπωση
χρησιμοποιουνται και σαν πεζοδρομια και ως ποδηλατοδρομοι.
άρα έχουμε το νου μας και δεν ψ@λαρμενίζουμε.
προσωπικά προτιμώ τα κατσάβραχα των βουνών και την φύση μακρυά από σκυλιά και ανθρώπους να χω την ηρεμία μου.

Για αυτό δεν γουστάρω city biking.
QsisVTS έγραψε:καλά δεν χρειάζεται να ξεφραγκιαστείς, υπάρχουν αξιόλογα ρολόγια για όλα τα budget
Να είσαι σίγουρος ότι όταν ενδιαφερθώ να ψαχτώ θα σας τα κάνω ζέππελιν στο ρολογοτοπικό.
Ωριστε και το μερος με τους ποδηλατοδρομους δεξια και αριστερα!
Που θα θελατε να παω εγω για να... μην διαταραξω την ηρεμια των ποδηλατων;