Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By vagmag
#511861 Κ μου στέλνει μόλις η γυναίκα μου αυτές τις φωτό !!!! ΕικόναΕικόνα

Και με παίρνει τηλ :
- αυτό μάλλον θα είναι το επόμενο αυτοκίνητο σου !!!
- είναι πολύ γρήγορο !!!
- έχει απίθανες χειρολαβές !!!

Χαχαχαχα

< >
Άβαταρ μέλους
By belgarion
#511866 Απορία που μου γεννήθηκε με αφορμή τις Βουλγαρικές πινακίδες, λογικά τέλη κυκλοφορίας αφού δεν έχει CO2 δεν πληρώνει,τεκμήρια /φορο πολυτελείας έχουν τα ηλεκτρικά?

< >
Άβαταρ μέλους
By vagmag
belgarion έγραψε:Απορία που μου γεννήθηκε με αφορμή τις Βουλγαρικές πινακίδες, λογικά τέλη κυκλοφορίας αφού δεν έχει CO2 δεν πληρώνει,τεκμήρια /φορο πολυτελείας έχουν τα ηλεκτρικά?

< >

Όχι !!! Δεν έχουν φόρους-τέλη κλπ , αλλά κατά την αγορά ίσως πρέπει να έχεις κάποιο πόθεν εσχες , ή αν έχεις εταιρία πρέπει να έχεις δηλωθέντα εισοδήματα για να μην φορολογηθεις επιπλέον .

Μπορεί να είναι Βούλγαρος .
Μπορεί απλά να έχει επιχειρηματική δραστηριότητα εκεί!
Δε σημαίνει ότι όλοι όσοι έχουν βουλγαρικές πινακίδες έχουν εικονικές εταιρίες ! ( αλλά δεν είναι κ λίγοι ).
Άβαταρ μέλους
By citastak
#511892 Πολύ μου αρέσει το Τέσλα πάντως. Να δουμε αν θα κάνουν και εκείνο το δίκτυο ταχυφορτιστών που αναφέρουν στο σάιτ τους στην Ελλάδα...
Μίλησα με Νισσαν Σφακιανάκης και μου είπαν ότι το LEAF μπορώ να το δω μόνο στα κεντρικά της Ν.Ι. Θεοχαράκης μετά από συννενόηση (!). Σιγά μη στείλω και βιογραφικό.
Θα κάνω κρούση να το δω την παραπάνω εβδομάδα που θα γυρίσω Ελλάδα.
Άβαταρ μέλους
By vagmag
#513587 Μετά από ταξίδι αρκετών ημερών , επιστροφή κ ..... χάρηκα που το πήγα βόλτα !!

Δε λέω για το i3.....

Χρειαζόταν ένα πλύσιμο ....

Εικόνα
Εικόνα
ΕικόναΕικόνα

Ωραία η αίσθηση , ωραίο το γκάζι , με ανοιχτά παράθυρα τώρα το βράδυ .... με πωρώσε κ ο ήχος του ....

Έχει περάσει από το μυαλό μου να το δώσω μιας κ δεν το χαίρομαι συχνά , λόγω ταξιδιών , όμως .... όταν μπαίνω μέσα ... όταν πατήσω το γκάζι, ανεβάσει στροφές κ αλλάξει σχέση στο σπορ προγραμμα .... έχω εκείνη την αίσθηση που με γεμίζει ....

Αν κ εκτός εποχής πλέον .... μου αρέσει που είναι ατμόσφαιρα !!!!!

< >
Άβαταρ μέλους
By 224v
elteo έγραψε:
224v έγραψε:Μια ζωή την έχουμε....

.

Με Κρουζ κοντρόλ ή άνευ; :shifty: :lol:

Ε όχι πορσικο με CC!!!!, ελεος, ακομα και αδειος αυτοκινητοδρομος αποκτα ένα ενδιαφερον με σπορτ καρ στα 180+οπτε τι CC και κουραφεξαλα…
Άβαταρ μέλους
By Dimsabas
#513861 Γιατί πωλούνται τόσα πολλά i3; Στο καρ έχει 25 αυτοκίνητα. Πολλά μάλιστα έχουν αστεία χιλιόμετρα, κάτι που είναι τελείως παράλογο. Τα 3/5 (15/25) έχουν μέχρι 15Κ.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
Dimsabas έγραψε:Γιατί πωλούνται τόσα πολλά i3; Στο καρ έχει 25 αυτοκίνητα. Πολλά μάλιστα έχουν αστεία χιλιόμετρα, κάτι που είναι τελείως παράλογο. Τα 3/5 (15/25) έχουν μέχρι 15Κ.

Τα περισσότερα είναι εμπόρων και ενδεχομένως είναι πρώην test drives (ή στελεχών της bmw hellas).
Άβαταρ μέλους
By vagmag
#513871 Μάλλον σε κάθε γενιά, ανανέωση κλπ αγοράζουν οι τοπικοί έμποροι με απαίτηση της bmw.
Στη συνέχεια τα πουλανε κ δεν τα αγοράζει κανεις χαχαχα. Εντάξει εγω αγορασα το ενα.
Ε βαλε κ μερικά που εφεραν μαντραδες στο ενδιάμεσο, κ καναδυο που πωλούνται απο ιδιώτες....

Αισιως 3000+ χλμ κ όσο ανεβαίνει το κόστος καυσίμου, ακόμα μεγαλύτερο κ το κέρδος.

Καναμε μια οικογενειακή βόλτα το βραδυ... εκπληκτική η μετακίνηση κ χωρίς ηχο... ποιοτική.
Άβαταρ μέλους
By rocsta
#513873 Από πεζούς που (σαν εμενα) εχουν την κακη συνηθεια να ακουνε αντι να κοιτανε οταν περνουν τον δρομο πως εισαι;

Sent >
Άβαταρ μέλους
By mousatos
rocsta έγραψε:Από πεζούς που (σαν εμενα) εχουν την κακη συνηθεια να ακουνε αντι να κοιτανε οταν περνουν τον δρομο πως εισαι;

Sent >

Σοβαρό θέμα που αφορά και τους ποδηλάτες. Κι άντε με το ποδήλατο έχεις συνήθως το χώρο για έναν ελιγμό αποφυγής , με το αμάξι που κινείται με μεγαλύτερες ταχύτητες η κατάσταση ξεφεύγει.