Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
red_monster έγραψε:
Geo f1 έγραψε:http://www.powermag.gr/el/ford-fiesta-23-compressor-302ps-by-ford-kaklamanos.html

Αυτο ηταν το αμαξακι μου πριν τα σπασω με τον 'βελτιωτη' και παω αλλου μετα και γινει ακομα καλυτερο!!

Miss you Baby RS!!

έχω μεγάλη περιέργεια να οδηγήσω ανάλογο frankenstein :hmmm:

γιατί δεν έχεις νούμερα μετρήσεων ?

Οπ τωρα το ειδα red.

Τα νουμερα ειναι στο περιοδικο.
Αλλα εκ των υστερων καταλαβα οτι το dyno του power teqn παραηταν αισιοοδοξο... :shifty:
Και το περιοδικο με τον βελτιωτη ειχαν μια καλη σχεση και το περιοδικο παντα εγραφε καλο λογο και διαφημιζε τον βελτιωτη..

Γιατι με τον μικρο κομπρεσορα,μαμα σωθηκα και προγραμμα το ειχαν βγαλει 302 αλογα..

Εγω μετα στον καινουριο βελτιωτη με τον μεγαλυτερο ροτρεξ,αλλαγμενα σωθικα,και προγραμμα αρκετα δουλεμενο εβγαλε 340 στην ΤΑΤ...
Άβαταρ μέλους
By kyr80

Πολύ γέλιο.
Στην αρχή φοβάσαι ότι θα τρακάρεις.
Άβαταρ μέλους
By drdino
#47135 PORTRAIT???????????????????????????????????????????????? :rant: :rant: :rant: :rant: :rant:
Άβαταρ μέλους
By kyr80
#47140 Η Έλενα τραβούσε το video . Μην έχεις απαιτήσεις. Όταν την ξαναδείς κάνε παράπονα.
Υπέρτατη οδηγική απόλαυση φίκος
Άβαταρ μέλους
By drdino
#47148 Και γιαυτό το σύστημα (και για την πιο εύκολη υλοποίηση του lane departure warning) γίνεται πιο σύνηθες το EPAS.

Άπλες πάντως, φουλ έξτρα: high level πίνακα οργάνων, mfd 5, μια χαρά. :lol: Titanium X ήταν;
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
drdino έγραψε:Και γιαυτό το σύστημα (και για την πιο εύκολη υλοποίηση του lane departure warning) γίνεται πιο σύνηθες το EPAS.

Δεν ξεκίνησε αρχικά για τον περιορισμό του κόστους και της πολυπλοκότητας σε σχέση με τα υδραυλικά συστήματα;
Άβαταρ μέλους
By kyr80
#47163 Δεν ξέρω ποια έκδοση. Έχει Navi, ζάντες και πολλά άλλα καλούδια. Μου έδωσαν την επιλογή γιατί το νοίκιασα για 15 μερες+. Είδαν ότι είμαστε 2 άτομα και πρότειναν αντί για ένα "αδειο" rapid κάποιο άλλο. Διάλεξα αυτό με τα λιγότερα χλμ. + Navi με ειδοποίηση για κίνηση στο δρόμο.
ΠΑΝΙΚΟΣ στους γερμανικούς αυτοκινητοδρομους τα τελευταία χρόνια. Οπότε ανάλογα με το μποτιλιαρισμα, αλλάζει διαδρομή. Κάτι που το Navi στο τηλέφωνο δεν κάνει
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#47682 Χθες άλλαξα κ την πολύπαθη βαση κόντρα σασμάν στο αμάξι. Είχε αρκετά έντονο κραδασμο στο πάτα άσε. Αλλάχθηκε με αφτερ μάρκετ πιο ενισχυμένη κ σεβαστά πιο ενισχυμένη στην τιμή, αφού οι προηγούμενη που αλλαχτηκε αντεξε σκάρτα δύο χρόνια. Κακλαμάνος για μένα που βόλευε λόγω γειτονιάς σε σχεση με το που γίνεται η εκπαίδευσή μου στη δουλειά. Αισιως το σ.κ θα οδηγησω κ λιγο, να μεταφέρω και εντυπώσεις απο τα μισελέν π.σ.3 και να πατησω τα 250.000 χλμ.
Άβαταρ μέλους
By elvet
JimClark έγραψε:Χθες άλλαξα κ την πολύπαθη βαση κόντρα σασμάν στο αμάξι. Είχε αρκετά έντονο κραδασμο στο πάτα άσε. Αλλάχθηκε με αφτερ μάρκετ πιο ενισχυμένη κ σεβαστά πιο ενισχυμένη στην τιμή, αφού οι προηγούμενη που αλλαχτηκε αντεξε σκάρτα δύο χρόνια. Κακλαμάνος για μένα που βόλευε λόγω γειτονιάς σε σχεση με το που γίνεται η εκπαίδευσή μου στη δουλειά. Αισιως το σ.κ θα οδηγησω κ λιγο, να μεταφέρω και εντυπώσεις απο τα μισελέν π.σ.3 και να πατησω τα 250.000 χλμ.

