Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#513926 Στη Βενετία είχε κατάστημα Bialetti που εκτός από τεράαααααααστια γκάμα είχε και 3D printer να φτιάξεις τη δική σου moka :iconcool:
(όχι δεν έφτιαξα :lol: )
Άβαταρ μέλους
By bebes
otso έγραψε:ο bebes χρωσταει review για την καινουργια του καφετιερα

Μέτρια πράματα.
"Χάλασα" ενα πακετάκι εσπρέσο απο τα Λιντλ στην αρχή για να τη "στρώσω", δεν μου άρεσε ο καφες, λέω πατάτα θα έκανα με την αγορα. :ninja:
Μετά πήρα εναν χρυσό Lavazza, βελτιώθηκε αισθητά η γεύση.
Στον ζεστο εσπρέσο δεν είμαι πολύ ευχαριστημένος, εχει κατι (στη μυρωδιά; σαν επίγευση;) που δεν μου πολυαρεσει.
Ο κρύος βγαίνει καλύτερος.
Στη δουλειά την εχω, σε όσους ηρθαν και τους κέρασα εσπρεσάκι έμειναν ικανοποιημένοι, δεν εξέφρασε κάποιος παράπονα. :lol:

*νομίζω 35€ την είχα πληρώσει
ΚΑΦΕΤΙΕΡΑ ΕΣΠΡΕΣΣΟ ARIELLI KM-130BS
Άβαταρ μέλους
By otso
Dimitris_P έγραψε:Στη Βενετία είχε κατάστημα Bialetti που εκτός από τεράαααααααστια γκάμα είχε και 3D printer να φτιάξεις τη δική σου moka :iconcool:

τωρα το ειδα

Απο πλαστικο;
Άβαταρ μέλους
By bebes
otso έγραψε:τι να σου πουν ; απο αστικη ευγενεια τον πινουν .
εσυ φανταζομαι παραγγελνεις απ εξω .

ποτε δεν παραγγελνω απ'εξω.
Οσο για την ευγένεια, μπορεί και να ισχύει μπορει και οχι. Κάποιοι παραείναι γνωστοι και μου την εχουν πει για το φραπεδακι πχ :lol:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#514140 και εμενα οταν με ρωτανε οι πελατες μου πωςηταν ο φρεντο που σου εφτιαξα,ωραιος λεω. :shifty:
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
otso έγραψε:
Dimitris_P έγραψε:Στη Βενετία είχε κατάστημα Bialetti που εκτός από τεράαααααααστια γκάμα είχε και 3D printer να φτιάξεις τη δική σου moka :iconcool:

τωρα το ειδα

Απο πλαστικο;

Αλουμίνιο θαρρώ, σαν τις κανονικές
Άβαταρ μέλους
By bill33
KiloMeater έγραψε:Φραπέ με Baileys....
Ξέρω δε κάνει, έχω κάνα χρονο να πιω αλλά πήγε μέχρι τη πατούσαΕικόνα

To 1990 ήταν της μόδας;Ή πιο μετά επί Πέτρου Κωστόπουλου;