Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#513362 Ok δεκτά όλα, για μια στιγμή είπα να σου πω multipla αλλά να μην το παραχοντρύνουμε.
To 5 είναι 20+ εκατοστά μακρύτερο αλλά και 5,5 στενότερο. Πάντως το 5 έχει και κυλιόμενες πίσω πόρτες που είναι άλλη φάση και ευκολία μπες-βγες.
Κι εγώ Honda FRV θα προτιμούσα αλλά κουβέντα να γίνεται...
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#513376 Το σκέφτηκα και το Multipla, αλλά θα είχε νόημα αν ήταν πολύ φθηνότερο από το FR-V και αν είχα έστω την παραμικρή διάθεση να μπλέξω με συνεργεία στη Σκωτία :lol: (όχι ότι με το FR-V θα είμαι σίγουρος, αλλά θεωρητικά ο Ιάπωνας τα πάει καλύτερα σ' αυτόν τον τομέα).
Άβαταρ μέλους
By Zorz
#513499 Εικόνα

Επαναλάβω την πρόταση μου να κάνεις την υπέρβαση. Τα παιδιά πίσω, οι παππούδες με Megabus. Και χρώμα αυτό ακριβώς, σαν Σαλονικιώτικο ταξί, έτσι για την αλητεία. :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#513530 Το Avantime απορρίπτεται λόγω έλλειψης 2 ακόμη θέσεων (δεν συμφώνησαν οι παππούδες με το Megabus). Για ένα Espace όμως σαν αυτό θα το συζητούσα..
Εικόνα
Αν προχωρήσω όμως σε κάτι τέτοιο, φοβάμαι πως θα πρέπει να πρέπει να βγάζω τον quadra από μέσα μου κάθε καλοκαίρι :(
Άβαταρ μέλους
By Zorz
dimik έγραψε:Να μην μπορεί ο κάθε #@)@$% συνοδηγός να επέμβει.

< >

Τόσο χλεχλές είσαι που δεν μπορείς να επιβάλλεις στοιχειώδη πειθαρχία μέσα στο αμάξι σου; :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By dimik
Zorz έγραψε:
dimik έγραψε:Να μην μπορεί ο κάθε #@)@$% συνοδηγός να επέμβει.

< >

Τόσο χλεχλές είσαι που δεν μπορείς να επιβάλλεις στοιχειώδη πειθαρχία μέσα στο αμάξι σου; :hmmm:

Δεν παίρνω ποτέ τα χέρια από το τιμόνι :shifty:
Άβαταρ μέλους
By Scotch
Scotch έγραψε:Κι άλλο λουκουμάκι --> link.
Κανένας Λονδρέζος εκεί κοντά να πεταχτεί να τσεκάρει; :ninja:
Επικοινώνησα με τον πωλητή. Φιλιππινέζος, το έχει τα τελευταία 2 χρόνια στην κατοχή του, η οικογένειά του επέστρεψε Φιλιππίνες και αυτός δεν το θέλει πια (ούτε καν για commuting, μιας και πια περπατάει για τη δουλειά). Τέλη Ιουνίου πάει Φιλιππίνες για διακοπές (οπότε μέχρι τότε θέλει να το έχει δώσει) και μετά θα επιστρέψει Stansted μόνος. Το πέρασε MOT το Μάρτιο και τώρα το έχει σε locked garage. Μου είπε πως είναι ατρακάριστο, όλα λειτουργούν μια χαρά και δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα. Θα μου στείλει στο mail ό,τι θέλω, αφού του είπα πως σκέφτομαι να"πεταχτώ". Γενικά ακούστηκε καλό παιδί στο τηλέφωνο.
Σκέφτομαι μέσα στην εβδομάδα να πάω. Είναι γενικά απλή η διαδικασία μεταβίβασης; Το ελέγχω σε συνεργείο, κάνω τους ελέγχους MOT, outstanding finance, ownership, κλπ, του καταθέτω τα χρήματα, μου δίνει απόκομμα του V5c, το ασφαλίζω online (άραγε αυτό θα γίνει άμεσα ή θα μείνω στο Stansted να περιμένω), το tax-άρω και that's it;
Γενικά το βλέπω καλή ευκαιρία. Είναι ό,τι έψαχνα, (σχεδόν) εντός budget, με σχετικά λίγα μίλια και 2 owners. Πόσο πιθανό το βλέπουμε να είναι μάπα; Είναι πάντως μέσα στα καλά που έχω δει κατά καιρούς να βγαίνουν στο autotrader και μου κάνει εντύπωση που υπάρχει ακόμη (2-3 μέρες μετά). Ο τύπος είπε ότι έχει κάμποσες εκδηλώσεις ενδιαφέροντος (άγνωστο γιατί δεν ευδοκίμησαν ακόμη). Αλλά φοβάμαι πως αν καθυστερήσω κι άλλο, μπορεί να περάσει το καλοκαίρι για την επόμενη "ευκαιρία".

< >
Άβαταρ μέλους
By drdino
#513852 Κάνε ένα HPI check για να έχεις και το κεφάλι σου ήσυχο. 20 λίρες έχει το πλήρες αν θυμάμαι καλά. Κατά τα άλλα, due diligence.
Άβαταρ μέλους
By drdino
#513892 Το a/c να το τσεκάρεις επισταμένως, εδώ πάνω γενικά έχουν πρόβλημα με αυτό κι επειδή είναι τσιγκούνηδες δεν το δουλεύουν/επισκευάζουν.