Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#513224 Μπορεί να βρει κάποιος το σχετικό ποστακι του ΙΚΕ προ δεκαετίας;

εδιτ
http://www.4troxoi.gr/phpBB3/viewtopic. ... tart=11100
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#513225 Τουλάχιστον δείχνει να υπάρχει κάποιο πλάνο(?) για νέα Giulietta. Άιντε να δούμε...
Άβαταρ μέλους
By sargus
#513297 Δεν ξέρω, τώρα τελευταία μου αφήνει συνεχώς μια "πικρίλα" η φίρμα...
Θέλω να πάρω αμάξι και δεν έχω την ALFA στη λίστα μου. Πόσο περίεργο μου φαίνεται αυτό...
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#513301 Μόνο τελευταία; :lol:
Εδώ έκανε την Giulia και δεν επιτρέπει να απενεργοποιήσεις τα ηλεκτρονικά για να παίξεις...
Και μετά την Giulia , τίποτε.
Είναι σαφές πως η FIAT δεν θέλει να επενδύσει χρήματα, όσο βλέπει πως τα κέρδη είναι αλλού.
Στην παρούσα φάση, οι ΗΠΑ πάνε καλά και εκεί τα φορτηγάκια και τα SUV πουλάνε καλά.
Δεν θα δώσει λεφτά στην Alfa λοιπόν, δεν της περισσεύουν στην παρούσα φάση.

Αναγκαστικά, θα πρέπει να δεις κάτι άλλο. :s_sorry
Άβαταρ μέλους
By mirage
#513302 Stelvio και Giulia ειναι μια χαρα αμαξια.
Άβαταρ μέλους
By mirage
#513305 Ε ΟΚ. Μεσαια premium, τζαμπα να τα δίνει;
Άβαταρ μέλους
By sargus
mirage έγραψε:Ε ΟΚ. Μεσαια premium, τζαμπα να τα δίνει;

Αυτή (η φίρμα) μια χαρά τα δίνει. Εμένα μου πέφτουν "βαριά"!

Hellenic tifosi έγραψε:Απλά ρε γαμωτο δεν υπάρχει πλάνο διαδοχής Giulietta πριν το 22;

Όχι απαραίτητα, ο ορίζοντας είναι το 22. Το κάθε μοντέλο μπορεί να παρουσιαστεί από φέτος (λέμε τώρα) μέχρι και το 22. Η Giulietta δεν ξέρουμε πότε θα βγει μέσα σε αυτό το 4ετές πλάνο. Είπαν όμως ότι δε θα είναι καινούργιο αμάξι αλλά ανανέωση του υπάρχοντος :thumbsdown: .
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#513316 Όντως? Που το διάβασες αυτό?
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#513319 Μάλιστα. Ας ελπίσουμε ότι δεν είναι ότι πιο έγκυρο γιατί αν ισχύει κλάφτα. Σημαίνει ότι θα βγάλουν άλλες 17 ανούσιες εκδόσεις ενός αυτοκινήτου με βάση 10ετιας.

Θεωρώ δύσκολο όμως να προστεθούν mild hybrid και νέα συστήματα ασφαλείας στην υπάρχουσα βάση.
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#513322 Η Alfa πλέον πλασάρεται ως super-premium, οπότε λογικό να μας πέφτουν βαριές οι τιμές. Όταν μιλάνε για supercars 700 ίππων έπρεπε να το περιμένετε... :roll:

Anonymous Founder έγραψε:Εδώ έκανε την Giulia και δεν επιτρέπει να απενεργοποιήσεις τα ηλεκτρονικά για να παίξεις...

Άνετα την προτιμούσα έναντι μιας 3άρας. Είναι σαφώς πιο σπορ και καλοστημένη!

Anonymous Founder έγραψε:Δεν θα δώσει λεφτά στην Alfa λοιπόν, δεν της περισσεύουν στην παρούσα φάση.

Το σχέδιο πάντως άλλα λέει. Επίσης το Gruppo θα μηδενίσει το χρέος του στο τέλος του έτους, από ότι είπαν. Δεν βλέπω έλλειψη χρημάτων...