Αντε καλοτάξιδο. Αυτό το λίγο για σένα θα είναι ο γύρος της Πελοποννήσου ή κάτι περισσότερο;
Άβαταρ μέλους
By DAP
#50780 Παιδες προμπλεμ,μικροδειχνει αλλα που ξερεις.....

Εχω ενα Φοκους αρτι αγορασθεν ( τον Μαη του 2001 :lol: ) και μετα απο μια ασημαντη προσκρουση της μουρης του με σταθερο αντικειμενο κατι επαθε η κλειδαρια και δεν ανοιγει ευκολα το καπω,ξερετε αυτο που ανοιγει μονο με το κλειδι...
Μπορει να ανοιξει με τη πρωτη αλλα και με την εικοστη πρωτη.....Ειναι φρεσκο το περιστατικο και τον καροσσεριστα δεν θελω να τον ενοχλησω ακομη...
Υπαρχει κατι που να το γιατρεψει ανεξοδα και ευκολα;
Ευχαριστω εκ των προτερων ολους σας
Άβαταρ μέλους
By leonp
#50847 Όταν σηκώσεις το καπό - σε όλα τα αυτοκίνητα - ότι λαμαρίνες βλέπεις μπροστά μπορείς να τις στραβώσεις/ισιώσεις με τα χέρια. Θέλει δύναμη αλλά όχι εργαλεία.

Δοκίμασε να τραβήξεις προς τα μπρος όλο το σύστημα με την κλειδαριά και δες αν βελτιώνεται ή χειροτερεύει.

Tapatalk
Άβαταρ μέλους
By DAP
#50859 Μιλ μερσί Λεονιντάς...... :s_roses
Άβαταρ μέλους
By JimClark
elvet έγραψε:Αντε καλοτάξιδο. Αυτό το λίγο για σένα θα είναι ο γύρος της Πελοποννήσου ή κάτι περισσότερο;

ήταν ένα 500αχιλιόμετρο ως τη Βουνιχώρα Φωκίδας, μέσω Θίσβης, Δεσφίνας, Ιτέας, Άμφισσας, δελφών, Παρνασσού, Πολύδροσου, Αμφίκλειας, Ραλίαρτου, Κάστρου, Χαλκίδας κ πίσω.

Αλλάχτηκε κ το μπροστινό σηματάκι κατόπιν λαϊκής απαίτησης. Το παλιό κρατήθηκε για ενθύμιο
Άβαταρ μέλους
By Mad_Max_Geo
#51345 DAP δε καταλαβα το κλειδι σου κολλαει η σκαλωνει το καπο?
Άβαταρ μέλους
By DAP
#51354 ^^^
:hmmm: Απο τις μεχρι τωρα δοκιμες που του εκανα.....
Μπορει να βαλω το κλειδι ,να το στριψω αριστερα ,να ξεκουμπωσει και μετα να ανοιξει...
Αλλα αλλες φορες βαζω το κλειδι στη κλειδαρια,παει μεσα,γυριζω αριστερα....τζιφος...πιεζω το κλειδι και γυριζω αριστερα .αλλοτε ξεκουμπωνει,αλλοτε οχι....Υποβοηθω με το αλλο χερι να ανοιξω το καπο... τζιφος...του τραβαω μια προειδοποιτικη γροθια ...τζιφος.... :lol: :lol:
Τωρα που το σκεφτομαι,μπας θελει λιγο λαδακι η κλειδαρια; :hmmm: Θα το δοκιμασω και αυτο,στην επομενη εξεταστικη......